Μην χασετε

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας στα 61 του

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε στα 61 του χρόνια ο γνωστός συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Advertisements
Η αγαπημένη του Βερόνικα Δαβάκη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο συνθέτης και η τραγουδίστρια κράτησαν σήμερα στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και περίπου δυόμιση χρόνια, προσπαθεί να μην απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή, ωστόσο, δεν έκρυψε ποτέ το ευχάριστο γεγονός.

Ποια είναι η Βερόνικα Δαβάκη

Η πολυτάλαντη και χαρισματική Βερόνικα Δαβάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και η αγάπη της για τις τέχνες ήταν ένας από λόγους που την έφερε κοντά με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Στην Αθήνα ήρθε στα 17 της σαν φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών. Παράλληλα, σπούδαζε κλασικό τραγούδι, πιάνο και θεωρία μουσικής.

Το 2007 μπήκε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και το 2012 έγινε δεκτή στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης.

Εχει παίξει σε πολλά θεατρικά ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει ως τραγουδίστρια σε μουσικά σχήματα με ρεμπέτικο και σμυρνέικο ρεπερτόριο.

«Όλα με οδηγούσαν, όσο ξένα και αν ήταν με την Τέχνη, όλα, μα όλα, με έπαιρναν από το χέρι για να με πάνε πιο κοντά στο Θέατρο και τη Μουσική» έχει δηλώσει σε συνεντευξή της.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα