Μην χασετε

Δευτέρα 18/05: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Θάρρος η ζωή μας θέλει, το λέει και το τραγούδι και σήμερα, η Σελήνη στον Κριό θα μας βοηθήσει να πάρουμε τα πάνω μας γρήγορα και να επανέλθουμε δριμύτεροι, με περισσότερο δυναμισμό, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε όσα ποθούμε.

Μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση και να δώσουμε μάχη, θα το κάνουμε με ιδιαίτερη ευκολία, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες. Άλλωστε, τα συναισθήματά μας είναι έντονα, η αμεσότητα, η ευθύτητα κι η παρόρμησή μας μεγάλη και το να δράσουμε θεωρείται μονόδρομος. 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί είστε ασυγκράτητοι. Η έντονη σ∈ξουαλικότητά σας και το μαχητικό σας πνεύμα σας χρήζουν νικητές κάθε προσπάθειάς σας για βελτίωση των προσωπικών σας.

Advertisements

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, λίγο εσείς που τα παίρνετε εύκολα, λίγο οι άλλοι που δεν έχουν καμία υπομονή, πολύ πιθανόν να διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες κάθε ενέργεια που γίνεται υπό συναισθηματική φόρτιση είναι παρακινδυνευμένη, αλλά αξίζει να τολμήσετε στα εpωτικά ή τα οικονομικά σας, αν θέλετε να επικρατήσετε.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα