Μην χασετε

Δευτέρα 04/05: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Advertisements

Ο Ερμής και Ήλιος συναντιούνται σήμερα στον Ταύρο, κάνοντάς μας πολύ πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε το οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί και μιας και οι συγκεκριμένοι πλανήτες είναι σε ένα ζώδιο πρακτικό, το 1 + 1 κάνουν δύο είναι ο κατάλληλος τρόπος για να θέσουμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας.

Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους όχι μόνο να μας ακούσουν και να αποδεχτούν ό,τι έχουμε να πούμε, αλλά και να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε κάποια ιδέα ή πρότασή μας. Πάντως, γεγονός είναι ότι θα κάνουμε αρκετές επαφές, ενώ δεν είναι και τυχαίο που συμπίπτει με την ημερομηνία έναρξης της χαλάρωσης των μέτρων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, παράσταση για έναν ρόλο θα δώσετε σήμερα, οπότε προσέξτε, ώστε να διαφημίσετε σωστά τον εαυτό σας, εκφράζοντας σκέψεις και ιδέες. Αν υπάρχει κι άτομο που θέλετε εpωτικά να κατακτήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας μέσα από διάλογο. Το να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις από μόνοι σας κι απλά να τις ανακοινώνετε, σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν έχετε παράπονα, αν θέλετε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα σας ή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα κάτω, ωραία και καλά και να τα ξεκαθαρίσετε.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα