Μην χασετε

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η καλύτερη σχέση είναι η επόμενη»

Μπορεί να χώρισε πριν κάποιους μήνες και αυτό το διάστημα να είναι single αλλά… το απολαμβάνει! Ο λόγος για το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον οποίο η φετινή σεζόν βρίσκει στη θέση του κριτή στο Style Me Up.

«Περνάω πολύ καλά μόνος μου, τα έχω βρει με τον εαυτό μου και δεν βιάζομαι να κάνω σχέση» δηλώνει χαρακτηριστικά στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Ο ίδιος, άλλωστε, πορεύεται πατώντας πάνω στη συμβουλή που έδωσε πρόσφατα σε παίκτρια που μεταμόρφωσε στην εκπομπή του OPEN πως «η καλύτερη σχέση είναι η επόμενη.

Αυτό το διάστημα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνει τις βόλτες μαζί με τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά του, τα οποία τον ακολουθούν παντού. Εκτός από τη διατροφή του, την οποία προσέχει πολύ, γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Οι φίλοι του είναι το στήριγμα του.

Παρόλο που είναι διακριτικός άνθρωπος και χαμηλώνω τόνων, όσοι τον ακολουθούν στα social media μπορούν πολύ εύκολα να επικοινωνήσουν μαζί του, αφού ο Δημήτρης θεωρεί «χρέος» του να απαντά. Για παράδειγμα, του αρέσει να δίνει συμβουλές για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα, γνωρίζοντας πολλά για τη μόδα, εκφράζει την άποψη του για το αντρικό ντύσιμο και το στιλ ενώ δεν αποκλείει κάποια στιγμή να ασχοληθεί με δική του σειρά ρούχων.

Advertisements

Τέλος, το μοντέλο διατηρεί καφέ – μπαρ μαζί με δύο του φίλους αλλά και ένα ινστιτούτο αισθητικής που διευθύνει μαζί με την πρώην σύντροφο του, Μαρία Καλάβρια.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα