Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-27/6)

Κριός

Κριέ, δουλεύεις σκληρά και με μεθοδικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να μην γίνονται όλα την στιγμή που τα θες, αλλά η υπομονή θα σε οδηγήσει στον σωστό δρόμο.

Advertisements

 

Αισθηματικά

Δεν χρειάζεται να αναπτύξεις κάποια συγκεκριμένη στρατηγική για να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου, ειδικά το ρομαντικό. Φαίνεται πως αυτές τις μέρες, κάτι τέτοιο σου βγαίνει εντελώς φυσικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εξαιρετική πανσέληνος στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου. Ένας νέος δρόμος ανοίγει μπροστά σου.

 

Ταύρος

Ταύρε, η καταπληκτική πανσέληνος στον ένατο οίκο σου στις 24 είναι μια ένδειξη ότι ανοίγει ο τρόπος που σκέφτεσαι, ότι έχεις μια επιτυχία και ίσως ταξιδεύεις.

Αισθηματικά

Advertisements

Μια νέα γνωριμία φαίνεται πως εξελίσσεται σε κάτι πιο ουσιαστικό. Έχε όμως γενικά τα μάτια σου ανοιχτά και μην αγνοείς τυχόν σημάδια που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις πολλή ενέργεια μέσα σου και θα ήταν φρόνιμο να τη διοχετεύσεις στην δουλειά σου. Πολλοί είναι εκείνοι που θα σε δελεάσουν με εξόδους και βόλτες, αλλά θα ήταν καλό να παραβλέψεις τους πειρασμούς.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, φαίνεται πως η κοινωνική σου ζωή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εποχή. Έξοδοι και νέες γνωριμίες σε απασχολούν περισσότερο από κάθε τι άλλο. Μην ξεχνάς όμως, τη σημαντικότητα της δουλειάς.

Αισθηματικά

Πολύ πιθανό να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, είτε φιλικές είτε eρωτικές. Καλό θα ήταν παρόλα αυτά να είσαι προσεκτικός-ή με την οργάνωση των οικονομικών σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σου είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες και τα οικονομικά άλλων. Μπορεί να μιλάμε και για ένα νέο συμβόλαιο.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, φαίνεται πως αυτό τον καιρό σε ενδιαφέρει πιο πολύ να δημιουργήσεις αναμνήσεις και να ζήσεις εμπειρίες, από το να βγάλεις χρήματα ή να αποκτήσεις έναν συγκεκριμένο στάτους.

Αισθηματικά

Η σπουδαία πανσέληνος στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή. Κάτι νέο και ωραίο μπορεί να ξεκινήσει αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε σπουδές, στο να δεις μια κατάσταση με ανοιχτό τρόπο, στο να αλλάξεις αντιλήψεις και αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων και να βρεις λύσεις σε πολύπλοκα ζητήματα.

 

Λέων

Λέων, φαίνεται  πως αυτές τις μέρες θα σου παρουσιαστούν πολλές νέες ευκαιρίες για εξέλιξη. Από εσένα εξαρτάται αν θα τις εκμεταλλευτείς σωστά.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην είσαι πολύ αυστηρός, επειδή όλο αυτό καμιά φορά γυρίζει μπούμερανγκ. Είναι σημαντικό να διευθετήσεις οποιεσδήποτε οικονομικές εκκρεμότητες τυχόν έχεις, όπως κάποια χρέη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και τις καθημερινές εκκρεμότητες. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις ένα νέο πρότζεκτ αυτήν την περίοδο.

 

Παρθένος

Παρθένε, βρες τι είναι αυτό που σε παθιάζει και αφιέρωσε τον χρόνο και την προσοχή σου εκεί. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις χωρίς ιδιαίτερη ουσία.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου είναι εξαιρετικά θετική και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα νέο πρόσωπο ή να δημιουργηθεί ένας νέος eρωτας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αφιερώσου λίγο παραπάνω στη δουλειά σου αυτές τις μέρες, ιδίως αν έχει θέσει στόχους που θες να πραγματοποιηθούν άμεσα. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου είναι πολύ θετική και αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο, αλλά και να έρθεις περισσότερο κοντά με δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικά

Κράτα κάποια κομμάτια του εαυτού σου και για σένα. Δεν είναι ανάγκη να τρέχεις πάντα εσύ για τους άλλους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν παραμείνεις ευέλικτος-η θα δεις ότι θα πας πολύ πιο μακριά απ’ όσο νομίζεις. Για αυτό χαλάρωσε και απόλαυσε τη διαδικασία.

Advertisements

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, αν θες εδώ και καιρό να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι, κυρίως αν αυτό είναι προσωπικό – ρομαντικό, τότε αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείς και με αυτό.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι πολύ θετική. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την επικοινωνία γενικότερα και μπορεί να γίνουν και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες ή συμφωνίες αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είσαι αρκετά φιλόδοξος τον τελευταίο καιρό, αλλά καλό θα ήταν να μην κάνεις ιδιαίτερα βιαστικές κινήσεις. Τα αργά και σταθερά βήματα είναι πάντα καλύτερος σύμμαχος.

 

Τοξότης

Τοξότη, αυτό που ψάχνεις στους ανθρώπους είναι η ζεστασιά και η γενναιοδωρία. Θες να είσαι με κόσμο που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και σε ανταμείβει κυρίως συναισθηματικά.

Advertisements

Αισθηματικά

Προσπάθησε πριν πεις το οτιδήποτε να το σκεφτείς διπλά και τριπλά πριν. Δεν έχουν όλοι το ίδιο χιούμορ και μπορεί να προσβληθούν από πράγματα που τυχόν θα πεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εκπληκτική πανσέληνος στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Είναι πολύ θετική και αφορά κάτι νέο στον οικονομικό τομέα ή μια σημαντική υλική επιβράβευση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, έχεις ένα σωρό ιδέες στο μυαλό σου και τώρα θα ήταν μια καλή περίοδος να αρχίσεις να τις υλοποιείς. Μπορεί να μοιάζει δύσκολο στην αρχή, αλλά σιγά-σιγά θα γίνεται όλο και πιο εύκολο.

Αισθηματικά

Οι δυσκολίες είναι αρκετές αυτές τις μέρες. Αναγκαστικά θα πρέπει να έχεις υπομονή και να μην αφήσεις τις στρεσογόνες καταστάσεις να σε πάρουν εντελώς από κάτω.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Είναι μια από τις πιο θετικές των τελευταίων χρόνων και φαίνεται ότι κάτι ολοκληρώνεται με επιτυχία ή ανοίγει ένας νέος ορίζοντας μπροστά σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που και είναι εξαιρετικά θετική. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, με την προσφορά και τη δημιουργική μοναχικότητα.

Αισθηματικά

Καθώς περνούν οι μέρες θα έχεις όλο και περισσότερες ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες. Μάλιστα κάποιες από αυτές ίσως μετατραπούν και σε κάτι πιο σοβαρό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα και φαίνεται πως θα πάρεις πολύ καλά νέα που θα έχουν να κάνουν με αυτό. Προγραμμάτισε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου.

 

Advertisements

Ιχθύς

Ιχθύ, το μυαλό σου είναι γεμάτο ιδέες. Η δημιουργικότητα μοιάζει να είναι ο καλύτερος σου φίλος αυτές τις μέρες. Φρόντισε να μην το χάσεις αυτό και θα ανοιχτούν πολλοί ενδιαφέροντες δρόμοι μπροστά σου.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου. Σχετίζεται με μια κοινωνική ομάδα, τους φίλους σου ή την κοινωνική σου ζωή γενικότερα και νέες γνωριμίες που μπορεί να γίνουν αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολύ πιθανό μια αφορμή να πατάει το κουμπί της αυτοεπίκρισης και να αξιολογείς αρνητικά κάθε μα κάθε σου κίνηση. Το χειρότερο είναι ότι η επίκριση νομίζεις ότι είναι λογική εκείνες τις στιγμές.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα