Μην χασετε

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι κατέθεσε η γυναίκα που υπήρξε σύντροφος του επί 19 χρόνια;

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» αποκάλυψαν ότι μία κομβική μαρτυρία βοήθησε τις Αρχές το βράδυ της περασμένης Παρασκευής να συνθέσουν το παζλ των στοιχείων και να οδηγηθούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Advertisements

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, πρόκειται για μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό που έχει καταγωγή από νησί του Αιγαίου και πρόσφατα έγινε μητέρα.

Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε πως είχε on/off σχέση μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη επί 19 χρόνια και γνώριζε για τις συναναστροφές του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με νεαρά παιδιά.

 

Ακόμη, η ίδια, πριν από μερικά χρόνια όταν είπε στον Δημήτρη Λιγνάδη ότι θα τον καταγγείλει, εκείνος την απείλησε ότι θα πάρει όπλο και θα τη σκοτώσει.

«Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου», ήταν οι δηλώσεις της ηθοποιού στη ρεπόρτερ της εκπομπής, Κατερίνα Σουλιώτη.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα