Μην χασετε

Δημήτρης Μπάσης: «Δεν είπα ποτέ ότι δεν ξέρω την Ελένη Μενεγάκη – Φυσικά την ξέρω»

Μια δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη που έκανε πριν περίπου έναν χρόνο, ο Δημήτρης Μπάσης είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει χαρακτηριστικά:

Advertisements

«Δεν την ξέρω καλά την Ελένη Μενεγάκη. Σε όλη αυτή την διαδρομή μου στα 23 χρόνια της δισκογραφίας μου είναι ζήτημα αν έχω πάει μια φορά. Μια φορά θυμάμαι έχω πάει. Δεν νομίζω ότι ήμουν από τα πρόσωπα που έκαναν για την συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και εγώ δεν ένιωθα ότι μπορώ να λειτουργήσω ανάμεσα σε μαγειρική και μόδα. Να βγω να πω και κάποια τραγούδια. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Τι λέτε; Θα μου λείψει η Ελένη Μενεγάκη; Είναι μια όμορφη παρουσία και για να είναι τόσα χρόνια πρώτη και γίνεται τόσος ντόρος που φεύγει πάει να πει κάτι».

Ο Δημήτρης Μπάσης παραχώρησε συνέντευξη Σου Κου Family και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και ξεκαθάρισε για τη συγκεκριμένη δήλωση που έκανε για την γνωστή παρουσιάστρια.

 

«Έγινε μία συνέντευξη πέρυσι, δεν θυμάμαι ούτε το ραδιόφωνο ούτε τον δημοσιογράφο. Ξεκαθάρισα στην ερώτηση ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Έτυχε τότε να ανακοινώσει η Ελένη Μενεγάκη ότι φεύγει μετά από χρόνια καριέρας κι εγκαταλείπει την τηλεόραση και με ρώτησαν πως το βλέπω κι αν με στενοχωρεί αυτό.

Του λέω άνθρωπέ μου τι μου λες; Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση και μου είναι αδιάφορο αυτό το πράγμα γιατί δεν γνωρίζω. Φυσικά την ξέρω, έχει κάνει μια λαμπρή καριέρα κι έχω πάει μία φορά στην εκπομπή της αλλά για όνομα του Θεού, δεν είχα εμπάθεια και βγήκε έτσι στον κόσμο», τόνισε ο ερμηνευτής.

 

 

Advertisements

 

Πηγη

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα