Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-20/6)

Κριός

Κριέ, ο Δίας από τις 20 Ιουνίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και οι προσπάθειες που έχεις κάνει με τον εαυτό σου τώρα θα αρχίσουν να αποδίδουν. Κυρίως οι προσπάθειες εσωτερικής εξέλιξης και αυτοβελτίωσης.

Αισθηματικά

Από τη μία πλευρά μπορεί να έχεις την τάση να γίνουν κάποιες συζητήσεις και επιδιορθώσεις σε κάποιες σχέσεις σου, από την άλλη μπορεί να υπάρχει και μια ένταση κάποιες φορές που καλείσαι να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Πρέπει να δοθεί έμφαση στον πρακτικό τομέα και να λύνονται προβλήματα που εκκρεμούν και να οργανώνεσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεσαι όσο θεωρείς σε ό, τι χρειάζεται ή όσο θέλεις στις περιστάσεις.

 

Ταύρος

Ταύρε, η περίοδος αυτή μπορεί να έχει πολλές ευκαιρίες, ακόμη και αν υπάρχουν δυσκολίες, γενικά, στον τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητας.

Αισθηματικά

Advertisements

Ο Δίας από τις 20 Ιουνίου θα κινείται ανάδρομα και θα αρχίσει να νιώθεις τη διαφορά στις προσπάθειες που έχεις κάνει να καλλιεργήσεις κάποιες κοινωνικές σχέσεις και φιλίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι μέρες είναι ιδανικές για να δώσεις έμφαση και σε θέματα που αφορούν την εργασία, και εννοείται για οποιοδήποτε θέμα, από εντελώς πρακτικά, μέχρι και εντελώς ψυχολογικά.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, επειδή η επικοινωνία είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει, ορισμένες φορές θεωρείς ότι μπορείς να βρεις ισορροπίες ακόμη και με ανθρώπους που είναι ίσως και τοξικοί και αυτό μπορεί να δημιουργεί δυσκολίες στην πορεία.

Advertisements

Αισθηματικά

Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση για μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση από όλες τις πλευρές, ακόμη και από τις “δύσκολες”.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας ξεκινάει από τις 20 Ιουνίου την ανάδρομη πορεία στον τομέα των επαγγελματικών σου και έρχονται ευκαιρίες ξανά που μπορεί δηλαδή να μην είχες καταφέρει να αξιοποιήσεις ή να μην ήταν ο σωστός χρόνος για αυτό. Επίσης, αρχίζεις να βλέπεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ο ανάδρομος Δίας από τις 20 Ιουνίου είναι μια ένδειξη ότι αρχίζει να φαίνεται πόσο οι πρόσφατες εμπειρίες σου έχουν αξιοποιηθεί και πόσο σε βοηθούν στην πορεία σου. Είναι πιθανό να έχεις θετικές εξελίξεις και σε θέματα ταξιδιών και σπουδών.

Αισθηματικά

Γίνονται πολλές αλλαγές στη ζωή σου. Μπορεί να μιλάμε και για μια νέα γνωριμία, για ένα ταξίδι, για μια αίσθηση προσωπικής απελευθέρωσης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εκτός από μια νέα σχέση ή συνεργασία, είναι πιθανό και ένα ταξίδι αυτή την περίοδο ή μια εμπειρία που θα συμβάλλει στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι.

 

Λέων

Λέων, θυμήσου ότι όσο καλύτερα είναι οργανωμένη η καθημερινότητά σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις, γενικά, καθώς και ότι όταν δίνεσαι με πάθος, αυτό από μόνο του φέρνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αισθηματικά

Ένα πιθανό σενάριο για πολλούς είναι να ξεκινήσει κάτι νέο αυτή την περίοδο. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μιλάμε για έναν διαφορετικό τομέα, τον συναισθηματικό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο ανάδρομος Δίας από τις 20 Ιουνίου σου δείχνει τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου, και σε οικονομικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως έρθει και μια συνεργασία από το παρελθόν.

 

Παρθένος

Παρθένε, ετοιμάσου να δεις και μια περισσότερο κοινωνική όψη της καθημερινότητάς σου, που θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα λειτουργήσει πολύ ανανεωτικά.

Αισθηματικά

Ο Δίας βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και από τις 20 Ιουνίου θα κινείται ανάδρομα και θα δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου και σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Μπορεί όμως να επιστρέψουν και σχέσεις από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως έχεις εξελίξεις με ένα δημιουργικό σου σχέδιο ή και στον επαγγελματικό τομέα, γιατί και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο.

 

Ζυγός

Ζυγέ, το θέμα αυτή την περίοδο είναι κατά πάσα πιθανότητα η οικογένεια, το σπίτι, τα οικονομικά, οι συγκατοικήσεις, το κατά πόσο συνεργάζεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικά

Οι σχέσεις αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, είτε είναι συναισθηματικές είτε συνεργασίες και φυσικά μπορούν να προκύψουν νέες ή να επαναπροσδιοριστούν ήδη υπάρχουσες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας από τις 20 Ιουνίου θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να επιστρέψουν κάποια επαγγελματικά πρότζεκτ από το παρελθόν ή να αξιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις στον τομέα της εργασίας.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, φαίνεται ότι και η οικογενειακή σου ζωή και το σπίτι επηρεάζονται με πολύ θετικό τρόπο. Είναι στο χέρι σου να κάνεις αυτή την θετικότητα να διαρκέσει.

Αισθηματικά

Ο Δίας από τις 20 Ιουνίου θα κινείται ανάδρομα και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Αντίθετα, έχει έρθει μάλλον η ώρα να θερίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Σε αισθηματικό επίπεδο μπορεί να γίνει και μια επιστροφή από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται ότι διευρύνονται οι ορίζοντές σου και σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν και νέοι άνθρωποι και συνεργάτες που ίσως γνωρίζεις, αλλά και νέα μέρη που επισκέπτεσαι και κάποιες εμπειρίες.

 

Τοξότης

Τοξότη, ο Δίας από τις 20 Ιουνίου θα κινείται ανάδρομα και η αλήθεια είναι ότι αυτό έχει πολλά θετικά στοιχεία. Ειδικά σε θέματα κατοικίας και οικογένειας, η ανάδρομη πορεία του μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες από το παρελθόν ή να σε συνδέσει με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

Αισθηματικά

Είσαι σε μια φάση σημαντικών και θετικών αλλαγών. Είναι πιθανό να έρθεις περισσότερο κοντά με φιλικά πρόσωπα, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανανεωθεί η αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν ξέρεις ξεκάθαρα μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις και πιστεύεις ότι είναι σημαντικό να καλυφθούν οι ανάγκες σου, θα προχωρήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα ταξίδια, οι συναλλαγές με το εξωτερικό, οι ανοιχτοί ορίζοντες, η ανοιχτή σκέψη, αλλά και οι βαθύτερες επιθυμίες σου που ξαφνικά έρχονται στην επιφάνεια ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

Αισθηματικά

Ο Δίας από τις 20 Ιουνίου κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου και αυτό έχει μια πολύ θετική πλευρά. Μπορεί να επανασυνδεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν και να συνεχιστεί ή να ολοκληρωθεί κάτι που έμεινε στη μέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί να δυσκολευτείς λίγο να πείσεις όσους έχουν πιο συντηρητικά μυαλά, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις. Πρέπει να μαζέψεις όλες τις πληροφορίες που σου χρειάζονται για να υποστηρίξεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η σωστή επικοινωνία και οι ξεκάθαρες κινήσεις, θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το καλύτερο μονοπάτι. Ίσως χρειαστεί να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει τον ρυθμό, γι’ αυτό έχε έτοιμο το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικά

Αποφάσισε ποιους προσπαθείς να ευχαριστήσεις ή μάλλον σε ποιον τομέα θα δώσεις περισσότερη σημασία, στη δουλειά ή στην οικογένεια. Οι απαιτήσεις μπορεί να είναι αρκετές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να εξαντληθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας από τις 20 Ιουνίου θα κινείται ανάδρομα και αυτό έχει πολλές θετικές πλευρές. Ιδιαίτερα για τα οικονομικά σου, είναι πιθανό να έρθει κάποια συμφωνία από το παρελθόν ή να έρθουν χρήματα που σου οφείλονται.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και από τις 20 Ιουνίου θα κινείται ανάδρομα. Αυτό έχει πολλές θετικές πλευρές γιατί πολλές προσπάθειες που έχεις κάνει στο παρελθόν θα δείξουν τώρα τα πρώτα αποτελέσματά τους.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία μπορεί να έχει τα προβλήματά της, αλλά είναι και ότι κάποια πράγματα σίγουρα δεν πρέπει να σου περάσουν απαρατήρητα. Έχε ανοιχτά τα ραντάρ σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όσο περνά ο καιρός, οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται. Αφιερώνεσαι πλήρως στα νέα πρότζεκτ που έχεις αναλάβει και τα οποία απαιτούν σκληρή δουλειά και προσοχή.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα