Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-7/4/2019)

Πώς θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και τον 10 οίκο σου προκαλεί ανατροπές! Πολλά από αυτά που θα συμφωνήσεις το πρώτο τριήμερο της εβδομάδας, το πιθανότερο είναι πως δεν θα ισχύουν ή θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο συμπεριφοράς και μεταχείρισης. Δεν θα εισπράξεις αυτά που αξίζεις και θα δουλέψεις για να πετύχεις κάποιον άλλο στόχο, που μέχρι τώρα δεν είχες στα σχέδιά σου. Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, θα επανεξετάσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει σε κάποιους τομείς της ζωής σου και θα προχωρήσεις γρήγορα να βελτιώσεις κάποια πράγματα. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου θα έχεις αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια να έχεις προγραμματίσει από πριν τι αγορές θα κάνεις για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Εντάσεις και εκνευρισμό θα σου φέρει το πλανητικό σύστημα αυτό το επταήμερο. Τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση και έχεις πολλά προβλήματα ότι θα ξεκαθαρίσεις. Με την επιρροή του τρίγωνου του Δία να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου, θα αισθανθείς το σύντροφό σου περισσότερο ερωτεύσιμο. Με τον Άρη να κινείται στο Σκορπιό, απόφυγε τα έντονα ξεσπάσματα! Οι singles βλέπουν τη γοητεία τους να αυξάνεται οι γνωριμίες όμως αποδεικνύονται εφήμερες.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ
Με το Άρη στο Ζυγό, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία, στο σπίτι ή στο οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Πολλές είναι οι σκέψεις και τα θέματα που αυτές τις μέρες θα σε προβληματίσουν, με αποφάσεις τις οποίες άλλες βιάζεσαι να βάλεις σε εφαρμογή και άλλες όχι. Κάποιες ικανοποιήσεις παίρνεις από το άμεσο περιβάλλον σου, που αποφασίζει ξαφνικά να σου κάνει τα χατίρια. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους, προσπάθησε να τα λύσεις όλα και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περίμενες και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Με την επιρροή του εξάγωνου της Σελήνης και τη θέση του Δία σε τρίγωνο στο ωροσκόπιό σου, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την επικοινωνία και τις σχέσεις σου στην οικογένεια και με το σύντροφό σου. Μπορεί οι σχέσεις σου αυτές να φαίνονται και να τις νιώθεις συναρπαστικές, αλλά δεν θα σου δώσουν αυτά που έχεις πραγματικά ανάγκη και μάλλον θα πέσεις απλά στις παγίδες τους. Ό,τι ξεκίνησες, ξεκίνησες. Τώρα, απλά κατέβασε τους τόνους και απόφυγε εντάσεις με το ταίρι σου. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να απέχει από τις πολλές κοινωνικότητες. Χρειάζεσαι χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση. Τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση, ότι δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Τα άστρα δείχνουν για τις single του ζωδίου πως ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο θα τραβήξει την προσοχή σου. Μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαι διακριτική όμως, για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής από την Παρθένο ευνοεί νέες συνεργασίες. Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, γι αυτό προετοιμάσου κατάλληλα. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Μπορεί οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις να τις νιώθεις συναρπαστικές, αλλά δεν θα σου δώσουν αυτά που έχεις πραγματικά ανάγκη και μάλλον θα πέσεις απλά σε παγίδες, αν δεν προσέξεις πολύ καλά. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους από εσάς ανθρώπους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να εισαι προσεκτικη, γιατί ήδη το καλοκαίρι έχεις ξοδέψει αρκετά. Θα πρέπει να περιοριστείς τώρα, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις, όταν το πορτοφόλι σου μείνει άδειο. Το πλανητικό  σκηνικό και η σύνοδος του Ερμή ευνοεί τον αισθηματικό σου τομέα και την επικοινωνία με την έναρξη της εβδομάδας. Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα τώρα που επιτέλους το πήρατε απόφαση να βάλεις λίγο ρομαντισμό και τρυφερότητα στη σχέση σου και να γίνεις πιο εκδηλωτικη. Οι singles του ζωδίου Πρόσεξε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγος καιρός να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που ας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε ή τι ακριβώς ψάχνει. Αν είστε μια χαρά με το έτερον σου ήμισυ, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι για να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Θα έχετε την απόλυτη ψυχική επαφή, και θα μιλήσετε μαζί του για πράγματα, τα οποία δεν έχετε ξαναβγάλει σε κανέναν πριν. Πρόσεξε μόνο μη ρουτινιάσετε.

Advertisements

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα άστρα  ευνοούν τα οικονομικά σου, τα οποία θα παρουσιάσουν βελτίωση. Προβλέπεται ότι θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες, οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις. Πρόσεξε όμως καλά, γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Ο ελεύθερος σου χρόνος θα είναι περιορισμένος και έτσι δεν θα μπορέσεις να χαρείς τις μικρές χαρές της ζωής, καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και θα πιεστείς. Στο τέλος όμως θα βγεις νικήτρια, όταν η μπόρα περάσει. Πρόσεξε πολύ όλο το δεκαήμερο τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα, μια και μπορεί πολύ εύκολα να παραπλανηθείς και να υπογράψεις συμφωνίες που θα σε προβληματίσουν μελλοντικά. Τα άστρα και η θέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο σου θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου το επταήμερο αυτό. Πρόσεξε αν έχεις μόνιμο δεσμό, το πως συμπεριφέρεσαι στο έτερο ήμισυ σου και μη γίνεσαι κτητική και υπερβολικά ζηλιάρα, αν θέλεις η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Διαφορετικά το έχεις χάσει το παιχνίδι! Για τις singles, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σου και θα σε απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά τον πρώτο ρόλο στα προσωπικά σου. Η θέση των πλανητών ευνοεί την οικογενειακή σου κατάσταση. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη και τον 7ο οίκο σου, ευνοεί νέα ξεκινήματα, ενώ η δημιουργικότητά σου θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Συναντήσεις με manager, προέδρους και υψηλά πρόσωπα θα φέρουν θετικές εξελίξεις, που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου πολύ σύντομα. Από τις 2 Απριλίου και έως τα τέλη της εβδομάδας η κοινωνική σου ζωή θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα, μαζί με τη δημιουργική σου διάθεση να ανοίγει νέους δρόμους, που θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σου στα ύψη. Χαλάρωσε με λίγη ψυχαγωγία, διότι τα πράγματα είναι σπουδαία και τα οικονομικά πολλών ενδέχεται να γνωρίσουν μια τεράστια αλλαγή. Τόλμησε νέα ξεκινήματα με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων. Οι κοινωνικές σου εμφανίσεις και οι σχέσεις σου με συγγενείς και φίλους ευνοούνται, για αυτό χαλάρωσε και απόλαυσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, μιας και  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας του Άρη σε τετράγωνο, που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι singles του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα από τις 4 έως τις 7 του μήνα, που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξε τα δίχτυα της γοητείας σου, διότι θα αναζωογονηθείς από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα που θα σε γεμίσει έντονο ερwτισμό και αισιοδοξία.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το παρασκήνιο συνεχίζεται στις σχέσεις με τους συνεργάτες και πολλά είναι αυτά που μένουν κρυφά. Ο Ερμής από τους Ιχθείς στο ζώδιό σου στον 7ο οίκο σου, διευρύνει τους ορίζοντες σε θέματα πνευματικά και οικονομικά και παρουσιάζονται μελλοντικές ευκαιρίες. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας οπωσδήποτε αγορές και πωλήσεις, και να μην κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, σχεδόν για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Πρόσeξε τις κινήσεις σου! Προς το τέλος του επταήμερου θέματα καριέρας και σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό τομέα αρχίζουν και εξελίσσονται ομαλά. Θα πρέπει επίσης να συζητήσεις και να θέσεις προτεραιότητες στον εργασιακό τομέα. Μίλησε με άτομα που εμπιστεύεσαι, πες τη γνώμη σου, δείξε δυναμισμό και κάνε νέα ξεκινήματα που θα σε απογειώσουν μελλοντικά. Ο έρωτας σου χτυπάει εντελώς ξαφνικά την πόρτα, εκεί που καθόλου δεν τον περιμένεις. Μπορεί όμως να σε προβληματίσει αρκετά, το βέβαιο είναι, πως θα σου αρέσει και θα ερωτευθείς. Η επιρροή του Ερμή και του Πλούτωνα αυξάνει το ερwτικό κλίμα για τις singles του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερwτικά πάθη και στιγμές. Οι δεσμευμένες φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβληματάκια σχετικά με κάποιο παιδί κατά το διάστημα της εβδομάδας που διανύουμε. Με διαλλακτικότητα και συζήτηση θα μπορέσεις να βρεις ένα κοινό σημείο, έτσι ώστε να συμπέσουν οι απόψεις σου, ξεκαθαρίζοντας οριστικά κάποια θέματα που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με το σύντροφό σου. Ανανέωσε το look και την εξωτερική σου εμφάνιση, γεμίζοντας τον εαυτό σου με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σeξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

ΖΥΓΟΣ
Συμφέρουσες προτάσεις και κινήσεις σε θέματα οικονομικά και εργασιακά θα παρουσιαστούν και ξαφνικές αλλαγές, ιδιαίτερα προς το τέλος του δεκαήμερου. Επαγγελματικά ταξίδια που θα παρουσιαστούν από την αρχή έως και τα μέσα της εβδομάδας καλό είναι να τα αποφύγεις, εξαιτίας μικροεμποδίων που ενδεχομένως να συμβούν και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Κάνε λιγάκι υπομονή και κράτησε το ηθικό σου ακμαίο, γιατί οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι θεαματικές. Ακολούθησε έναν καλό προγραμματισμό και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν να πάνε χαμένες, αποφεύγοντας λάθη από βιαστικές κινήσεις, ιδιαίτερα από τις 5 Απριλίου και μετά. Οι κοινωνικές σου εμφανίσεις και οι σχέσεις σου με συγγενείς και φίλους ευνοούνται, για αυτό χαλάρωσε και απόλαυσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, διότι προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας του Ουρανού από τον Ταύρο και τον 8ο οίκο σου απέναντι από το ζώδιό σου, που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι εντάσεις με το σύντροφο της ζωής σου συνεχίζονται και φαίνεται πως θα σε αγχώσουν υπερβολικά. Το θέμα δεν είναι πως διαφωνείτε εντελώς, τελευταία βρίσκεσαι σε μια περίεργη φάση με πολλά μπερδέματα και άλλα πράγματα και θέματα που κάνουν άνω κάτω τη ζωή σου. Αν δεν τα συζητήσεις μαζί του ίσως να καταλήξεις σε λάθος συμπεράσματα, που θα σου οδηγήσουν σε οριστικές ρίξεις. Αν είσαι single θα προσελκύεις θαυμαστές εύκολα που θα ευνοούν τις υποθέσεις σου τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σeξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περίοδος αυτή χρειάζεται προσοχή εξαιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και οι σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να επηρεάσουν έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Απόφυγε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα, θα έχεις συνεχώς έξοδα, είτε για τον εαυτό σου, είτε για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί θέλεις να τους δείξεις την αγάπη σου με ποικίλους τρόπους και νιώθεις ευτυχισμένη όταν βλέπεις τη χαρά στα μάτια τους. Μην ανοίγεσαι όμως πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν χρέη του παρελθόντος που θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν τα χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και είναι κάτι που έπρεπε να το κάνεις. Στις singles του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Το πλανητικό σύστημα και ο Ερμής από τους Iχθείς και τον 7ο οίκο σου ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό. Αν και η αισθηματική σου ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερwτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σeξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσεις στο δρόμο σου αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή στους Ιχθείς σε πτώση στον 4ο οίκο σου. Όλα όμως έχουν την ρίζα τους σε δικές σου παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσεις για τα επαγγελματικά σου να κάνεις, θα πρέπει να το μελετήσεις και να το οργανώσεις σωστά, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσεις καινούρια δισεπίλυτα προβλήματα. Περιόρισε το άγχος, οργάνωσε εξόδους και απομακρύνσου από καταστάσεις που σε ρίχνουν και σε κουράζουν ψυχολογικά. Διάνυσες μια περίοδο κούρασης, χρειάζεσαι ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Τα άστρα και οι πλανήτες την περίοδο αυτή στο ζώδιό σου, σου δημιουργούν συναισθηματικά μπερδέματα. Οι υπόλοιπες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με το ταίρι σου. Οι singles του ζωδίου μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό περιβάλλον. Φρόντισε όμως περισσότερο τον εαυτό σου, διότι ο οργανισμός σου είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιέρωσέ του χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός, να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το τετράγωνο του  Άρη στο ωροσκόπιό σου οι πλανήτες θα δώσουν ώθηση στον επαγγελματικό σου τομέα. Λίγο δύσκολο το διάστημα αυτό, απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις. Τα άστρα σου δημιουργούν συναισθηματικό μπέρδεμα, αναπολώντας το παρελθόν. Οι υπόλοιπες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με το ταίρι σου. Οι singles του ζωδίου μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φρόντισε όμως περισσότερο τον εαυτό σου διότι τον καταπόνησες το τελευταίο διάστημα και όλα έχουν κάποιο όριο. Φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο περισσότερο και να αποκτήσεις τη φυσική κατάσταση που και θέλεις και έχεις ανάγκη.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λίγο δύσκολο το διάστημα αυτό, για αυτό απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα έχεις τη στήριξη ενός πολύ σημαντικού ατόμου από τον επαγγελματικό σου χώρο, που θα σε βοηθήσει αποτελεσματικά να κάνεις το επόμενο βήμα. Διάνυσες μια έντονη περίοδο, βρες τρόπους να χαλαρώσεις για να μην φτάσεις τον οργανισμό σου στα όρια του. Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα σε συμβουλεύουν να γίνεις πιο ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες, που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό, θα συνεχιστούν τα προβλήματα με τη σχέση σου και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις και λόγω του ότι η κρίση σου θα μπερδεύεται πολλές φορές. Θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Κατέβασε τους τόνους και προσπάθησε να κάνεις έναν ήρεμο διάλογο με το σύντροφό σου, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Εάν είσαι single  και αναζητάς ένα ταίρι στη ζωή σου, δύσκολα θα γλιτώσεις τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρεις ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχεις συναισθήματα ακόμη.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σeξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

ΙΧΘΕΙΣ
Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσεις στο δρόμο σου αυτήν την εβδομάδα. Όλα όμως έχουν τη ρίζα τους σε δικές σου παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσεις για τα επαγγελματικά σου να κάνεις, θα πρέπει να το μελετήσεις και να το οργανώσεις σωστά, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσεις καινούρια δισεπίλυτα προβλήματα. Θα ξεφύγεις από τον κλασικό τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου, και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου μέσα από ενέργειες που θα αφορούν και το γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαι προσεχτική όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου και να μην ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος. Με τον Δία από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο σου, αυτήν την εβδομάδα, καλό θα ήταν να γίνεις πιο ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό, θα συνεχιστούν τα προβλήματα στη σχέση σου και τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα και περίπλοκα. Η κρίση σου, σε προδίδει αυτήν την περίοδο και είναι κάτι που δεν βοηθάει καθόλου να πέσουν οι τόνοι.  Θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Κατέβασε τους τόνους και προσπάθησε να κάνεις ένα ήρεμο διάλογο με το σύντροφό σου, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσες είστε singles και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, το παρελθόν θα βρεθεί και πάλι μπροστά σας και θα σας βάλει σε διλήμματα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σeξ.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα