Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (28/6-4/7)

Κριός

Κριέ, οι μέρες έχουν μια σχετική ένταση, η οποία προκύπτει από κάποιο συναισθηματικό θέμα. Όταν δεν νιώθεις καλά, πρόσεχε την ανάγκη σου για ανακούφιση, η οποία μπορεί κάποιες φορές να σε οδηγεί εκεί που δεν θέλεις.

Advertisements

 

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 27 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον eρωτα και η θέση της αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ίσως μια σχέση ή μια συνεργασία να προκαλεί προβλήματα, ή ενδεχομένως βρίσκεσαι ανάμεσα στα επαγγελματικά και την οικογένειά σου και νιώθεις πίεση και από τις δύο μεριές.

 

Ταύρος

Ταύρε, η Αφροδίτη από τις 27 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά την κατοικία και την οικογένεια. Μια πολύ θετική διέλευση που μπορεί να σε βοηθήσει και να έρθεις περισσότερο κοντά στις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Advertisements

Μέσα στις κοινωνικές σου επαφές αυτές τις μέρες, μπορεί να υπάρχει ένας άνθρωπος με ενδιαφέρουσες ιδέες. Σαφώς δεν χρειάζεται να ενθουσιάζεσαι, αλλά ούτε και να είσαι καχύποπτος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα χρήματα δεν πρέπει να είναι στον αέρα τελείως. Και σημαντικό δεν είναι μόνο να είσαι αυστηρός στις διαπραγματεύσεις σου, αλλά όταν έχεις τα χρήματα στο χέρι σου να τα διαχειρίζεσαι με σωστό τρόπο.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, είσαι σε μια εσωστρεφή φάση, η οποία όμως είναι θετική. Ενδεχομένως κάτι ετοιμάζεις και χρειάζεσαι συγκέντρωση για να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Πάντως αυτές τις μέρες, το πρακτικό σου μυαλό γίνεται πολύ διαισθητικό.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 27 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και οι γνωριμίες, ειδικά οι ρομαντικές, είναι πολύ πιθανές και κάποια από αυτές θα σε εντυπωσιάσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Στη δουλειά είναι απαραίτητο να τη δεις απόλυτα ψύχραιμα. Μερικές φορές συμβαίνουν κάποιες δυσκολίες, ή μια συνεργασία δημιουργεί τακτικά προβλήματα. Διεκδίκησε το όποιο δικαίωμά σου, αλλά μην χαλάσεις και τις σχέσεις σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, αν κάποιες στιγμές αισθάνεσαι άβολα κοινωνικά μπορεί να συμβαίνει το εξής. Ίσως τότε να ξυπνάει ο επικριτικός σου εαυτός ο οποίος σε κατηγορεί άδικα για ασήμαντα πράγματα.

Αισθηματικά

Αυτές τις μέρες η συναισθηματική σου κατάσταση είναι πιθανότατα μια πάνω μια κάτω. Η πολυπόθητη σταθερότητα θέλει λίγο ακόμη χρόνο και προσπάθεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 27 βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου και η διέλευσή της αυτή είναι πολύ θετική για τον οικονομικό τομέα. Και όχι μόνο, βέβαια, αλλά γενικότερα και για μια αίσθηση ασφάλειας και αρμονίας.

 

Λέων

Λέων, όλα αλλάζουν σταδιακά, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να σταματήσεις το τρέξιμο και να κάνεις έναν απολογισμό. Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου, μην πιέζεσαι να κάνεις κάτι άλλο.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό για όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως για τον αισθηματικό. Εκτός από την πιθανότητα για νέες γνωριμίες, μιλάμε ίσως και για την επισημοποίηση μιας ήδη υπάρχουσας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτές τις μέρες ο δυναμισμός και η διεκδικητικότητα σου στη δουλειά θα ανταμειφθούν. Αν ψάχνεις εργασία ή νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψει κάτι ενδιαφέρον, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

 

Παρθένος

Παρθένε, η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση, την ψυχολογική κατάσταση και τη φροντίδα του εαυτού σου και τη δημιουργική μοναχικότητα. Νιώθεις μια εσωτερική αρμονία και ενδυνάμωση – επιτέλους.

Αισθηματικά

Επιτέλους, νιώθεις ότι το ζήτημα της αίσθησης της ασφάλειας το έχεις πάρει στα χέρια σου. Ή έστω αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις, αν δεν νιώθεις ότι έχεις στήριξη από τους σημαντικούς άλλους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές θετικές εξελίξεις όσο αφορά τα επαγγελματικά σου. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου όμως, να θολώσει την κρίση σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ, έρχονται πολλές αλλαγές στη ζωή και σου και είναι φυσικό να μην ξέρεις πως να τις χειριστείς όλες μαζί. Ζήτα βοήθεια, δεν είναι κακό.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από σήμερα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις φιλικές σχέσεις, την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Είναι πολύ πιθανές οι ρομαντικές γνωριμίες με μια τέτοια διέλευση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είσαι πιο φιλόδοξος από ποτέ και έχεις μεγάλη όρεξη να προχωρήσεις και να δείξεις τι αξίζεις. Θες να κάνεις νέα πράγματα και να δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες.

Advertisements

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, δεν είναι κακό πού και πού να θες να απολαύσεις την προσοχή και τις φροντίδες των δικών σου ανθρώπων. Είναι πολύ λογικό να θες κι εσύ να είσαι κάποια στιγμή το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως οι σχέσεις με την οικογένειά σου δυναμώνουν μέρα με τη μέρα και οι δεσμοί γίνονται όλο και πιο σταθεροί. Αν είσαι single, τότε ίσως κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον δέκατο οίκο σου και από αυτό το σημείο ευνοεί την επαγγελματική σου ζωή και τις συνεργασίες. Μπορείς να έχεις φιλοδοξίες αυτήν την περίοδο και την αισιοδοξία ότι πολλά σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν.

 

Τοξότης

Τοξότη, η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι πολύ πιθανό να αλλάξει αρκετά και ο τρόπος που σκέφτεσαι πάνω σε ορισμένα θέματα, ιδίως συναισθηματικά και σχέσεων.

Advertisements

Αισθηματικά

Αν είσαι σε σχέση αρχίζεις και έχεις τις ίδιες ανάγκες και φιλοδοξίες με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάς πως είσαι μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται ο χώρος να ανταλλάξεις ιδέες και σκέψεις με ανθρώπους που εκτιμάς. Αυτό θα σε βοηθήσει πιο πολύ από όσο νομίζεις, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, εκεί που μπορεί να βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, μια ιδέα ή η άποψη ενός ανθρώπου που έχει ανοιχτό μυαλό μπορεί να σου δείξουν το δρόμο για μια καλή επιλογή ή για την επίλυση ενός προβλήματος.

Αισθηματικά

Αυτές τις μέρες σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις όλες σου τις καλές πλευρές. Τόσο στα επαγγελματικά, αλλά όσο και στην προσωπική ζωή.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη ήδη από τις 27 βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και ευνοεί πλέον κυρίως τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους και τις οικονομικές συμφωνίες. Δάνεια, κληρονομικά και ρυθμίσεις μπορούν να έχουν θετικές εξελίξεις επίσης.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, μπορείς να ζήσεις ξεχωριστές στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, ειδικά με οικογενειακά πρόσωπα και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, η περίοδος είναι καλή για να απαλλαγείς από ορισμένες εκκρεμότητες.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο απέναντί σου ζώδιο και ευνοεί με κάθε τρόπο την αισθηματική σου ζωή. Αυτήν την περίοδο μπορεί να δημιουργηθεί ένας νέος eρωτας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να μην πάρεις πολλά ρίσκα όσο αφορά στα χρήματα. Όποιες συναλλαγές μοιάζουν ύποπτες πρέπει  να αποφεύγονται.

 

Advertisements

Ιχθύς

Ιχθύ, η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει στις κατάλληλες επιλογές και λύσεις.  Και αν σου λέει να δοκιμάσεις να ακολουθήσεις έναν δρόμο που δεν σου είναι και τόσο γνωστός, μπορείς να την ακούσεις.

Αισθηματικά

Αυτές οι μέρες έχουν γνωριμίες, συνεργασίες και σχέσεις που έχουν πολύ ενδιαφέρον, γιατί οι άνθρωποι που θα γνωρίσεις θα είναι κάπως διαφορετικοί από το συνηθισμένο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον έκτο οίκο σου και ευνοεί την εργασία και τις καθημερινές “αποστολές” και υποχρεώσεις σου. Κλείνεις εκκρεμότητες, ολοκληρώνεις εργασίες και αναλαμβάνεις νέα πρότζεκτ.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα