Μην χασετε

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Όταν πρωτοξεκινήσαμε το MasterChef στο MEGA, δεν…»

Δύο εκπομπές αποκάλυψε πως ετοιμάζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος , μία μαγειρική και μία ανατρεπτική, όπως τη χαρακτήρισε, χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες…Μιλώντας στο Splash, ο ίδιος αναφέρθηκε στο MasterChef, το σκεύος που θα επέλεγε μέσα στην κουζίνα αν είχε δυνατότητα μόνο για ένα, αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν να αποτρέψει το γιο του από το να γίνει μάγειρας….

«Το φαγητό είναι μυρωδιά και γεύση. Είναι βέβαια και το οπτικό. Όταν στην τηλεόραση στερείς αυτά τα δύο τη μυρωδιά και τη γεύση είναι πάρα πολύ δύσκολο να μάθεις να μαγειρεύεις, ή να στηριχθείς στις περιγραφές για τα φαγητά που έχουμε μπροστά μας.»
Με ενοχλεί πάρα πολύ ο όρος ριάλιτι. Θέλω να δω μια εκπομπή μαγειρικής, δεν θέλω να δω ένα ριάλιτι μαγειρικής. Θυμάμαι ότι όταν πρωτοξεκινήσαμε το MasterChef, που ήταν σε τελείως διαφορετικό κανάλι, στο MEGA, δεν υπήρχε ο όρος ριάλιτι. Πάντα μας λέγαν ότι είναι ένας διαγωνισμός. Ήταν μάγειρες, ερασιτέχνες και μη οι οποίοι διαγωνίζονταν για αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχε ποτέ ο όρος ριάλιτι. Ο όρος ριάλιτι μπήκε πέρυσι, για αυτό κι εγώ αποφάσισα να μην το κάνω», δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο chef ανέφερε ακόμα πως απέτρεψε το μεγάλο του γιο από το να γίνει μάγειρας. «Θα απέτρεπα τα παιδιά μου να γίνουν μάγειρες. Όπως απέτρεψα και τον μεγάλο μου γιο. Θα τους επέτρεπα, ή βοηθούσα, μόνο αν είχαν τρομερό ταλέντο ή αν πραγματικά ήθελαν να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα. Είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και ανταγωνιστικό και πλέον δεν πληρώνεται, όπως πληρωνόταν καλά.»

«Ο Έκτορας είναι ένας εξαιρετικός μάγειρας. Είναι πάρα πολύ καλός και είναι και ένας φοβερός άνθρωπος. Εγώ μπορώ να το κρίνω μόνο μαγειρικά. Μαγειρικά λέω ότι είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μπορεί να υποστηρίξει τον εκρηκτικό χαρακτήρα. Έτσι είναι και το υποστηρίζει και αυτό θέλει να κάνει. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που θα του υποδείξουν τι θα πει και τι θα κάνει. Είναι ένας άνθρωπος με φοβερό ταλέντο και είναι ένας φοβερά έξυπνος άνθρωπος, οπότε δεν είναι άνθρωπος που θα πάρει οδηγίες από κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα. Το υποστηρίζει, του αρέσει και δείχνει τον εαυτό του και αυτό πρέπει να κάνει», ανέφερε σχετικά με τον Έκτορα Μποτρίνι.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα