Μην χασετε

Δευτέρα 10/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Δευτέρα 10/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Το glamorous, η πολυτέλεια και η λάμψη ανήκει πια στο χθες, καθώς σήμερα η Σελήνη περνά στην μετρημένη και συνεσταλμένη Παρθένο και μιας κι είναι Δευτέρα, κάθε σκέψη για λουφάρισμα και άραγμα θα εξαφανιστεί.

Advertisements

Αρκετά θα είναι τα πρακτικά ζητήματα που θα ασχοληθούμε, όπως επίσης και δουλειές ή άλλες υποχρεώσεις και μάλιστα θα είμαστε προνοητικοί και θα τελειώσουμε με το οτιδήποτε καταπιαστούμε για να μη μας μείνει για αύριο, ώστε, σε περίπτωση που προκύψει κάτι άλλο, να μην έχουμε ένα βουνό από εκκρεμότητες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι, θα έχετε τις ευκαιρίες σας να κλέψει την παράσταση, να γοητεύσετε, αλλά και να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Αν κάτι προγραμματίζατε, θα πάει όπως το περιμένατε.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, σας έχουν πνίξει οι δουλειές και οι υποχρεώσεις, όμως πρέπει να έχετε ένα πρόγραμμα γιατί τελικά θα τα «παίξετε» και τίποτα απ’ όσα θέλατε, δε θα ολοκληρωθούν.

Λέοντες και Υδροχόοι, τελειώστε πρώτα με τις υποχρεώσεις σας για να απολαύσετε τις προσωπικές σας στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα, χωρίς άγχος ή «κυνήγι»!

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα