Μην χασετε

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η κακή σχέση με τον πατέρα του

Το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και μίλησε για την παιδική του ηλικία. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 6 ετών ενώ η σχέση του με τον πατέρα του για πολλά χρόνια ήταν ανύπαρκτη.

Advertisements

 

«Δε μεγάλωσα άνετα. Η μητέρα μου πάσχιζε για να μας μεγαλώσει, δεν ήταν εύκολο να της πω τι θέλω να κάνω και την οποιαδήποτε αθλητική μου τρέλα να την εκπληρώνει. Η σχέση μου μαζί της είναι πολύ καλή, η οικογένειά σου είναι το πρώτο σου στήριγμα» ανέφερε αρχικά το μοντέλο ενώ στη συνέχεια μίλησε από καρδιάς για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα του σα δεύτερος πατέρας του.

 

«Ο δάσκαλός μου στο μποξ ήταν σαν δεύτερος πατέρας για μένα. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις ανθρώπους που να σου διδάσκουν την υπομονή…. Επηρέασε τη σκέψη μου. Η παρουσία του πατέρα μου υπήρχε πολύ λίγο, μετά καθόλου και τώρα επανήλθε μετά από πολλά χρόνια. Δεν είχαμε επαφές για πολλά χρόνια, το θέμα όμως είναι πως δεν είναι όλοι οι γονείς για να κάνουν παιδιά. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να πάρουν το χρόνο τους, αφού τώρα είναι καλύτερος ο χρόνος και για τους δυο μας και οι σχέσεις μπορούν να φτιαχτούν είναι καλύτερα», εξομολογήθηκε.

 

Δείτε τι άλλο είπε για τη σχέση που προσπαθούν να χτίσουν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον πατέρα του

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη συνέχεια μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την απόφασή του να ασχοληθεί με το μόντελινγκ ενώ ήταν ένας πολύ καλός και σέξι ηλεκτρολόγος. «Το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή μου όταν ήμουν 20-21, το 2009-10. Ήταν ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής μου, μου είχαν γίνει και παλαιότερα προτάσεις αλλά δεν ήθελα, ήμουν κάθετος σαν άνθρωπος, ήμουν ένας άνθρωπος που ζούσε σε κουτάκια ήθελα να προγραμματίζω τα πάντα. Η επαγγελματική μου καριέρα σαν ηλεκτρολόγος είχε φτάσει σε τέλμα. Τότε ξεκίνησε η μεγάλη κρίση και το πρώτο που χτύπησε ήταν οι οικοδομές», είπε.

Advertisements

 

Δείτε το απόσπασμα

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα