Μην χασετε

«Δηλητήριο» για την Κατερίνα Λένη από Μαριάννα και Μάρλεν – «Δεν την αντέχουμε – Να πάει στο σπίτι της»

H Μαριάννα Πουλμεντή και η Μάρλεν Γρυντάκη, σχολίασαν με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια τη συμπαίκτριά τους, Κατέρινα Λένη.

«Έχασε την ασυλία ο Κωστάκης, την κέρδισε ο Βαρθαλίτης. Τα παραπάνω κιλά τον βοηθάνε, είναι φαρδύς ο κ…ς του, κ…φαρδος που λέμε. Θα προτιμούσα να είναι η Κατερίνα κάτω, να πάει στο σπίτι της, να πάει στη Γερμανία που της κολλά και πολύ το τοπίο, και μπορεί ο κόσμος να την αντέξει, το περιβάλλον.

Αλλά δεν την αντέχουμε εμείς. Με κάποιους τα έχει βρει. Εγώ πριν φύγω μου τους έκραζε όλους και γυρνάω και κάνει παρέα με όλους όσους έκραζε. Κι εγώ που στο τέλος πήγα να τα βρω λίγο μαζί της γύρισα και είπα “πόσο ηλίθια είμαι”», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

«Θα χρειαζόταν να είναι κάποιοι άλλοι στη δοκιμασία αποχώρησης, κάποιοι άλλοι που δεν χρειάζεται να παραμένουν στον διαγωνισμό. Η Κατερίνα από τύχη κάνει ότι κάνει. Είναι λες και την έχει βάλει κάποιος να μας ελέγχει όλη την ώρα. Είναι στο σπίτι ένας πομπός που χτυπάει, σαν τη βόμβα. Αυτή είναι η δουλειά της Κατερίνας στο σπίτι», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα