Μην χασετε

Δευτέρα 01/06: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Καλωσορίζουμε την 1η μέρα του Ιουνίου με τη Σελήνη στον Ζυγό η οποία στρέφει το ενδιαφέρον μας σε όλες τις σχέσεις μας, επαγγελματικές και προσωπικές, αλλά και το πώς βλέπουμε τους άλλους ανθρώπους.

Advertisements

Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας δημιουργήσει ένα συναισθηματικό βάρος, μια επιφυλακτικότητα ή καχυποψία ή αμφιβολίες για πρόσωπα και καταστάσεις, που όμως δεν είναι άστοχες, ενώ δεν αποκλείεται να επαναφέρει στην επιφάνεια δυσάρεστα περιστατικά του παρελθόντος, τα οποία θα επηρεάσουν αρκετά τη διάθεσή μας. Ευτυχώς, αργότερα, λόγω Δίας στον Αιγόκερω, κάπως θα ελαφρύνει η ατμόσφαιρα, αν και κάποιες υπερβολές δε θα λείψουν. 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ζυγοί, έχετε μια συναισθηματική πίεση, παλαντζάρετε και σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πάρετε μια απόφαση, κυρίως αν αφορά στην προσωπική σας ζωή. Όμως έτσι χάνετε πολύτιμο χρόνο.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι η εξέλιξη κάποιων πραγμάτων δείχνει να εξαρτάται από άλλους και είτε θα ενωθείτε μαζί τους, προκειμένου να πετύχετε ένα στόχο είτε θα σας χωρίσουν οι διαφορές και δε θα καταφέρετε τίποτα.

Παρθένοι και Ιχθύες μια συμμαχία είναι μάλλον αναγκαία παρά επιλογή σας, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια οικονομικά θέματα που αναζητούν λύση!

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα