Μην χασετε

Δευτέρα 27/04: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Ερμής σήμερα, αργά το βράδυ θα μπει στον Ταύρο, ωθώντας μας να υλοποιήσουμε κάθε τι που έχουμε στο μυαλό μας. Η πρακτικότητα είναι το χαρακτηριστικό σου στοιχείο, όπως επίσης και η απλούστευση, γι’ αυτό θα βρούμε τρόπους για να διαχειριστούμε και να αξιοποιήσουμε το οτιδήποτε.

Advertisements

Θα μας φρενάρει από τις παρορμήσεις μας, θα μας αναγκάσει να δούμε, αν έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όσα θέλουμε, να κόψουμε ταχύτητα και να σκεφτούμε προσεκτικά για το αν οτιδήποτε πάμε να πετύχουμε, μας συμφέρει ή μας έχει καταλάβει ο ενθουσιασμός. Από την άλλη, θα είμαστε πιο χαλαροί, πιο ήρεμοι, πιο υπομονετικοί, αλλά αρκετά επίμονοι ή πεισματάρηδες για να υλοποιήσουμε ό,τι έχουμε βάλει στο νου μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, πιο cool από ποτέ, επιτέλους, όλα κινούνται στους δικούς σας ρυθμούς και δεν έχετε την αίσθηση ότι σας τραβολογάνε για να κάνετε πράγματα. Αφοσιωθείτε σε ένα πράγμα που θέλετε πολύ και να είστε σίγουροι ότι θα τα πάτε περίφημα!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, όσο τραβάτε εσείς το σχοινί κι επιμένετε να περάσει το δικό σας, το ίδιο και χειρότερα θα γίνεται από την άλλη πλευρά! Πείσμα στο πείσμα δε θα βγάλετε άκρη ούτε στα επαγγελματικά ούτε και στα οικογενειακά ή τα πιο προσωπικά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τώρα κόψτε λίγο τη φόρα σας και βάλτε το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί, πώς μπορείτε να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι, είτε στην οικονομική είτε την εpωτική και την κοινωνική σας ζωή. 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα