Μην χασετε

Δημιούργησε τα πιο σ∈ξι beach waves σε 5 λεπτά (στην κυριολεξία)!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα απλά beach waves τα οποία ναι μεν κυκλοφορούν παντού (μιας και τα “πρωτοφόρεσαν” οι Άγγελοι της Victoria’s Secret) αλλά είναι η πιο γρήγορη, εύκολη και safe επιλογή για το καλοκαίρι.

Όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να φτιάξεις τα μαλλιά σου ή να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο να τα φτιάξεις. Δες τι μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις στην κυριολεξία σε 5 λεπτά τα πιο τέλεια κυμματιστά μαλλιά.

Advertisements

Ξεκίνα λούζοντας τα μαλλιά σου. Αφού τα χτενίσεις και τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά (ή και με πιστολάκι αν βιάζεσαι), χώρισέ τα σε δύο μέρη και φτιάξε δύο πλεξούδες. Στερέωσέ τες με λαστιχάκια και πάρε το πιστολάκι στα χέρια σου. Στέγνωσέ τες όπως φαίνεται και στη φωτογραφία για 4-5 λεπτά. Προσωπικά κάνω 4 πλεξούδες για να είναι ακόμα πιο έντονος ο κυμματισμός στα μαλλιά μου. Αν μάλιστα θέλω κυμματιστά μαλλιά και δεν έχω χρόνο να τα λούσω, απλά τα χωρίζω σε 4 μέρη, κάνω 4 πλεξούδες και παίρνω το σίδερο ισιώματος. Πιέζω με αυτό την κάθε πλεξούδα για λίγο και λύνω τις πλεξούδες. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό και όμορφο.

Για ακόμα πιο τέλειο αποτέλεσμα που θα μείνει μπορείς πριν κάνεις τις πλεξούδες να απλώσεις λίγο αφρό ή λίγο τζελ στα μαλλιά σου έτσι ώστε να μείνει ο κυμματισμός σε αυτά μετά το πιστολάκι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα