Μην χασετε

Δημήτρης Κοργιαλάς: Δε φαντάζεστε ποιο ρόλο πιστεύει ότι θα πάρει στο NOMADS ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Το τελευταίο διάστημα μέσα από το Πρω1νό βλέπουμε τις δηλώσεις των παικτών που θα μπουν στο Nomads. Σήμερα είδαμε πλάνα από τη μεταφορά των παικτών για το ταξίδι τους στη Μαδαγασκάρη, αλλά και δύο ακόμη παίκτες. Στην κάμερα μίλησε και η… μεγάλη έκπληξη, που θα συμμετάσχει, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Advertisements

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ρόλο που θα αποκτήσει μέσα στο παιχνίδι. Με το δικό του ξεχωριστό στυλ, αποκάλυψε: «Εννοείται ότι υπάρχει ξεχωριστός λόγος που βρίσκομαι στο Nomads. Γυμvός, δίπλα στη θάλασσα, με μια πετονιά στο χέρι, οι άλλοι να παίζουν, να κάνουν παιχνίδια κι εγώ να τραβάω τα ψάρια έξω. Στο Nomads νομίζω θα με δυσκολέψει το Nomads. Δεν είμαι κανένας υπεραθλητής, έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό πιο παλιά, αλλά περνάνε τα χρόνια και δυσκολεύεται ο οργανισμός σε πολλά πράγματα. Παρ’ όλα αυτά, φοβού τους γέροντες. Σε μια ομάδα ανθρώπων, συνήθως, εγώ παίρνω το ρόλο της μαμάς. Είμαι αυτός που συμμαζεύει όλους. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να αντέξω χωρίς φαγητό…».

Εκτός όμως του 47χρονου τραογυδιστή μάθαμε και για τη συμμετοχή του Δημήτρη Γιαλαμά. Ο 27χρονος ζει στη Θεσσαλονίκη και είναι ιδιοκτήτης sport cafe στον Λαγκαδά.

«Η ζωή στη Θεσσαλονίκη είναι χαλαρή. Ξυπνάω όποτε είναι να ξυπνήσω, πάω για τρέξιμο και μετά ξεκινάει ο καφές και το βράδυ. Ήρθα στο Nomads γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Την ίδια καφετέρια, την ίδια πόλη, τους ίδιους ανθρώπους… Και πάω να γνωρίσω ακόμα πέντε, δέκα αξιόλογους ανθρώπους. Στο Nomads η ζωή θα είναι χαλαρά, απλά να υπάρχει καλή παρέα. Να μπορούμε να ρίξουμε πέντε γέλια κι ένα καλό ψάρεμα. Η ομάδα για μένα είναι τα πάντα. Χαρές, λύπες, παρέα, χαβαλές και μ’ αυτή την ομάδα θα ζήσουμε τα πάντα. Όσο είμαι στο Nomads δεν θα μου λείψει τίποτα και κανείς, αλλιώς δεν θα ερχόμουν. Δεν έχω μάθει να χάνω, γι’ αυτό θα μπω για να κερδίσω», είπε ο Δημήτρης Γιαλαμάς.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα