Μην χασετε

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις του ζωδίου σου για το 2020

ΚΡΙΟΣ

Οι ευκαιρίες για να αναγνωριστείς Επαγγελματικά μέσα από τη δουλειά σου θα πρωταγωνιστήσουν κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς ο Δίας πέρασε στον Αιγόκερω το Δεκέμβριο του 2019 και θα παραμείνει έως το Δεκέμβριο του 2020. Αυτό δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες να εξελιχθείς και να ανελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα από συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω (επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο) και σου λέει πως μόνο αν δουλέψεις σκληρά θα έρθει η αναγνώριση που επιθυμείς.

Advertisements

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η αλαζονική στάση που θα κρατήσεις σε κάποια Επαγγελματικά ζητήματα υποσκάπτοντας εσύ ο ίδιος τις προσπάθειες σου. Η μεγάλη σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις αρχές του έτους (Ιανουάριος 2020) δείχνει πιθανότητες για ρηξικέλευθες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα αν συνειδητοποιήσεις πως η δουλειά που έχεις μέχρι τώρα δεν σε ικανοποιεί. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις καθώς η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 10 Ιανουαρίου μπορεί να τις «γκρεμίσει».

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται και αυτό το έτος στον Αιγόκερω επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δίνοντάς σου ώθηση να εξελιχθείς και να «μεταμορφωθείς» μέσα από τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα επαγγελματική γνωριμία η οποία θα αλλάξει εντελώς την επαγγελματική σου εξέλιξη. Οι συγκρούσεις με ιεραρχικά ανώτερα σου πρόσωπα στη δουλειά είναι πολύ πιθανές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και καλό θα ήταν να τις αποφύγεις καθώς δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου.

Ο Κρόνος κάνει το δοκιμαστικό του πέρασμα στο ζώδιο του Υδροχόου (22 Μαρτίου- 1η Ιουλίου) δίνοντας μία μικρή γεύση σε ανακατατάξεις που ενδεχομένως να προκύψουν στο φιλικό σου περίγυρο τα επόμενα χρόνια. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κρατάς κάποιους ανθρώπους στο φιλικό σου περίγυρο με τους οποίους δεν υπάρχουν κοινά γνωρίσματα, ιδέες και απόψεις και δεν αποκλείεται αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν αιτία προβλημάτων και συγκρούσεων κατά την άνοιξη.

Στις 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος πέρνα οριστικά στο ζώδιο του Υδροχόου μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους οι οποίοι απαρτίζουν τις ομάδες και τους συλλόγους που κινείσαι καθώς και στο φιλικό σου περιβάλλον. Μη φοβηθείς πως θα απομακρυνθείς από κάποιους «φίλους» σου, καθώς θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συγκυρίες για να σου δείξουν ποιοι αξίζουν να μείνουν στη ζωή σου.

Ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία που ακολουθεί περίπου κάθε δύο χρόνια στο ζώδιό σου στις 9 Σεπτεμβρίου και θα την ολοκληρώσει στις 14 Νοεμβρίου. Θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στα μέσα του δεύτερου αλλά και στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Εκείνο το διάστημα του φθινοπώρου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς ενδέχεται να συγκρουστείς με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αυτές οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται να φέρουν και οριστικές ρήξεις στη δουλειά σου.

Οι ενέργειές σου εκείνο το διάστημα χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να βρίσκονται σε λάθος κατεύθυνση, για αυτό απόφυγε μεγάλες κινήσεις. Ο Δίας πέρνα στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20 Δεκεμβρίου δίνοντάς σου ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες, νέους φίλους αλλά και να συμμετέχεις πολύ ενεργά σε ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες.

Επαγγελματικά

Μία χρονιά με επαγγελματικές ευκαιρίες ξεκίνα καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα, την «εικόνα» και την κοινωνική εξέλιξη -τον Αιγόκερω- είναι γεγονός. Οι ευκαιρίες που θα έχεις στη δουλειά θα είναι αρκετές και θα παρουσιάζονται μπροστά σου ακόμα και ξαφνικά, το θέμα είναι πως εσύ είναι πιθανόν να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις εξαιτίας της αλαζονικής στάσης που θα κρατήσεις. Για εσένα που έχεις δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια προκειμένου να καταφέρεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, αυτή είναι η χρονιά σου καθώς ο Δίας θα έρθει να επιβραβεύσει τους κόπους και τη σκληρή δουλειά που είχες κάνει παρουσία του Κρόνου.

Ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές που θα συμβαίνουν γεγονότα τα οποία μπορεί –φαινομενικά- να σε βγάζουν από τη σειρά σου, να θυμάσαι πως αυτά θα έχουν ως στόχο να σε πάνε κάπου καλύτερα. Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου ( 10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου και 5 Ιουλίου) δείχνουν πως κατά διαστήματα θα επαναξιολογήσεις και θα επαναπροσεγγίσεις Επαγγελματικά ζητήματα με νέα δεδομένα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σου το φθινόπωρο, δείχνει πως θα είναι εύκολο να δράσεις προς λάθος κατεύθυνση στον επαγγελματικό τομέα, δημιουργώντας ρήξεις σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο χρειάζεται προσοχή και ξεκάθαρη λογική σκέψη προκειμένου να μην προκύψουν «ζητήματα».

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2020 προμηνύεται ένα έτος αλλαγών καθώς ο Ουρανός που έκανε το πέρασμα στο ζώδιό σου την άνοιξη του 2018 θα βρίσκεται και φέτος «πάνω στο κεφάλι σου», επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Οι αλλαγές θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όμως δεν χρειάζεται να τις φοβάσαι καθώς κάποιες από αυτές θα είναι απελευθερωτικές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μη γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία, καθώς με τη διέλευση του Ουρανού στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό, όμως αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση αγαπημένων προσώπων από δίπλα σου.

Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου (10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου) «σιγοντάρουν» το έργο του Ουρανού καθώς φέρουν ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αυτή είναι μία κομβική χρονιά που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζει ο κάθε άνθρωπος που έχεις επιλέξει να βρίσκεται στη ζωή σου.

Ο Κρόνος θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στον Υδροχόο την άνοιξη (στα τέλη Μαρτίου έως και τις αρχές Ιουλίου) στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε Επαγγελματικά ζητήματα. Αυτός ο τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να υπάρξουν επιπλέον ευθύνες, οι οποίες όμως έχουν στόχο να σε εξελίξουν και να σε ανεβάσουν σε νέα Επαγγελματικά βάθρα. Αν το προηγούμενο διάστημα έχεις δουλέψει προς ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο, τώρα είναι πιθανόν να έρθει η αναγνώριση που επιθυμείς.

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι το Δεκέμβριο του 2020 δίνοντας «φτερά» σε εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα στο εξωτερικό. Οτιδήποτε και αν επιχειρήσεις να κάνεις αυτό το έτος, θα χρειαστεί να το σχεδιάσεις παίρνοντας «χαρτί και μολύβι» ώστε να αποφύγεις οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση.

Το Δεκέμβριο του 2020 ο Δίας και ο Κρόνος περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δρομολογούν εξελίξεις σε Επαγγελματικά ζητήματα. Η στιγμή που θα δείξεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου σε επαγγελματικό επίπεδο καταφθάνει και αξίζει να είσαι προετοιμασμένος για αυτή!

Επαγγελματικά

Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου βοηθά ιδιαίτερα εσένα που έχεις αποφασίσει να ανοίξεις τα φτερά σου σε μία δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση μέσω ενός αγαπημένου σου ανθρώπου που ζει και εργάζεται έξω, η οποία θα αλλάξει εντελώς τα δρώμενα στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες μέσω των ανθρώπων του ευρύτερου σου περιβάλλοντος οι οποίες θα αφορούν νέες επαγγελματικές προτάσεις.

Την άνοιξη θα χρειαστεί να «σηκώσεις τα μανίκια» και να αυξήσεις την προσπάθειά σου στη δουλειά, καθώς το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο (πριν επιστρέψει με ανάδρομη πορεία για μερικούς μήνες ακόμη στο ζώδιο του Αιγόκερου) θα δείξει τις «αδυναμίες» που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να πάρεις μία προαγωγή η οποία εκτός από την ηθική ικανοποίηση -ενδεχομένως και την οικονομική- θα συνοδεύεται και με νέες ευθύνες. Πίστεψε στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου καθώς αυτή είναι η βάση για να εξελιχθούν προς όφελός σου κάποια θέματα. Στο τέλος του έτους το πέρασμα του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτούν την έναρξη μιας περιόδου με ιδιαίτερη έμφαση στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Το 2020 είναι ένα έτος το οποίο θα έχει αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο όμως θα κρύβει και αρκετές παγίδες, για αυτό θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση προκειμένου να αποφύγεις λάθος ενέργειες.

Advertisements

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει τη μακρά πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου αλλά και στις αρχές του τρίτου. Ο επαγγελματικός τομέας είναι εκείνος που επηρεάζεται άμεσα από την παρουσία του Ποσειδώνα και η προσοχή είναι αναγκαία προκειμένου να μην κάνεις λάθος κινήσεις.

Κάθε επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει αυτό το έτος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι πιθανόν οι όροι και οι προϋποθέσεις της να αλλάξουν στην πορεία και να μην εξελιχθεί με τον τρόπο που την περιμένεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες ακόμα και αν υπάρχει το υπόβαθρο για «παρασκηνιακή δράση», καθώς ο Ουρανός ο οποίος θα βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο και δεν θα αφήσει τίποτα κρυφό. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στο ζώδιο του Αιγόκερου παίζοντας με φόβους και φοβίες δημιουργώντας σου έντονη κυκλοθυμία. Η άνοιξη θα αποτελέσει εξαίρεση σε αυτό καθώς ο Κρόνος θα κάνει το δοκιμαστικό του πέρασμα στο ζώδιο του Υδροχόου (από τέλη Μαρτίου έως και αρχές Ιουλίου) στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε τρόπους διεύρυνσης των πνευματικών σου οριζόντων. Οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κάνεις την άνοιξη και σχετίζεται με νέες γνώσεις, όπως ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας θα αποτελέσει σωστή κίνηση καθώς θα σου ανοίξει πολλές πόρτες στο μέλλον, για αυτό τόλμησε το ακόμα κι αν κάθε αρχή φαντάζει δύσκολη.

Οι εκλείψεις του έτους θα είναι έξι στο σύνολο εκ των οποίων οι τρεις θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) φέρνοντας αλλαγές ή επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις κατά τη διάρκεια αυτών (5 Ιουνίου, 30 Νοεμβρίου 14 Δεκεμβρίου) καθώς θέματα διαπροσωπικών σχέσεων θα έρθουν στο προσκήνιο με νέα αλλά και παλαιότερα δεδομένα, τα οποία δεν είχες κατά νου.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου έως και το Δεκέμβριο του 2020 καθιστώντας ιδανική τη χρονιά για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν με δανειακές υποχρεώσεις, κάρτες και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιο κέρδος από τους παραπάνω τομείς είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο.

Στο τέλος του έτους (Δεκέμβριος 2020) ο Δίας και ο Κρόνος περνούν μαζί στο ζώδιο του Υδροχόου βοηθώντας ιδιαίτερα τις νέες γνώσεις, την επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό αλλά και το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας σε άλλη πόλη πιθανόν και σε άλλη χώρα!

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται προσεκτικές και συνετές κινήσεις καθώς ο Ποσειδώνας θα επηρεάζει την κρίση σου και κατά συνέπεια τις αποφάσεις που αφορούν την καριέρα και τη δουλειά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Απόφυγε μεγάλα βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο ιδιαίτερα αν αυτά τα βήματα δεν έχουν πίσω τους ένα plan b σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου.

Οι συνεργασίες σου θα βρεθούν στο μικροσκόπιο αυτό το έτος καθώς οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (5 Ιουνίου, 30 Νοεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου) δείχνουν το τέλος κάποιων συνεργασιών, την αρχή κάποιων νέων αλλά και την επιστροφή παλαιότερων! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αν δεν θέλεις να έχεις απώλειες στον επαγγελματικό τομέα. Στο τέλος του έτους (Δεκέμβριος 2020) το πέρασμα του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βάλει στη διαδικασία να πειραματιστείς με ένα νέο αντικείμενο εργασίας ή να εξελίξεις με νέες γνώσεις και να εντρυφήσεις σε αυτό που ήδη έχεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Το 2020 είναι η «ουρά του γαϊδάρου» καθώς σε αυτό το έτος θα ολοκληρωθεί μία περίοδος αρκετών ετών κατά την οποία είχες περάσει «διά πυρός και σιδήρου», ιδιαίτερα σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εξακολουθούν να βρίσκονται στον Αιγόκερω -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου- αναμοχλεύοντας τις ισορροπίες σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Είναι πιθανόν να νιώθεις κατά διαστήματα πως «οι άλλοι» είναι επικριτικοί απέναντι σου και πως η σχέση σας έχει αρχίσει να αλλάζει.

Μέσα σε αυτό το έτος θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις εκ βαθέων συζητήσεις προκειμένου να μπορέσεις να δεις ποιες από τις σχέσεις που συντηρείς μπορούν να σου προσφέρουν κάτι που αναζητάς, σε ποιες προσφέρεις εσύ αλλά και την ισορροπία που υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Ο Δίας θα βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου έως το Δεκέμβριο του 2020 επιβραβεύοντας κάθε τι στο οποίο θα αφιερώνεις χρόνο και θα δουλεύεις για αυτό. Αυτό μπορεί να είναι μία σχέση, ένα επαγγελματικό project ή μία νέα συνεργασία και να θυμάσαι πως όλα μπορούν να πάνε όπως ακριβώς θα τα σχεδιάσεις αρκεί να δουλέψεις για αυτό.

Η άνοιξη προμηνύεται πιο χαλαρή για εσένα καθώς ο Κρόνος θα κάνει για λίγο το πέρασμα του στο ζώδιο του Υδροχόου( Μάρτιος- αρχές Ιουλίου) δίνοντας σου χώρο και χρόνο να αντιληφθείς τα δεδομένα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις -χωρίς να σε πιέζουν πλέον τόσο- ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Οι τρεις εκλείψεις που πραγματοποιούνται αυτό το έτος στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερω) στις 10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου και 5 Ιουλίου δείχνουν πως οι προκλήσεις από τους άλλους δεν θα λείψουν και δεν αποκλείεται οι συμπεριφορές κάποιων συγκεκριμένων ατόμων να σε οδηγήσουν σε σοβαρές αποφάσεις. Να θυμάσαι πως οι σχέσεις οι οποίες έχουν γερά θεμέλια είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές όχι μόνο δεν θα διαταραχθούν αλλά με κάποιο τρόπο θα γίνουν ακόμα πιο ισχυρές.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων( 13 Μαΐου- 25 Ιουνίου) μπορεί να δώσει κίνητρο να ξεκινήσεις μία κρυφή αισθηματική σχέση. Προσπάθησε να αποφύγεις ενέργειες που ξέρεις πως αν έρθουν στο προσκήνιο θα σε εκθέσουν και προσπάθησε επίσης να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις.

Το φθινόπωρο αξίζει την προσοχή σου καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9 Σεπτεμβρίου- 14 Νοεμβρίου) σε καλεί να δώσεις προσοχή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος επαγγελματικές κινήσεις. Επίσης είναι πιθανό να αφιερώσεις χρόνο και κόπο σε ένα επαγγελματικό project, το οποίο όμως δεν θα είναι δυνατόν να υλοποιηθεί άμεσα.

Ο Δίας και ο Κρόνος περνούν μαζί το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου και εσύ αφήνεις πίσω σου ένα διάστημα το οποίο μπορεί να ήταν πιεστικό, όμως σε βοήθησε να εξελιχθείς και να αντιληφθείς καλύτερα και εσένα αλλά και τους άλλους.

Επαγγελματικά

Το 2020 είναι ένα έτος όπου θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες όμως αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να αποτελέσουν το τέλος κάποιων επαγγελματικών σχέσεων αλλά και την αρχή κάποιων άλλων. Η παρουσία του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει μεγάλη κινητικότητα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανόν κατά διαστήματα να νιώθεις πιεσμένος από τις επαγγελματικές ευθύνες που έχεις αναλάβει όμως να θυμάσαι πως πολύ σύντομα θα υπάρξει και η αναγνώριση της δουλειάς σου.

Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις σε Επαγγελματικά ζητήματα, για αυτό καλό θα ήταν πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη δουλειά να έχεις σκεφτεί καλά τα υπέρ αλλά και τα κατά. Αν τα προηγούμενα έτη ένιωθες σαν να έδινες εξετάσεις στη δουλειά σου και προσπαθούσες να αποδείξεις με κάθε τρόπο τις ικανότητες και τις δυνατότητες σου, να θυμάσαι πως ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε επιβραβεύσει είτε ηθικά και οικονομικά είτε και με τους δύο τρόπους. Εσύ που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου είναι πιθανόν να νιώθεις κατά διαστήματα αυξανόμενη πίεση, μιας και ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα επηρεάζουν περισσότερο το δικό σου δεκαήμερο. Αξίζει να θυμάσαι πως η ώρα που θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου είναι κοντά.

ΛΕΩΝ

Το 2020 προμηνύεται ιδιαίτερο καθώς φέρνει επιβράβευση, συνειδητοποιήσεις αλλά και αλλαγές σε ορισμένους τομείς και το μόνο σίγουρο είναι πως κατά τη διάρκεια του δεν πρόκειται να βαρεθείς.

Ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δημιουργώντας σου την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου σε επαγγελματικό επίπεδο και να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς. Αν βρίσκεσαι σε μία δουλειά η οποία δεν σε εκφράζει είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι ολοένα και περισσότερο το ενδεχόμενο να την αφήσεις. Οι αποφάσεις που θα πάρεις φέτος ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο ενέχουν ρίσκο για αυτό πρέπει να «ζυγίσεις» αν αξίζει το ρίσκο που θα πάρεις σε σχέση με αυτό που μπορεί να χάσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις αντικείμενο ή θέση εργασίας μέσα στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι και αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να δεις αρνητικά, καθώς μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για εσένα.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται μαζί με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργώντας μία απαιτητική καθημερινότητα με δουλειές και υποχρεώσεις, που θα σου δίνουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πως ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς διπλά τι χρειάζεται να βάλεις σε προτεραιότητα στην καθημερινότητά σου. Την Άνοιξη ο Κρόνος θα επισκεφθεί «δοκιμαστικά» το ζώδιο του Υδροχόου (22 Μαρτίου- 1η Ιουλίου) και θα σου δώσει μία πρώτη γεύση για τους τομείς που θα χρειαστεί να βάλεις σε προτεραιότητα όταν περάσει οριστικά σε αυτό το ζώδιο, το Δεκέμβριο. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα έχει προτεραιότητα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν καταστάσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να πάρεις θέση, να τις αξιολογήσεις αλλά και να οριοθετηθείς.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου (10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου) θα φέρουν ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο προκειμένου να τα διευθετήσεις ώστε να τα κλείσεις οριστικά. Επίσης δεν αποκλείεται να φέρουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου εξαιτίας των εργασιακών ή άλλων υποχρεώσεων.

Ο Δίας θα βρίσκεται έως το Δεκέμβριο στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνοντας ευκαιρίες για να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου, όσες δουλειές και υποχρεώσεις και αν προκύψουν. Η δουλειά θα είναι αρκετή όμως να θυμάσαι πως θα σε οδηγήσει σε αύξηση των πόρων σου. Αν ψάχνεις μία άλλη δουλειά από αυτή που είσαι ή αν ψάχνεις και μία δεύτερη σαν ημι-απασχόληση προκειμένου να συμπληρώσεις το εισόδημά σου, η παρουσία του Δία σε αυτό το ζώδιο συνηγορεί πως θα την βρεις!

Στο τέλος του έτους ο Δίας και ο Κρόνος θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρουν προοπτικές για νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες, αφού όμως δημιουργήσουν τις συνθήκες για να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που εσύ αναζητάς σε μία νέα σχέση ή συνεργασία. Δεν αποκλείεται οι άλλοι να σου φαίνονται πιεστικοί και φορτικοί κατά διαστήματα όμως αυτό θα αποτελέσει ένα καλό crash test για τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά

Η πολλή δουλειά θα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα και αυτού του έτους καθώς η παρουσία του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως οι εργασιακές υποχρεώσεις απαιτούν το μεγαλύτερο μερίδιο του χρόνου σου. Ο Κρόνος τώρα πιέζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όμως να θυμάσαι πως μέσα από τον «κυκεώνα» των εργασιακών υποχρεώσεων θα έρθουν και δώρα, πιθανόν να έρθει και μία επιβράβευση για τη δουλειά σου. Την άνοιξη θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, καθώς το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου για λίγους μήνες δείχνει πως κάποιες από αυτές θα αρχίσουν να παρουσιάζουν σημάδια αλλαγών και εσύ καλείσαι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα Επαγγελματικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν την άνοιξη θα είναι αυτά που θα «εγκατασταθούν» στη ζωή σου και θα συνεχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο με το οριστικό πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του υδροχόου ( 17 Δεκεμβρίου). Ακόμα όμως και τότε να θυμάσαι πως δεν θα μείνεις χωρίς βοήθεια σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου (20 Δεκεμβρίου) θα αποτελέσει το «αντίπαλον δέος» του Κρόνου και έρχεται να ισορροπήσει την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το νέο έτος προμηνύεται ιδιαίτερα σημαντικό για εσένα και σε καλεί να δώσεις έμφαση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Το 2020 είναι μία χρονιά με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και συγκινήσεις στον αισθηματικό τομέα καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου σχετίζεται άμεσα με αυτές. Εκτός από την παρουσία του Δία υπάρχει και ο Κρόνος καθώς και ο Πλούτωνας στο ίδιο ζώδιο και αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο την προσοχή που φαίνεται πως θα δώσεις σε ∈ρωτικά και αισθηματικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις σχέσεις να πηγαίνουν στον «αυτόματο πιλότο» καθώς τώρα είναι η ευκαιρία να δεις πραγματικά που μπορεί να πάει η καθεμία από αυτές είτε είναι προσωπικές είτε ακόμα και επαγγελματικές.

Advertisements

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και φέρνει γύρω σου κόλακες οι οποίοι περιμένουν κάτι από εσένα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση που ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία καθώς είναι πολύ πιθανόν τα πράγματα να μην εξελιχθούν έτσι όπως τα είχες στο μυαλό σου ή έτσι όπως είχαν σχεδιαστεί. Την άνοιξη ο Κρόνος θα περάσει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου (22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου) δημιουργώντας ένα πιεστικό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, κάτι που θα σε αναγκάσει να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτή, προκειμένου να μην χάσεις τον έλεγχο των εργασιακών και λοιπών υποχρεώσεων που έχεις. Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο απαιτητικό διάστημα αυτού του έτους.

Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το έτος θα γίνουν στον άξονα Τοξότη-Διδύμων που δείχνει πως το διάστημα που θα συμβαίνουν (5 Ιουνίου, 30 Νοεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου) καλείσαι να δώσεις προσοχή σε Επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε αυτά.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου – 25 Ιουνίου) μπορεί να μπερδέψει λίγο τα αισθηματικά σου ζητήματα και για την ακρίβεια να τα μπερδέψει με τα Επαγγελματικά. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς θα είσαι επιρρεπής σε αισθηματικά μπερδέματα και μάλιστα είναι πολύ πιθανόν με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεσαι μαζί του σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις να μπλέξεις αυτούς τους δύο τομείς και κράτησε τα Επαγγελματικά μακριά από τα προσωπικά ζητήματα.

Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9- Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου) δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με συνεταίρους αλλά και οικονομικά ζητήματα περασμένων ετών. Καλό θα ήταν το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία να μην ξεκινήσεις κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο και να αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκο καθώς δεν θα σου βγουν με τον τρόπο που περιμένεις.

Στα μέσα Δεκεμβρίου ο Κρόνος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και σε αυτό θα παραμείνει τα επόμενα 3 έτη. Τον ακολουθεί ο Δίας ο οποίος περνά στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες μετά και φέρνει αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και ευκαιρίες να αυξήσεις τη δουλειά σου.

Επαγγελματικά

Οι ευκαιρίες για να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο και να κάνεις τη δουλειά σου πιο «φιλική» προς εσένα θα είναι αρκετές αυτό το έτος καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να αξιοποιήσεις ένα χόμπι σου προκειμένου να κερδίσεις χρήματα από αυτό ή να σου ανοίξει ένα νέο δρόμο σε μία νέα δουλειά. Την άνοιξη η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο θα γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικά και δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις νέες εργασιακές υποχρεώσεις.

Η περίοδος πίεσης θα κρατήσει έως και τις αρχές του καλοκαιριού όμως να θυμάσαι πως μέσα σε αυτή μπορεί να έχεις ευκαιρίες να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να κερδίσεις ακόμα και μία αλλαγή θέσης, προς το καλύτερο. Από τον Ιούλιο έως και το Δεκέμβριο όπου ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου οι επαγγελματικές και εργασιακές υποχρεώσεις δεν θα είναι τόσο απαιτητικές ως προς εσένα αφήνοντας σου χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Βέβαια να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε εργασιακά ζητήματα καθώς αυτές θα επανέλθουν -ίσως και πιο πιεστικές- στο τέλος του έτους (Δεκέμβριος 2020) όπου ο Κρόνος θα περάσει οριστικά στο ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα 3 έτη.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη χρονιά θα αναζητήσεις περισσότερο τη θαλπωρή και την ηρεμία σου για αυτό είναι πολύ πιθανό να επιδιώξεις να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους και με ανθρώπους που θεωρείς οικογένεια σου. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου (έως το Δεκέμβριο) δείχνει πως σε περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις, αλλαγές και εκπλήξεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Μία μετακόμιση σε ένα νέο καλύτερο σπίτι, η συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου ή κάποιες αλλαγές στο σπίτι που ήθελες να κάνεις καιρό και τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία είναι πιθανά σενάρια, τα οποία θα σου προσφέρουν χαρά. Αν έχεις κατά νου μία αγοραπωλησία ακινήτου ή να εκμεταλλευτείς ένα ακίνητο που έχεις τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κινήσεις τις διαδικασίες προκειμένου να βγεις ωφελημένος.

Advertisements

Εκτός από το Δία στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται και ο Κρόνος με τον Πλούτωνα -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δείχνοντας πως κάποιες από τις αλλαγές μπορεί να ξεκινήσουν λόγω καταστάσεων που θα σε πιέσουν όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς γίνονται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου ενισχύοντας τα σενάρια αλλαγών στον άξονα καριέρας- οικογένειας. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιούνται αυτές οι εκλείψεις (10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου) είναι πιθανόν να παρατηρείς αυξημένη «κινητικότητα» σε εργασιακά και οικογενειακά ζητήματα η οποία θα σε οδηγήσει σε αλλαγές που θα έχουν ως στόχο την εξέλιξή σου προς το καλύτερο.

Η άνοιξη θα αποτελέσει για εσένα ένα διάλειμμα από ευθύνες, υποχρεώσεις και δουλειές καθώς ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου ( 22 Μαρτίου- 1η Ιουλίου) πριν ξαναγυρίσει με ανάδρομη φορά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό δείχνει μία ιδανική περίοδο για να ωριμάσουν κάποιες σχέσεις ιδιαίτερα σε αισθηματικό επίπεδο.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου- 25 Ιουνίου) σε προτρέπει να επανεξετάσεις αισθηματικά ζητήματα, σχέσεις και παλαιότερες γνωριμίες! Η αλήθεια είναι πως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα σε αισθηματικό επίπεδο, όμως είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία.

Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9 Σεπτεμβρίου- 14 Νοεμβρίου) μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς τα αποτελέσματα των ενεργειών των «άλλων» θα έχουν επιπτώσεις τη δική σου διάθεση, για αυτό θα είναι δύσκολο να μείνεις με «σταυρωμένα τα χέρια». Προσπάθησε όσο γίνεται να διευθετήσεις ζητήματα χωρίς να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς είναι πιθανόν να απομακρυνθείς από προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις λίγο αργότερα.

Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου (17 Δεκεμβρίου) αλλά και του Δία στο ίδιο ζώδιο (20 Δεκεμβρίου) θα σε βοηθήσει να «ανασάνεις» καθώς σηματοδοτεί το τέλος μιας απαιτητικής περιόδου που διήρκησε περίπου 3 έτη.

Επαγγελματικά

Οι εργασιακές υποχρεώσεις και τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά και αυτή τη χρονιά δημιουργώντας νέες ευκαιρίες αλλά και νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου (10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου) μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις με ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και αλλαγές στη δουλειά. Ο διάλογος θα βοηθήσει πολύ κάθε ζήτημα που θα προκύψει και αυτό θα πρέπει να το έχεις κατά νου όλη τη διάρκεια του έτους.

Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (Σεπτέμβριος- Νοέμβριος) αλλάζει δεδομένα συνεργασιών και σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα Επαγγελματικά σου ζητήματα. Αιτία για αυτές μπορεί να αποτελέσει η αλλαγή της σχέσης με έναν συνεργάτη σου ή μία ρήξη που μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας. Θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις ιδιαίτερα σε αυτό τον τομέα καθώς θα κοστίσουν αρκετά στις συνεργασίες σου. Βέβαια καλό θα ήταν –το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη- να αποφύγεις σε γενικότερο πλαίσιο τις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά, όπως και τις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν μία συνεργασία . Προς το τέλος του έτους (Δεκέμβριος 2020) η μετακίνηση του Κρόνου και του Δία στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κινήσεις που σχετίζονται με δουλειά, καθώς θα σου χαρίσουν αισιοδοξία.

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά σου δημιουργώντας συγκυρίες που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τι είναι αυτό που χρειάζεσαι είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να το κερδίσεις. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του ταύρου κατά τη διάρκεια του έτους -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δημιουργώντας ρήξεις και αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι «άλλοι» κινούν τα νήματα στις σχέσεις σου και οι αντιδράσεις σου θα ακολουθήσουν το ρυθμό που θα σου δίνουν. Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές ενέργειες και παιχνίδια επίδειξης ισχύος καθώς αυτά θα γυρίσουν μπούμερανγκ.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου μαζί με τον Πλούτωνα και το Δία δίνοντάς σου ευκαιρίες να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και να κρατήσεις κοντά σου αυτούς που αξίζουν. Μέσω των ανθρώπων του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να έχεις νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα βοηθήσουν με κάποιο τρόπο τη δουλειά σου ιδιαίτερα αν αυτή σχετίζεται με το εμπόριο.

Την άνοιξη ο Κρόνος θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο του Υδροχόου (22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου) πριν περάσει οριστικά σε αυτό το ζώδιο το Δεκέμβριο, δημιουργώντας εσωστρέφεια αλλά και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Αφιέρωσε χρόνο τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και προσέφερε τη βοήθειά σου για οτιδήποτε τη χρειαστούν.

Η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την αναδρομή πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου – 25 Ιουνίου) και θα σε γυρίσει πίσω σε αναμνήσεις και πρόσωπα του παρελθόντος. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας δεν αποκλείεται να προκύψουν ∈ρωτικές συναντήσεις με «άρωμα παρελθόντος» όμως σε περίπτωση που σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο μην επικεντρωθείς μόνο στα συναισθήματά σου αλλά και στη λογική.

Το φθινόπωρο ο Άρης – που είναι παραδοσιακός κυβερνήτης σου- θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού

(9 Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου) αναμοχλεύοντας εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το φθινόπωρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο πιεστικό διάστημα της χρονιάς καθώς είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις τα χρονικά περιθώρια για να φέρεις εις πέρας κάποιες από τις υποχρεώσεις σου και η καθημερινότητα θα γίνει αρκετά απαιτητική. Μη διστάσεις να αλλάξεις πορεία σε ζητήματα που βλέπεις πως «δεν βγαίνουν» ή δεν γίνεται να υλοποιηθούν με τον τρόπο που τα θέλεις.

Στο τέλος του έτους (Δεκέμβριο) ο Κρόνος αλλά και ο Δίας περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνουν σε προτεραιότητα οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους.

Επαγγελματικά

Ο Ουρανός θα βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζονται περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και εκτός από τριγμούς σε αισθηματικά ζητήματα μπορεί να δημιουργήσει και τριγμούς σε συνεργασίες. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη χρονιά θα είναι δύσκολο να κάνεις πως δεν βλέπεις κάτι που σε ενοχλεί ακόμα και στους συνεργάτες σου και αυτό θα είναι ο βασικός λόγος διαφωνιών και συγκρούσεων.

Αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αξεπέραστα ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες προσπάθησε να μην ξεχάσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες. Ευκαιρίες για μία νέα δουλειά ή για την επέκταση της ήδη υπάρχουσας θα έρχονται κατά τη διάρκεια του έτους μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται ένας από αυτούς να σου κάνει πρόταση να συνεργαστείτε μαζί σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού

Advertisements

(Σεπτέμβριο – Νοέμβριο) δείχνει πως τα εργασιακά ζητήματα αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με καθημερινές υποχρεώσεις θα αποκτήσουν έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας. Εκείνο το διάστημα δεν ενδείκνυται για να κάνεις αλλαγές στην εργασία ή στην καθημερινότητά σου καθώς όταν ο Άρης γυρίσει σε ορθή πορεία θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτές οι αλλαγές δεν θα είναι «λειτουργικές».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ιδιαίτερη χρονιά ξεκινάει για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια του έτους θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και αλλαγές οι οποίες αξίζουν την προσοχή σου. Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις του έτος θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σου (Διδύμων- Τοξότη) επηρεάζοντας τον τρόπο που βλέπεις εσύ τους άλλους (σύντροφο και συνεργάτες) αλλά και τον τρόπο που βλέπουν εκείνοι εσένα. Είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι από αυτούς δεν καλύπτουν τα «θέλω» σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και οι εκλείψεις σε οδηγούν να κάνεις κάτι για αυτό. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μαζί με τον Πλούτωνα όμως φέτος θα έχουν και την παρέα του Δία ο οποίος θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο έως το Δεκέμβριο.

 Αυτό δείχνει πως ο οικονομικός τομέας από τον οποίον είχες ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια θα πάρει μία ανάσα και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τους πόρους σου. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή τη χρονιά -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- για αυτό θα πρέπει να έχεις κατά νου πως μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να παρασυρθείς από αυτή. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στο σπίτι σου σε επισκευές που μπορεί να χρειαστούν σε αυτό και ακόμα μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις σε περίπτωση που αυτή τη χρονιά έχεις το μυαλό σου οτιδήποτε σχετίζεται με αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας.

Την άνοιξη ο Κρόνος θα περάσει για λίγους μήνες στο ζώδιο του Υδροχόου (22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου) και εκείνο το διάστημα χρειάζεται να προσέξεις τις σχέσεις σου με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς συγγενείς καθώς μπορεί να δημιουργηθούν κάποια ζητήματα.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου – 25 Ιουνίου) ενδέχεται να σε κάνει ευάλωτο σε αισθηματικές περιπέτειες οι οποίες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο μία σχέση που έχεις ήδη. Εκείνο το διάστημα προσπάθησε να είσαι όσο πιο συγκεντρωμένος μπορείς στη σχέση με το σύντροφό σου καθώς μόνο έτσι θα μπορείς να αφουγκραστείς το κλίμα που υπάρχει εκατέρωθεν.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9 Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου) μπορεί να φέρει πίσω σε εσένα ένα παλιό ∈ρωτα και πρόσωπα με τα οποία υπήρξε ένα φλερτ κατά το παρελθόν. Οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί και θα μπορούσαμε να πούμε πως το δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Στο τέλος του έτους (Δεκέμβριος) το πέρασμα του Κρόνου αλλά και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύει τη δημοτικότητα σου, φέρνει νέες γνωριμίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και υπόσχεται σχέσεις με ανθρώπους που θα έρθουν για να μείνουν.

Επαγγελματικά

Τα Επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά και αυτή τη χρονιά καθώς είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως είχες διαφορετικά στο μυαλό σου την εξέλιξη τους. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις αποφάσεις σου κατά τη διάρκεια του έτους καθώς ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και θα σε κάνει να φαντάζεσαι ιδανικές καταστάσεις οι οποίες δεν θα έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δείχνοντας πως οι αλλαγές στα εργασιακά ζητήματα είναι πάρα πολύ πιθανές.

Advertisements

 Βέβαια καλό θα ήταν να αποφύγεις να κινήσεις τα νήματα για αυτές τις αλλαγές καθώς το ρίσκο θα είναι μεγάλο. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» μιας και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις καλύτερα τις «προκλήσεις». Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι συνεργασίες σου καθώς οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σου (5 Ιουνίου, 30 Νοεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου) μπορεί να φέρουν αλλαγές και σε αυτές. Στο τέλος του έτους η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει ευκαιρίες «επαγγελματικού ενδιαφέροντος» μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία αρκετών πλανητών στο ζώδιό σου και αυτή τη χρονιά δείχνει πως βρίσκεσαι στις επάλξεις και είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις και να κερδίσεις αυτά που θέλεις, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσεις «διά πυρός και σιδήρου».

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου όπως και ο Πλούτωνας -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και «μεταμορφώνει» την αντίληψή σου μέσω των μαθημάτων που φέρνει. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτό καθώς δεν αποκλείεται είτε ο σύντροφός σου είτε κάποιοι στενοί σου συνεργάτες σου να αποτελέσουν την αρχή για να συνειδητοποιήσεις καλύτερα «κομμάτια» του εαυτού σου.

Ο Δίας θα βρίσκεται και εκείνος το ζώδιό σου έως και το Δεκέμβριο δείχνοντας πως δεν πρόκειται να μείνεις χωρίς βοήθεια και θεία τύχη καμία στιγμή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσει -ιδιαίτερα αν τα προηγούμενα έτη ένιωθες αρκετά περιορισμένος μέσα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις- καθώς μπορεί να σε οδηγήσει να τα διαλύσεις όλα «εν ριπή οφθαλμού». Οι υπερβολές μπορούν να συνεχιστούν και σε άλλα επίπεδα για αυτό αν δεν θέλεις να δεις το δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει, θα πρέπει να ακολουθείς ένα προσεκτικό πρόγραμμα διατροφής μακριά από διατροφικές ατασθαλίες.

Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του έτους γίνονται στον άξονα σου (Καρκίνου – Αιγόκερου) στις 10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου και στρέφουν την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε πως όλη τη χρονιά η προσοχή σου θα βρίσκεται κατά κύριο λόγο σε αυτές, καθώς θα υπάρχει κινητικότητα και γεγονότα τα οποία θα πυροδοτούν εξελίξεις.

Την άνοιξη ο Κρόνος αφήνει για λίγο το ζώδιό σου και κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στον Υδροχόο (22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου) και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις «βαθιές ανάσες» και να συνειδητοποιήσεις τα νέα δεδομένα που υπάρχουν. Εκείνο το διάστημα η προσοχή σου θα πρέπει να στραφεί στα οικονομικά ζητήματα καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν περιορισμοί στα έσοδα ή αύξηση στα έξοδα.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου – 25 Ιουνίου) μπορεί να δημιουργήσει ένα ειδύλλιο στη δουλειά το οποίο όμως θα επηρεάσει και την απόδοσή σου σε αυτή, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συγκεντρωθείς σε αυτήν.

Το φθινόπωρο ξεκίνα η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9 Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου) και αναμοχλεύει ζητήματα οικογενειακής φύσεως. Είναι πιθανόν να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες μπορεί να γίνουν αφορμή για συγκρούσεις με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, για αυτό καλό θα ήταν αφενός να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις και αφετέρου να θυμάσαι πως χρειάζεται επικοινωνιακή διπλωματία, ιδιαίτερα αν ξέρεις εκ των προτέρων πως αυτές δεν θα είναι ευπρόσδεκτες.

Advertisements

Στο τέλος του έτους θα πάρεις μεγάλες ανάσες καθώς ύστερα από μία περίοδο περίπου τριών ετών ο Κρόνος πέρνα στο ζώδιο του Υδροχόου (17 Δεκεμβρίου) και τον ακολουθεί και ο Δίας (20 Δεκεμβρίου) στρέφοντας την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα. Αν διευθετήσεις σωστά τα ζητήματα που υπάρχουν σε αυτόν θα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τα έσοδα σου ή ακόμα και να τα αυξήσεις.

Επαγγελματικά

Ο τομέας των επαγγελματικών σου ζητημάτων θα σε απασχολήσει έντονα και αυτό το έτος καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σε αυτόν και αυτές θα έχουν ως συνέπεια να αλλάξεις και εσύ τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου έως και το Δεκέμβριο δείχνοντας πως με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο εσύ θα βρίσκεσαι κερδισμένος, καθώς θα έχεις μία «χείρα βοηθείας» ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές. Δεν είναι απίθανο να ξεκινήσεις μία νέα δική σου δουλειά, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως θα χρειαστεί προσπάθεια και δουλειά για την υλοποίηση της, όμως θα υπάρξει και η ανταμοιβή.

Το φθινόπωρο είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό διάστημα για ζητήματα δουλειάς καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (Σεπτέμβριο – Νοέμβριο) δείχνει ένα διάστημα με αρκετά  μπρος-πίσω σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις οι οποίες μετά από λίγο να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι κατάλληλες και να κάνεις παρορμητικές κινήσεις οι οποίες δεν θα είναι καθόλου βοηθητικές. Απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις εκείνο το διάστημα καθώς μόλις ο Άρης επιστρέψει σε ορθή πορεία θα συνειδητοποιήσεις πως «κάτι» δεν πήγε όπως το ήθελες.

Το πέρασμα του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στα τέλη Δεκεμβρίου δείχνει ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδα σου και να σταθεροποιήσεις κάτι νέο που θα ξεκινήσει σε επαγγελματικό επίπεδο ή μία νέα πηγή εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το στοίχημα της νέας χρονιάς που ανοίγεται μπροστά σου είναι να αποφύγεις τα τετριμμένα και να κάνεις νέα ξεκινήματα σε οποιοδήποτε τομέα νιώσεις πως κάτι δεν δουλεύει με τον τρόπο που είχες φανταστεί.

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κατά τη διάρκεια του έτους -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- φέρνοντας αλλαγές σε οικογενειακά ζητήματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να αλλάξεις σπίτι ή ακόμα και να μετακομίσεις σε μία άλλη πόλη ή και σε μία άλλη χώρα, το μόνο σίγουρο είναι πως το έτος θα σε ωθήσει να αλλάξεις παραστάσεις.

Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Δίας θα βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργώντας σου φοβίες κατά διαστήματα ή ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες, όμως να θυμάσαι πως χρειάζεται να αποβάλεις τα αρνητικά σενάρια, τα οποία το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σε κρατήσουν στάσιμο και να μην σε αφήσουν να υλοποιήσεις τα μικρά ή τα μεγάλα όνειρά σου. Την άνοιξη ο Κρόνος θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιό σου (22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου) και είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει σε υπεύθυνες προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι σε περιορίζουν και αυτό θα σε κάνει να πάρεις νέες αποφάσεις, όμως καλό θα ήταν να έχεις μετρήσει πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις οτιδήποτε.

Advertisements

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου – 25 Ιουνίου) φέρνει ένα ευχάριστο διάστημα γεμάτο με φλερτ αλλά και επανασυνδέσεις! Αν βρίσκει ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά την αναδρομή της Αφροδίτης, προκειμένου να μην ενδώσεις σε πειρασμούς και θέσεις τη σχέση σου σε κίνδυνο.

Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9 Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου) μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος οι οποίες θα σε οδηγήσουν στην απομάκρυνση τους από τη ζωή σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις τις τελικές αποφάσεις με ανάδρομο Άρη καθώς μόλις επιστρέψει σε ορθή πορεία θα μπορέσεις να δεις τα δεδομένα ξεκάθαρα και να πράξεις ανάλογα.

Στο τέλος του έτους (Δεκέμβριος) ο Κρόνος πέρνα στο ζώδιό σου -στο οποίο θα μείνει για περίπου 3 έτη- δημιουργώντας καταστάσεις οι οποίες θα σε ωριμάσουν και θα βάλουν ακόμα πιο γερές βάσεις σε σχέσεις που αξίζουν. Το ίδιο διάστημα θα περάσει κι ο Δίας στο ζώδιο σου χαρίζοντας σου αισιοδοξία, η οποία θα αποτελέσει την πιο καλή βάση για να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες για την εκπλήρωση των στόχων σου.

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα παίζει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σου κατά τη διάρκεια του έτους σε συγκεκριμένα διαστήματα και είναι πιθανό να αποτελέσει σημείο αντιπαράθεσης με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν τον έχεις παραμελήσει λόγω της δουλειάς. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δημιουργώντας αλλαγές στον άξονα καριέρα-οικογένειας. Είναι πάρα πολύ πιθανό οι αποφάσεις που θα πάρεις στον επαγγελματικό τομέα να επηρεάσουν με κάποιο τρόπο και τον οικογενειακό.

Μία μετακόμιση λόγω ενός επαγγελματικού ονείρου που έχεις επιλέξει και μπορεί να πάρει σάρκα και οστά αυτό το χρόνο είναι πάρα πολύ πιθανή. Προσπάθησε να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και ενέργειες το διάστημα όπου θα είναι ανάδρομη η Αφροδίτη (Μάϊο – Ιούνιο) αλλά και ο Άρης (Σεπτέμβριο – Νοέμβριο). Στο τέλος του έτους η είσοδος του Κρόνου αλλά και του Δία στο ζώδιό σου δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα αναλάβεις νέες επαγγελματικές ευθύνες. Αυτές οι ευθύνες μπορεί να σου δημιουργήσουν κούραση και ενδεχομένως εκνευρισμό, όμως θα αποτελέσουν την κατάλληλη ευκαιρία για να δείξεις τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου και λίγο μετά να ανταμειφθείς για την υπομονή και για την επιμονή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Το νέο έτος ξεκίνα με τη μεγάλη σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου που δημιουργεί ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως κάποιες σχέσεις που κρατάς σε φιλικό επίπεδο έως τώρα δεν σε καλύπτουν πια ή είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχεις βαθύτερα αισθήματα για ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές και προσθήκες νέων ατόμων αλλά αι απομάκρυνση κάποιων άλλων στο φιλικό και ευρύτερο σου περιβάλλον, οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια του έτους. Ο Δίας βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνοντας ευκαιρίες να ασχοληθείς με τα «κοινά», με συλλόγους και ομάδες ανθρώπων και να προσφέρεις σε εθελοντικές και συλλογικές δραστηριότητες. Η εξωστρέφεια σου θα είναι έντονη κατά τη διάρκεια του έτους και πολύ βοηθητική για να κερδίσεις νέους φίλους!

Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό το χρόνο -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και θα δημιουργεί απάτες και αυταπάτες οι οποίες θα επηρεάζουν τις αποφάσεις σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να τις βλέπεις όπως θα ήθελες εσύ να είναι, αποφεύγοντας να δεις χαρακτηριστικά που δεν καλύπτουν την εικόνα που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου για εκείνες.

Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έτους θα είναι στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (5 Ιουνίου, 30 Νοεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου) επηρεάζοντας Επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα τα οποία κατά διαστήματα χρειάζονται την προσοχή σου. Μην αφήνεις κανένα θέμα που θα υπάρξει σε αυτούς τους δύο τομείς να πηγαίνει στον «αυτόματο πιλότο» ιδιαίτερα τις περιόδους των εκλείψεων.

Την άνοιξη ο Κρόνος θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στο ζώδιο του Υδροχόου (22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου) και εκείνη την περίοδο μπορεί να νιώσεις έντονες ανησυχίες για συγκεκριμένα ζητήματα που σε απασχολούν, ακόμα και αν αυτές οι ανησυχίες δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά σενάρια. Προσπάθησε να αποφύγεις να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων καθώς αυτό θα υπονομεύσει την αυτοπεποίθησή σου και τα θέλω σου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου – 25 Ιουνίου) φέρνει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία, οικήματα ή με οικογενειακά θέματα. Εκείνη η περίοδος θα είναι πολύ καλή για να λύσεις τέτοιου είδους θέματα όχι όμως για να ανοίξεις καινούργια.

Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9 Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου) δείχνει πως η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά ζητήματα. Εκείνη η περίοδος θα είναι πάρα πολύ καλή για να διευθετήσεις παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες και να τις τακτοποιήσεις με τρόπο που θα βγεις κερδισμένος. Δεν είναι κατάλληλη για να κερδίσεις κάτι νέο σε οικονομικό επίπεδο ή για να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα, εκτός αν αυτά έρχονται από το παρελθόν.

Στο τέλος του έτους (17 Δεκεμβρίου) το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει για τα επόμενα τρία έτη σε καλεί να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στη φροντίδα του, καθώς η κούραση θα αρχίσει να κάνει έντονα την εμφάνισή της. Λίγες ημέρες μετά το πέρασμα του Δία στο ίδιο ζώδιο (20 Δεκεμβρίου) δείχνει πως θα υπάρχει μία «αόρατη Θεϊκή προστασία» προς εσένα που θα σε βοηθά να διευθετείς τα «δύσκολα» σε οποιοδήποτε τομέα ακόμα και την τελευταία στιγμή.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα