Μην χασετε

Δευτέρα 11/05: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, ο Ερμής στον Ταύροστα τελευταία του, κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο και σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι Τσαγκαροδευτέρα, καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη κι ο εκνευρισμός διάχυτος. Μια κουβέντα να μας ξεφύγει και κάλλιστα μπορεί να οδηγήσει σε χοντρή παρεξήγηση και τσακωμό.

Advertisements

Ο εγωισμός θα είναι μεγάλος, η ευερεθιστότητα επίσης, οπότε η ένταση, τα ξεσπάσματα και οι καβγάδες περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας. Προσοχή χρειάζεται και στις δουλειές, στον χειρισμό μηχανημάτων κι εργαλείων ή τις μετακινήσεις μας γιατί εξ αιτίας της βιασύνης ενδέχεται να υπάρξουν ατυχήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι σας πιάνει κρίση! Έτοιμοι είστε να εκραγείτε και να πάρει και να σηκώσει όποιον σας πει κουβέντα σήμερα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε ψύχραιμοι για να μη γίνετε μαλλιά-κουβάρια στη δουλειά ή το σπίτι σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, με φίλους, ταίρι ή παιδιά, αλλά και εξ αιτίας απρόσμενων εξόδων, γίνεστε πυρ και μανία. Ίσως όμως κάπου ευθύνεστε κι εσείς με μια συμπεριφορά σας!

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα