Μην χασετε

Δε μας νοιάζει αν είστε άντρες παλαιάς ή νέας κοπής – Μας νοιάζει να είστε αυθεντικοί & ντόμπροι

Γέμισε ο τόπος από άντρες “παλαιάς κοπής! Πλημμύρισε ο ντουνιάς από λεβέντες που μοιράζουν υποσχέσεις. Σωρός τα παλικάρια που γίνανε φιλόσοφοι. Δεκάδες οι ψεύτες που μιλούν για ειλικρίνεια. Εκατοντάδες οι ψαγμένοι που βροντοφωνάζουν την αγάπη. Χιλιάδες οι προδότες που μιλούν για τιμιότητα!

 

Μπουχτήσαμε ρε! Μπουχτήσαμε!

Πιστέψαμε σε απροβλημάτιστους, που μας φόρτωσαν με προβλήματα. Δοθήκαμε σε άνιωθους και περιμέναμε να νιώσουνε. Λατρέψαμε αντράκια, που στην πρώτη ευκαιρία μας άδειασαν. Θαμπωθήκαμε από μεγάλα λόγια και σκοντάψαμε στην απραξία!

Advertisements

 

Φτάνει μωρέ σας λέω! Φτάνει!

Φτάνει πια τόση κοροϊδία. Φτάνει γαμώτο τόση υποκρισία. Δε μας νοιάζει ρε αν είστε άντρες παλαιάς ή νέας κοπής, δεν είστε νομίσματα. Δε μας νοιάζει με πόσες έχετε πάει πριν από μας ,τώρα θέλουμε να ξέρουμε αν είστε μόνο για μας. Δε θέλουμε ρε άλλες υποσχέσεις, ακούσαμε πολλές μέχρι τώρα. Δε θέλουμε άλλα λόγια, θέλουμε να το βουλώσετε και να μας πάρετε μια αγκαλιά. Θέλουμε να μας κοιτάζετε στα μάτια και να χανόμαστε. Θέλουμε να μας προσέχετε, για να νιώθουμε σιγουριά.Έχουμε ανάγκη να μας αγαπάτε και να το αισθανόμαστε. Θέλουμε να μας φιλάτε και να ανασαίνουμε. Θέλουμε να μας κρατάτε και ν’αφηνόμαστε!

Έλεος πια βρε παλικάρια! Έλεος!

Advertisements

Αν δεν είσαι σίγουρος αγόρι μου, μη της μοιράζεις υποσχέσεις που δεν πρόκειται να κρατήσεις. Αν δεν νιώθεις, άραξε στη γωνιά σου και άσε να την αγαπήσει κάποιος άλλος που μπορεί. Αν είσαι μπερδεμένος, κάτσε μόνος σου και μη την μπερδεύεις κι εκείνη. Κι αν δεν έχεις σκοπό να είσαι μόνο γι’αυτήν, τράβα παρακεί και άνοιξέ της την πόρτα να φύγει μ’ακούς;

 

Ως εδώ ρε γαμώτο….ως εδώ!

Αν θες να σε λογίζει σαν άντρα,φέρσου και ανάλογα.Αν είσαι άντρας όπως λες,κανε τη να το νιώσει.Κι αν είσαι διαφορετικός όπως συστήθηκες,βάρα τη γροθιά σου στο τραπέζι και πες της ότι είσαι εδώ μόνο για κείνη!

Αν δεν έχεις γροθιά όμως μάγκα μου, βάρα καλύτερα παλαμάκια που είναι και πιο εύκολο! Αν έχεις σκοπό να παίξεις με την ψυχή της και να την πληγώσεις, αν έχεις σκοπό να μοιράζεις την αγκαλιά και τα χάδια σου και σε άλλες, αν έχεις βαλθεί να την αποτελειώσεις, μη ξεχάσεις να περάσεις να παραλάβεις και το βραβείο που σου ανήκει…

Advertisements

 

Συγχαρητήρια!
Κέρδισες επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου μαλάκα της χρονιάς!

Έλα λοιπόν, είναι πολλές αυτές οι πονεμένες που θέλουν να σε στέψουν νικητή.

Έλα σου λέω,τι περιμένεις; Είναι κι άλλες που θα σε θαυμάσουν για τον ρόλο σου.

Έλα βρε, μη διστάζεις! Είναι και κάποιοι άντρες με μπέσα εκεί έξω, που φυλάνε για σένα το πιο θερμό τους χειροκρότημα!

Έλα μαλάκα, πλησίασε κοντά!

Υπάρχουν και κάποια γνήσια αρσενικά, που περιμένουν να σε φτύσουν!

Γράφει η Κατερίνα Κυπρίου

 

loveletters.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα