Μην χασετε

Δημήτρης Λιγνάδης: «Κατέβηκε αιμόφυρτος, πισώπλατα μαχαιρωμένος από το σπίτι του» (Βίντεο)

Μια συγκλονιστική μαρτυρία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Ευτυχείτε. Η κάμερα της εκπομπής και η Μένια Κούκου βρέθηκαν στην παλιά γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη και συνάντησαν μια γυναίκα, η οποία ήταν γειτόνισσα του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Advertisements

Το 2002 ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι και η γειτόνισσα του γνωστού σκηνοθέτη θυμάται το περιστατικό που είχε συγκλονίσει την γειτονιά: “Πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε. Βέβαια όλοι εδώ στη γειτονιά θυμόμαστε το περιστατικό, γιατί μας είχε συγκλονίσει. Είχε κατέβει ο κ. Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος από το σπίτι του και ήρθε στην πλατεία για να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά όλος ο κόσμος έπεσαν πάνω του να τον βοηθήσουν να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

 

Κυκλοφορούσε στην περιοχή, ήσυχος άνθρωπος, βέβαια στο σπίτι υπήρχε μεγάλη κινητικότητα. Αλλά όλοι λέγαμε επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι τέτοια να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο. Πολύ κόσμο, ηθοποιούς, παιδιά. Δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Πέσαμε από τα σύννεφα όταν ακούσαμε όλα αυτά”.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα