Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-30/5)

Κριός

Κριέ, η έκλειψη Σελήνης στις 26 αλλάζει την κοσμοθεωρία σου και κάποιες αντιλήψεις σου. Κάποιοι στόχοι σου επανεξετάζονται. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι αυτήν την περίοδο και να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιον άνθρωπο.

Advertisements

Αισθηματικά

Δημιουργείς αναμνήσεις με νέα άτομα που μπαίνουν σιγά-σιγά στη ζωή σου. Αυτό σου δίνει ενέργεια και ανυπομονείς για όλα όσα θα έρθουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή η διασκέδαση και η χαλάρωση, αλλά μην ξεχνάς και τις υποχρεώσεις σου. Μερικές έχουν μείνει πίσω και ήρθε η ώρα να τις ξαναπιάσεις και να τις φέρεις εις πέρας.

 

Ταύρος

Ταύρε, προτού πεις ή κάνεις κάτι, σκέψου πρώτα καλά. Υπολόγισε τις συνέπειες που μπορεί να έχουν τα λόγια και οι πράξεις σου για τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Ένα άτομο από το παρελθόν σου κάνει και πάλι την εμφάνισή του και σου προκαλεί μεγάλη σύγχυση. Μην του δώσεις μεγαλύτερη αξία απ’ όση του αξίζει.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 26 είναι θετική και σχετίζεται με τα οικονομικά σου, κυρίως αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, και τις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ίσως αυτές τις μέρες ολοκληρωθεί μια σχετική συμφωνία.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, ζητήματα ψυχολογικά και αισθηματικά που μέχρι πρότινος έμοιαζαν ομιχλώδη, αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν. Μπορείς πια να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πραγματικά λαχταράς.

Αισθηματικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 26 είναι πολύ θετική και αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Μπορεί να επισημοποιηθεί μια σχέση ή να αποφασίσεις να δημιουργήσεις κάτι νέο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ένστικτό σου φαίνεται πως πέφτει συνεχώς μέσα τον τελευταίο καιρό. Αυτό θα πρέπει να σου δείξει πως ήρθε η ώρα να το εμπιστεύεσαι παραπάνω.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, φαίνεται πως ένα νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Στο χέρι σου είναι το πως θα διαχειριστείς αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Αισθηματικά

Μην πολυαναλύεις τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή και απόλαυσε κάθε στιγμή της σχέσης σου. Μην θεωρείς δεδομένο τον eρωτα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη αφορά τα επαγγελματικά σου και μπορεί να ολοκληρώνεις ένα έργο με επιτυχία αυτές τις μέρες ή να ξεκινάς κάτι νέο.

 

Λέων

Λέων, καμία φορά τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν πραγματικά τη διαφορά και αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι γεμάτη από μικρά πράγματα που φέρνουν όμως αλλαγές.

Αισθηματικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 26 πραγματοποιείται στον Τοξότη και αφορά την αισθηματική σου ζωή. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο ή μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία να αρχίσει να εξελίσσεται ραγδαία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις αρχίσει να μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου και αυτό σου επιτρέπει να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον. Αρχίζει να λάμπει και η πιο δημιουργική σου πλευρά.

 

Παρθένος

Παρθένε, η έκλειψη Σελήνης στις 26 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με την κατοικία, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Κάποια πράγματα ξεκαθαρίζονται, κάποια άλλα προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς.

Αισθηματικά

Καλό θα ήταν να δώσεις λίγη παραπάνω σημασία στην διασκέδαση, αλλά και στον eρωτα. Δώσε μια ευκαιρία στις νέες γνωριμίες. Δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να εξελιχθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προτάσεις, γνώμες, βοήθεια για να βρεις εσύ τη λύση, όλα αυτά δεκτά. Αλλά καθοδήγηση και συμβουλές, δεν δίνουμε και καλό θα ήταν να μην πολυδίνουμε σημασία όταν μας δίνουν.

 

Ζυγός

Ζυγέ, γίνεσαι όλο και πιο διπλωματικός. Αυτό το νέο σου ταλέντο θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, τόσο στην εργασία σου, όσο και στο σπίτι σου.

Αισθηματικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 26 σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Μπορεί αυτές τις μέρες να μιλάμε για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης ή για την εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας. Πάντως σε συναισθηματικό επίπεδο φαίνεται ότι κάτι νέο μπορεί να δημιουργηθεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις που θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται σιγά-σιγά θα σε γεμίσουν μεγάλη ικανοποίηση και θα σε κάνουν να θες να δεσμευτείς και με άλλα πράγματα. Μην βιαστείς. Απόλαυσε λίγο τους καρπούς των κόπων σου.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, πολλές ιδέες που στριφογυρνούσαν στο μυαλό σου, τώρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Πρόσεξε όμως. Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κρατήσεις.

Αισθηματικά

Αν θες να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται γύρω σου, θα πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με μια πιο ρεαλιστική ματιά. Είναι σημαντικό να πατάς και με τα δυο πόδια στη γη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 26 αφορά κυρίως ένα οικονομικό θέμα και φαίνεται ότι κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει ή να ολοκληρωθεί μια συμφωνία. Μπορείς να διεκδικήσεις μια καλύτερη αμοιβή σε ένα επαγγελματικό έργο.

 

Τοξότης

Τοξότη, η έκλειψη Σελήνης στις 26 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια ευκαιρία να ανανεωθείς και να αλλάξεις κάτι σημαντικό στη ζωή σου. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα μπορείς να το λύσεις, αν υπάρχει ένα αισθηματικό εμπόδιο μπορείς να το υπερβείς. Όπως και να έχει, γυρίζεις σελίδα στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Advertisements

Μην σπαταλάς άσκοπα την ενέργεια και τις δυνάμεις σου. Αντιθέτως, απόλαυσε στιγμές ηρεμίας ανάμεσα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αυτοπειθαρχία σου σε κάνει να ξεπερνάς τα όποια εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο σου και φαίνεται πως δεν υπάρχει πρόβλημα στο οποίο να μην μπορείς να βρεις λύση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, στις 26 έχουμε μια έκλειψη Σελήνης η οποία πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Κάποια πράγματα ξεκαθαρίζονται μέσα σου και νιώθεις ανανεωμένος και περισσότερο κοντά στον ίδιο τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Κάποια οικογενειακά θέματα σε κάνουν να στρέψεις όλη σου την προσοχή προς τα εκεί. Ίσως τώρα αρχίσεις να καταλαβαίνεις πόσο σημαντικές είναι οι οικογενειακές στιγμές για την ευεξία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Μπορεί να κάνεις ένα οικονομικό σχέδιο αυτό το διάστημα, αν ναι, έχεις πολλές ελπίδες ότι θα αποδώσει. Πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και οργανωμένα, με προσήλωση και πάθος.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, πολλές υποχρεώσεις που έχουν μείνει καιρό στη μέση, αρχίζουν και ολοκληρώνονται. Πολύ πιθανό να έχουν να κάνουν με σπουδές ή με πρότζεκτ στη δουλειά.

Αισθηματικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 26 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτές τις μέρες ή και, σε φιλικό επίπεδο, να γίνει ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα σε μια σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως τα επαγγελματικά σου ευνοούνται πολύ. Όλα είναι πιθανά αρκεί να τα πιστέψεις και να δουλέψεις ώστε να γίνουν αληθινά.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση και ονειροπόληση. Αν θες να πετύχεις συγκεκριμένους στόχους πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις σκληρά από τώρα.

Advertisements

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι την ανάγκη να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου και να βουτήξεις βαθιά στα πιο ενδότερα συναισθήματά σου. Θες να βρεις τι είναι αυτό που δίνει νόημα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 26 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να ολοκληρωθεί ένα επαγγελματικό έργο ή να ξεκινήσει κάτι νέο αυτήν την περίοδο ή απλώς να μιλάμε για ένα σημαντικό συμβάν για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα