Μην χασετε

Δημήτρης Λιγνάδης: Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Ο κύριος Λιγνάδης αρνείται όλα όσα τον κατηγορούν” δήλωσε έξω από τη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του γνωστού σκηνοθέτη- ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρουμ, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Advertisements

“Θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, θα λάβουμε τη δικογραφία και θα μελετήσουμε τα αντίγραφα. Εξ όσων γνωρίζω είναι για βιασμό η κατηγορία… Αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής… Ήρθε εδώ, αμέσως προσήλθε. Εδώ η συμπεριφορά ήταν άριστη. Όλα αυτά που ακούγονται τα αρνείται” είπε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργουλέας μιλώντας στους δημοσιογράφους.

 

Όσο για την απόφασή του να παρουσιαστή λίγη ώρα νωρίτερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε, “Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την απάντηση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται”.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα