Μην χασετε

Δημήτρης Λάλος: «Εδώ και δυο χρόνια δεν τρώω κρέας. Το να μην τρως κρέας είναι μια ευγενική πράξη»

Ο Δημήτρης Λάλος που βλέπουμε φέτος στον “Σιωπηλό δρόμο” του Mega, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο The 2night Show! .

 

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός μίλησε  για τη συνειδητή αποχή του από την τηλεόραση τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ εξέφρασε τη μεγάλη του αγάπη για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε πως μπήκε στη διαδικασία να χτίσει από το μηδέν το θέατρο «Επί Κολωνώ». Αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, στη μονάκριβη κόρη του και αποκαλύπτει πως αποφάσισε να σταματήσει να καταναλώνει κρέας, με αφορμή την ταινία «Καλαζάρ» στην οποία πρωταγωνίστησε.

 

Advertisements

Είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια γιατί ήθελα να κάνω κάτι κινηματογραφικό. Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία. Στα 18 μου επέστρεψα μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Είμαι ολομόναχος. Ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν είχα καν υπολογιστή στο σπίτι μου. Μετά κατάλαβα τι θέλω, γνωρίζοντας ένα καλό φίλο.

Δεν πήγα ποτέ σε σχολή.  Από 19 χρονών μπήκα στη διαδικασία να χτίσω το θέατρο. Τελείωνα στις 5 το γιαπί και μετά έμπαινα στο μάθημα της υποκριτικής. Είχα μια σημαντική δασκάλα την Ελένη τη Σκότη. Δεν πήγα σε σχολή αλλά θήτευσα δίπλα της για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είχα μέσα το απωθημένο που δεν πήγα στη σχολή μέχρι που άρχισα να βραβεύομαι…Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισα την υποκριτική ήταν ο πρωταθλητισμός. Νιώθω μεγάλη ευθύνη σε αυτούς που θα έρθουν να με δούνε.

 

Όταν η κόρη μου δεν θέλει να κάνει κάτι, εγώ χαίρομαι. Το παιδί πρέπει να το αφήσεις να βαρεθεί για να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του. Η σύζυγός μου, Έλενα Μαυρίδου, είναι ηθοποιός πολυβραβευμένη. Έχει σπουδαία πορεία στο θέατρο έτσι τη γνώρισα. Έχουμε παίξει μαζί στην Επίδαυρο. Εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς μας.

Advertisements

 

Όταν έκανα τα γυρίσματα της ταινίας Καλαζάρ αποφάσισα να νηστέψω το κρέας. Η νηστεία αυτή κρατάει μέχρι και σήμερα. Εδώ και δυο χρόνια δεν τρώω κρέας. Το να μην τρως κρέας είναι μια ευγενική πράξη.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα