Μην χασετε

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες Ερwτικές Προβλέψεις του ζωδίου σου(4-10/2/2019)

Τα ερwτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ήρθε η ώρα της αλλαγής! Νέα ξεκινήματα, λύσεις, εξελίξεις και wow ανατροπές στα ερwτικά σου! Όλα αλλάζουν και όλα βελτιώνονται αυτήν την εβδομάδα μωρό μου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ 1ο δεκαήμερο, επικεντρώσου σε καριέρα και δουλειά… Άσε τα ερwτικά αυτήν την εβδομάδα…

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:1ο δεκαήμερο ήρθε η στιγμή σου αγαπάρα μου! Ερwτική τύχη, ευχάριστα μηνύματα από αυτόν που θες, συναντήσεις, ταξίδια, γνωριμίες και καλοπέραση! Επιτέλους!
Τα «ΜΗ»: Εσύ πάλι του 2ου δεν το έχεις με το ερwτικο-επικοινωνιακό, ούτε με τα ραντεβού και το μήνυμα που στέλνεις… διαβάστηκε! Εσύ του 3ου, έχεις τα ψυχολογικά σου, έχεις και τα νεύρα σου, κάνεις και… απαγορευμένα, δίνεις και δικαιώματα για σχόλια…

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 
2ο και 3ο δεκαήμερο, ο έρωτας υπόσχεται να γίνει μία συναρπαστική εμπειρία για πάρτη σου! Έρχεται το μήνυμα που περιμένεις, ευκαιρίες ανέλπιστες, έρωτες σε ταξίδι, από απόσταση ή με άλλη εθνικότητα και καυτά ραντεβού!Χαμογελάς χωρίς σταματημό!
Τα «ΜΗ»: Είσαι ένα ερwτικό και γοητευτικό πλάσμα 1ο δεκαήμερο.. Γιατί να το χαλάσεις όλο αυτό με ζήλια και κόντρες;;;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, καιρός ήταν, γιατί πέρασες πολλά, ιδίως στον συντροφικό τομέα! Ναι babe, τώρα μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό και να βελτιώσεις ή και να επισημοποιήσεις την υπάρχουσα σχέση σου! Δεν είναι κι άσχημα, ε;
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, καλό μου, ακόμα πρέπει να αγωνιστείς πολύ για να βρεις το ταίρι σου ή να διορθώσεις την κατάσταση με τον σύντροφο που έχεις ήδη… Εσύ του 3ου σώσε τις… γκάφες που έχεις κάνει στα επαγγελματικά σου και έχεις εκτεθεί και άσε τους έρωτες!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: “…κι όλοι λένε στην παρέα, ο ωραίος και η ωραία…”. Αυτό για σένα 2ο και 3ο δεκαήμερο, που είσαι ένα βήμα από το να μας μοιράσεις κουφέτα! Κι αν είσαι ελεύθερος; Ένας συναρπαστικός νέος έρωτας, που θα γίνει σταθερή σχέση, έρχεται αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μπορεί να… “φυσάς” από εμφάνιση αυτήν την εβδομάδα, αλλά έχεις και υποχρεώσεις που είναι προτεραιότητα… Αν βρεις ελεύθερο χρόνο, ασχολήσου και με τα ερwτικά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γλέντα το 1ο δεκαήμερο, γλέντα το! Απίστευτη η τύχη στον έρωτα και φουλ φλερτ, γνωριμίες και κατακτήσεις! Αν πάλι έχεις ήδη χαρίσει την καρδούλα σου σε συγκεκριμένο άτομο, αυτήν την εβδομάδα, θα σου δώσει finally αυτό που θες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, εσύ αν περιμένεις χαρές και ανεμελιά στα ερwτικά, ξέχνα το… Σοβαρέψου και τότε θα έρθει το καλό… Εσύ του 3ου, αν συνεχίσεις να τσακώνεσαι για ζήλια, θα το χάσεις το παιχνίδι… Κάνε σeξάκι καλύτερα, που “το’χεις” αυτές τις μέρες!

Advertisements

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία νέα εποχή για τα ερwτικά σου ξεκινά 2ο και 3ο δεκαήμερο! Διασκέδαση, θαυμαστές, ρομαντισμός, εκπλήξεις, πάθος, ξαφνικά μηνύματα, λάμψη και μόνο επιτυχίες!
Τα «ΜΗ»: Δεν λέω… Θα έχεις ευκαιρία για επαφή με το ερwτικό παρελθόν… Απλά μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, γιατί “παίζει” και απογοήτευση…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πως αλλάζουν τα πράγματα 1ο δεκαήμερο! Βγάζεις τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου, τον γοητευτικό, που ξέρει να φλερτάρει, να χορταίνει γνωριμίες και να βρίσκει λύσεις σε όλα του τα θέματα! Πες μου μια λέξη… κι έγινε!
Τα «ΜΗ»: Πολλά τα τρεξίματα στη δουλειά για σένα 3ο δεκαήμερο και πολλές οι επικοινωνιακές δυσκολίες για σένα του 2ου… Που χρόνος για έρωτα…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πόσο ωραίο είναι να παίρνεις ένα μήνυμα ξαφνικό, να έχεις μια απρόσμενη συνάντηση ή μία ανέλπιστα ευχάριστη είδηση;;; Ναι, έτσι θα είναι η εβδομάδα σου 2ο και 3ο δεκαήμερο;
Τα «ΜΗ»: Όλα καλά 1ο δεκαήμερο… Σταθερότητα στον έρωτα και το πορτοφόλι γεμάτο! Γιατί χαλάς όλη την ηρεμία με ζήλιες και κτητικότητα;;;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Αφροδίτουλα επιτέλους πάνω σου 1ο δεκαήμερο! Ομορφιά, λάμψη, ερwτικές επιτυχίες, τύχη, χρήμα και όλα βελτιώνονται! Είσαι στα καλύτερα σου! Απόλαυσε το!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου φτιάξε τα οικονομικά σου πρώτα, γιατί χωρίς δεκάρα πως να… αγαπηθούμε Μανωλιό μου; Εσύ γλυκό μου 3ο δεκαήμερο, όχι σε τσακωμούς αν συζείς ή είσαι παντρεμένος και οπωσδήποτε ένα μεγάλο όχι στο ερwτικό παρελθόν!

Advertisements

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παρακαλώ κύριε σταρ της εβδομάδας…, περάστε, καθίστε… Για σένα λέω 2ο και 3ο δεκαήμερο! Αυτήν την εβδομάδα όλα αλλάζουν, όλα βελτιώνονται και όλα διορθώνονται, ξαφνικά, ανέλπιστα και τόσο έυκολα! Ναι, η μεγάλη σου επιθυμία που έχεις τόσο καιρό τώρα, αυτές τις μέρες εκπληρώνεται!
Τα «ΜΗ»: Ώπα, 1ο δεκαήμερο… Πάλι απαγορευμένα; Βρε άμα το ευχαριστιέσαι, εγώ πάω πάσο! Αλλά το νου σου στις αποκαλύψεις και στις… τύψεις!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Με τα φιλαράκια σου συμμάχους, ένας μεγάλος ερwτικός στόχος πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα! Μια θετική αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα έρχεται για σένα 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου μάζεψε τα νεύρα σου και τις ζήλιες σου, γιατί δεν σε βλέπω καλά… Εσύ πάλι του 2ου, αν δεν κοινωνικοποιηθείς ή αν δεν κινητοποιηθείς, η αλλαγή δεν θα έρθει, χρυσό μου…

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα