Μην χασετε

Δημήτρης Λιγνάδης: «Eίναι εξοργισμένος, δεν έχει καμιά σχέση με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων» λέει o δικηγόρος τoυ

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι οργισμένος με τα όσα λέγονται για εκείνον τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Γεωργουλέα  που έκανε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός απαντά σε όσα ακούγονται τελευταία.

Advertisements

 

“Ο Δημήτρης Λιγνάδης, έχει γίνει δέκτης  ανήθικων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων. Ο ίδιος θεωρεί ότι βρίσκεται στο “μάτι του κυκλώνα” που περιλαμβάνει  κάθε φορά, μια διαφορετική ιστορία και μάλιστα από πρώην συνεργάτες του. Τους περισσότερους δεν τους γνωρίζει ούτε κατ΄όψιν.  Εξοργισμένος διαπίστωσε ότι επιχειρείται να συνδεθεί με το όνομά του με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων. Είναι απολύτως ψευδές ότι έχει σχέση με αυτό ο κ. Λιγνάδης.

 

Όσοι συκοφάντες διακινούν την πληροφορία ότι ο κύριος Λιγνάδης μαχαιρώθηκε από πατέρα ανηλίκου με αρχικά Γ.Μ. και ότι κατόπιν μάλιστα επήλθε εξώδικος συμβιβασμός θύτη και θύματος καλό είναι να ξέρουν ότι θα κληθούν να ενημερώσουν τις αρχές για τα στοιχεία που αυτοί λένε ότι διαθέτουν. Γιατί μιλάμε για τον παρ’ ολίγον δολοφόνο του κυρίου Λιγνάδη. Γιατί εμείς, δηλαδή εγώ ο δικηγόρος του, ο κύριος Λιγνάδης και οι Αρχές που ερευνούν δε γνωρίζουν! Και καλό είναι να μας πουν, γιατί ο κύριος Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί υπόθεση που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή το 2002 και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι για το πώς κινούμαστε” ανέφερε ο δικηγόρος του

 

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα