Μην χασετε

Δευτέρα 13/4: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω, θέλουμε-δε θέλουμε, είμαστε αρκετά πιο συγκροτημένοι και συμμαζεμένοι. Σαν να ξανοιχτήκαμε αρκετά τις προηγούμενες μέρες, τώρα επιστρέφουμε στο δρόμο της αυτοσυγκράτησης, της λιτότητας, της αυστηρότητας και των περιορισμών.

Advertisements

Αρκετά πιο σοβαροί κι υπεύθυνοι, εστιασμένοι στο τι είναι απαραίτητο να γίνει, θα κόψουμε αστεία και άραγμα και δε θα ξοδέψουμε ούτε μια ώρα από τον χρόνο μας σε ανούσια ζητήματα. Θα γίνουμε πιο αυστηροί και απαιτητικοί τόσο από τον εαυτό μας, όσο και με τους άλλους, ρεαλιστές και προσγειωμένοι, με κύριο στόχο το να καλύψουμε πρακτικές κι όχι συναισθηματικές ανάγκες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι, σας δίνεται η δυνατότητα να πετύχετε πολλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, όμως προσπαθήστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον ευθύνες γιατί εξ αιτίας του συγκεντρωτισμού σας δε σας μένει χρόνος ούτε για να φάτε.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, μπορεί να νιώθετε ότι τσάμπα κόπο κάνετε αλλά χρειάζεται δουλειά και υπομονή για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές σας στη σχέση, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες δε σας παίρνει να χαλαρώσετε την οικονομική σας πολιτική. Κόψτε τα αχρείαστα έξοδα, ώστε να έχετε να απολαύσετε μετά. Το ίδιο ισχύει και στον εpωτικό τομέα, όσο πιο δύσκολος είναι ο στόχος σας, τόσο πιο πολύ θα χαρείτε, όταν τον κατακτήσετε.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα