Μην χασετε

Διάβασε τις αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον Φεβρουάριο 2020

Ζώδια: Διάβασε τις αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον Φεβρουάριο 2020

Κριός:

ΔΕΚΑ ΔΗΝΑΡΙΟ

Οικονομική σταθερότητα, επαγγελματική καταξίωση και κοινωνική άνοδος είναι ευχάριστες καταστάσεις και γεγονότα που κοντοζυγώνουν αυτόν τον μήνα, κυρίως μέσα από τον οικογενειακό προγραμματισμό, από ευοίωνες εξελίξεις που αφορούν και συγγενικά πρόσωπα, από το χαρούμενο κλίμα που δημιουργείται στη συναισθηματική σου καθημερινότητα, από την πλήρη αναγέννηση του δεσμού σου με μια σοβαρή και επίσημη πρόταση, με ένα θεσπέσιο, ρομαντικό ταξίδι με το άλλο σου μισό. Απόλαυσε τους καρπούς της αγάπης, στόλισε με πικάντικες γεύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου, καλωσόρισε ένα νέο ειδύλλιο, που πιθανόν είναι η ιδανική δέσμευση.

Advertisements

Ταύρος:

ΣΕΛΗΝΗ

Με ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και τις κοινωνικές σου σχέσεις οφείλεις να πορευτείς αυτόν τον μήνα, να μην εφησυχάζεις στις προκλήσεις και τις παγίδες που στήνονται στο περιβάλλον που κινείσαι, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κρυφά λόγια και πρόσωπα, σε υποχθόνιες καταστάσεις, να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην προσωπική και συναισθηματική σου ζωή που μπορείς να αναβάλλεις για αργότερα. Άσε το ένστικτο και τη φωνή της καρδιάς σου να σε οδηγήσει στην ∈ρωτική σου καθημερινότητα, απότρεψε τη ζήλεια και τις εκρήξεις απ’ το δεσμό σου, στόλισε με στοργή και πάθος τη σχέση σου και την καρδιά σου με ελπίδα για το μέλλον.

Δίδυμοι:

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ανανέωση και αισιοδοξία πνέει στην επαγγελματική ατμόσφαιρα και την κοινωνική σου καθημερινότητα αυτόν τον μήνα, ένας ούριος άνεμος φρέσκων ιδεών και στόχων μπορεί να γίνει πραγματικότητα το διάστημα που κοντοζυγώνει, αρκεί να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, ν’ αφεθείς σ’ έναν ανέγγιχτο, τρυφερό ∈ρωτα αν ζεις στη συναισθηματική μοναξιά, σε μια ολόφρεσκη γνωριμία, στην ανανεωμένη διάθεση του ανθρώπου που σ’ ενδιαφέρει. Τα πάντα γύρω σου μπορούν να ανατραπούν θετικά, από ευοίωνα γεγονότα και ευχάριστες, αισθησιακές εκπλήξεις, η σχέση σου αποκτά νόημα και δυναμισμό, η καρδιά σου ανανεώνεται με την αληθινή αγάπη και τον άδολο ∈ρωτα.

Καρκίνος:

ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις εκκρεμότητες που υποβόσκουν απ’ το παρελθόν, στη διαχείριση του οικονομικού σου προϋπολογισμού, πρέπει απαραίτητα να δώσεις έμφαση στην επαγγελματική σου καριέρα, να ζητήσεις βοήθεια από κοντινά πρόσωπα αν αισθάνεσαι πως οι στόχοι σου κινδυνεύουν με αποτυχία και απογοήτευση. Άντλησε δύναμη και κουράγιο από τα ψυχικά σου αποθέματα, επένδυσε στον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει ∈ρωτικά με μια ζεστή και ειλικρινή κουβέντα, μην παραδίνεις τη σχέση σου άδοξα, εξάντλησε τις προσπάθειές σου με αυτοπεποίθηση στα προσόντα και τον ∈ρωτισμό που εκπέμπεις, μην αφήνεις για αύριο ό,τι πρέπει να τελειώσεις σήμερα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Λέων:

ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μπορείς να βασιστείς στις μακροχρόνιες και δοκιμασμένες επαγγελματικές σου συνεργασίες και τις ουσιαστικές κοινωνικές σου σχέσεις αυτόν τον μήνα, να επενδύσεις στα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα, για να καρπωθείς την ανταμοιβή και την ικανοποίηση για τις προσπάθειες και τους κόπους που έχεις καταβάλλει, να καλοδεχτείς ευχάριστες προσκλήσεις και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τους φίλους και το άλλο σου μισό, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, να αναγεννήσεις την ∈ρωτική σου καθημερινότητα με έντονο πάθος και απόλυτη δοτικότητα, με ολόφρεσκες ∈ρωτικές συγκινήσεις, μ’ ένα ελπιδοφόρο ειδύλλιο, ένα θεσπέσιο φλερτ στη μοναχική σου καρδιά.

Advertisements

Παρθένος:

ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ίσως είναι απαραίτητο να αφήσεις στην άκρη τις αψιμαχίες και τις συγκρούσεις στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, να απομακρυνθείς από τις εκρήξεις και τις κόντρες στις προσωπικές και συναισθηματικές σου σχέσεις, να αγνοήσεις το θόρυβο και την πολυκοσμία της καθημερινότητας αυτόν τον μήνα, να διώξεις το άγχος και την ψυχική καταπίεση που αισθάνεσαι στη συναισθηματική σου ζωή. Διαλογίσου με υπευθυνότητα και ηρεμία τα προβλήματα στο δεσμό σου, απομακρύνσου απ’ τα τηλεφωνήματα και τις προκλήσεις, για να ξανασκεφτείς γαλήνια και ισορροπημένα τους λόγους που φέρνουν τη σχέση σου σε αδιέξοδο, για να βρεις τη λύση που δικαιώνει την καρδιά σου.

Ζυγός:

ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα μπορείς να αισθανθείς και πάλι την ασφάλεια και την σιγουριά στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, να επενδύσεις στα σχέδια και τα κοινωνικά σου οράματα, να διώξεις την ανησυχία και τους φόβους για το πλάσμα που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά, ν’ αφεθείς σε μια ολόφρεσκια γνωριμία αν φωλιάζει η μοναξιά στην καρδιά σου, αλλά και να δρομολογήσεις το επόμενο ουσιαστικό βήμα με ενθουσιασμό, συναισθηματισμό και ορθολογισμό στην ∈ρωτική σου ζωή. Αν η σχέση σου κινδύνεψε από ζήλεια, αν πέρασες φουρτούνες και ταραχές, οι στιγμές που φθάνουν ανταμείβουν την υπομονή και τις αντοχές σου, φέρνουν τη ζεστασιά στο δεσμό σου!

Σκορπιός:

ΕΠΤΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Μην επιτρέπεις ν’ αντιγράφουν και να μιμούνται τις ιδέες και τα πιστεύω σου, να κλέβουν από την αξιοπρέπεια και τους στόχους σου, μη δίνεις δικαίωμα να λεηλατούν τον ψυχικό σου κόσμο, μη δέχεσαι αυτόν τον μήνα τρίτες παρεμβάσεις και κακόβουλα σχόλια στην προσωπική και συναισθηματική σου καθημερινότητα. Πάρε τα ηνία της ζωής στα χέρια σου, διαφύλαξε τις ∈ρωτικές σου ανησυχίες από την ασάφεια και την κακοήθεια, να μη συζητάς τους ∈ρωτικούς σου προβληματισμούς με άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σου, να μην απελευθερώνεις τα αγνά σου αισθήματα σε σχέσεις που δεν αξίζουν την προσοχή, τη δοτικότητα, την αγάπη και το πάθος σου.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης:

ΕΞΙ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Εμπιστεύσου τα ειλικρινή και ανιδιοτελή κίνητρα των συνεργατών και των κοντινών σου προσώπων το επόμενο διάστημα, συμφιλιώσου με τα πιστεύω και τα ιδανικά των ανθρώπων που σε περιβάλλουν επαγγελματικά και κοινωνικά, επένδυσε στο ρομαντισμό και την τρυφερότητα του ανθρώπου που συντροφεύει τα όνειρά σου στη συναισθηματική σου ζωή, για να μπορέσουν να εξαφανιστούν οι δυσκολίες και τα διλήμματα απ’ το δεσμό σου ανώδυνα, για να δεχτείς μια επίσημη πρόταση απ’ το ταίρι σου, μια επανασύνδεση που περιμένεις καιρό. Μοσχομυρίζει η αγκαλιά, πλημμυρίζει το κορμί σου απ’ τις οσμές της αληθινής αγάπης, απ’ το πάθος που αναβλύζει η σχέση σου!

Advertisements

Αιγόκερως:

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Με ευθύτητα και σοβαρότητα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, με αναλυτική και τολμηρή σκέψη στις κοινωνικές σου συναναστροφές, με ειλικρίνεια και ενθουσιασμό στη συναισθηματική σου ζωή, κερδίζεις τον μήνα Φεβρουάριο όλες τις καθημερινές μάχες με τις αντιξοότητες και τον ανταγωνισμό που υπάρχουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό στο περιβάλλον που κινείσαι, γοητεύεις το ταίρι που σ’ ενδιαφέρει, ελκύεις τον ∈ρωτισμό και το πάθος μιας ολόφρεσκης γνωριμίας με τον ελκυστικό Ζυγό, δέχεσαι το φλερτ ενός απελευθερωμένου Υδροχόου, μαγνητίζεις την προσοχή ενός παιχνιδιάρη Δίδυμου, αναθερμαίνεις τις ∈ρωτικές στιγμές με πικάντικες γεύσεις και τρυφερούς πειρασμούς.

Υδροχόος:

ΑΡΜΑ

Τα καθημερινά προβλήματα, οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες στις προσωπικές και τις κοινωνικές σου σχέσεις, ανακουφίζονται αυτόν τον μήνα, καινούριες προτάσεις και σχέδια ευδοκιμούν στην καριέρα σου, η ∈ρωτική σου καθημερινότητα χρωματίζεται με την ζωντάνια και το κέφι σου, ο δεσμός σου αναθερμαίνεται με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, τα εμπόδια, η ασάφεια και η απομάκρυνση που υπήρχαν στο κοντινό παρελθόν, δίνουν τώρα τη θέση τους στις εξαίσιες, ∈ρωτικές στιγμές, στις παθιασμένες συναντήσεις με το ταίρι σου, σ’ ένα ταξίδι που περιμένεις με αγωνία, στην διαλλακτικότητα και την υπομονή, στην νίκη του ∈ρωτα απέναντι στις αδιαφορία.

Ιχθύς:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Διαθέτοντας ειλικρίνεια, καλοσύνη και κατανόηση στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου συναναστροφές τον μήνα Φεβρουάριο, με υπομονετική στάση και συμπεριφορά, αλλά και με ανεκτικότητα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, με τρυφερότητα και αγνές προθέσεις στην προσωπική και συναισθηματική σου καθημερινότητα, αποκτάς και πάλι την ισορροπία και τη γαλήνη στο δεσμό σου, κατακτάς την αβρότητα και το ρομαντισμό απ’ το πλάσμα που σ’ ενδιαφέρει, την δοτικότητα και το πάθος που λείπουν από τη σχέση σου. Ακολούθησε το ένστικτο και την φωνή της καρδιάς σου στις ∈ρωτικές σου επιλογές, εστιάζοντας στην ευτυχία και τη σύμπνοια του συντρόφου σου.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα