Μην χασετε

Δες τι σου επιφυλάσει ο έρωτας για το ζώδιο σου αυτό το Σαββατοκύριακο.(2-3/2/2019)

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι ιδιαίτερα δύσκολο πολλές φορές να διαχειριστείς το άγχος και η νευρικότητα πως προκαλούν πιθανά οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, προσπάθησε όμως να χαλαρώσεις για να μην ξεχάσεις το ταίρι σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι την Κυριακή καθώς το μεσημέρι η σύνοδος της με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό μπορούν να εκτοξεύσουν την ένταση και να υπάρξουν ατέρμονες συγκρούσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι γεγονός ότι πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις ή επαγγελματικές ευθύνες μπορεί να σε οδηγήσουν σε κατήφεια και έντονο εκνευρισμό που δεν θα σε αφήσουν ασχοληθείς με την προσωπική ζωή. Μην το επιτρέψεις όμως και αφέσου σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν μέσα στον επαγγελματικό περίγυρο. Προσπάθησε ιδιαίτερα την Κυριακή να ελέγξεις την έντονη διάθεση σου για να μην υπάρξουν προστριβές που θα χαλάσουν το κλίμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το κέφι εκτοξεύεται αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και εσύ είσαι αισιόδοξος, χαρούμενος και ιδιαίτερα διατεθειμένος να μπεις με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι. Την Κυριακή θα πρέπει ιδιαίτερα να διαχειριστείς πιθανή απολυτότητα, ανάγκη ελέγχου και καταπιεσμένο θυμό που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια γιατί το πιθανότερο είναι να εκτονωθείς στο σύντροφό σου χαλώντας το όμορφο κλίμα που μπορεί να υπάρχει μέσα σε αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να ξεφαντώσεις, να φλερτάρεις μοναδικά, καθώς η αισιοδοξία σου χτυπάει κόκκινο και όλα αυτό βγαίνει έντονα σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι την Κυριακή, καθώς η σύνοδος της με τον Κρόνο το μεσημέρι και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα το βράδυ με το τετράγωνο της με τον Άρη εκτοξεύουν το θυμό, τους φόβους και τις ανασφάλειες που θα απομακρύνουν πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

 

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο και καλό είναι να είσαι προσεκτικός, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ανασφάλειες, ζήλια και καχυποψία μπορεί να ταλαιπωρήσουν εσένα και να εκτονώνεσαι στο σύντροφό σου. Την Κυριακή η ψυχολογία σου πιθανά να είναι δυσκολότερη, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ηρεμία, ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια για να μην δυναμιτίσεις σχέση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, έντονα ερωτικό μπορεί να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έρχεσαι σε επαφή με τα βαθύτερα σου συναισθήματα αλλά και πιθανά με νέες γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν. Προσπάθησε όμως την Κυριακή να διαχειριστείς κατήφεια, ανασφάλειες και τάσεις ελέγχου γιατί δεν θα βοηθήσουν στο να εξελιχθεί σε θετική κατεύθυνση η οποία νέα γνωριμία υπάρξει και σε ενδιαφέρει πολύ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Αιγόκερω αυτό το διήμερο είναι έντονη διάθεση σου να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες του συντρόφου σου και να προσπαθήσεις να της ικανοποιήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την Κυριακή είναι εξουσιαστικές τάσεις και νευρικότητα που θα σε οδηγήσουν σε εκρήξεις ζήλιας και ανασφάλειας και μπορεί να δημιουργήσεις έναν προβλήματα στις σχέσεις σου. Άφησε την ένταση στην άκρη και προσπάθησε να περάσει μοναδικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι γεγονός ότι θέλεις να φλερτάρεις, να αρέσεις, να κοινωνικοποιηθεί και αυτό το πιθανότερο είναι να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή την Κυριακή γιατί η σύνοδος της με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό δημιουργεί ιδιαίτερα εκρηκτικές συνθήκες που μπορεί να ισοπεδώσουν την οποία κατάσταση πριν καν αρχίσει.

 

Advertisements

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα και οι αγγαρείες της δουλειάς μπορεί να σε απασχολούν αυτό το Σαββατοκύριακο και να μην σου είναι εύκολο να τις αφήσεις πίσω σου, όμως θα πρέπει γιατί διαφορετικά θα επηρεάσουν τη σχέση σου λόγω της νευρικότητας και του άγχους που σε διέπει. Ιδιαίτερα την Κυριακή καθώς η σύνοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό εκτοξεύουν την ένταση και τη νευρικότητα και συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω ζητήματα καθημερινού προγραμματισμού και εργασίας μπορεί να εντείνουν το άγχος σου και αυτό να μη σε αφήνει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα την Κυριακή αφού η ένταση εκτοξεύεται και μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στην όποια κατάσταση πριν αυτή ξεκινήσει για τα καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι ο έρωτας κυριαρχεί για εσένα και αυτό εκδηλώνεται κυρίως τον σύντροφό σου. Μόνο που θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή την Κυριακή η σύνοδος της με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό μπορεί να σε οδηγήσουν στον εκδηλώσεις ανασφάλειες και εξουσιαστικές διαθέσεις το ταίρι σου και αυτό να δυναμιτίσει το όμορφο κλίμα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτό το Σαββατοκύριακο έχεις τη δυνατότητα να μπει δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει πραγματικά αρκεί ιδιαίτερα την Κυριακή να δείξεις προσοχή, σύνεση και λογική καθώς η νευρικότητα, οι ανασφάλειες και η ανάγκη να κατευθύνεις τις καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις και αυτό να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι έχεις την ανάγκη να μείνεις στο σπίτι σου, να βρεθείς με το οικείο περιβάλλον σου και κυρίως με το σύντροφό σου για σε μοναδικές στιγμές για δύο. Πρόσεξε ιδιαίτερα μόνο την Κυριακή γιατί η σύνοδος της με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό μόνο συγκρούσεις μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις λόγω των ανασφαλειών και της αγωνιστικής διάθεσης που μπορεί να δείξεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτό το Σαββατοκύριακο είναι γεγονός ότι έχεις ανάγκη από ασφάλεια και τρυφερότητα και δεν αποκλείεται να στραφείς στο οικείο φιλικό σου περιβάλλον μέσα από το οποίο υπάρχουν και νέες γνωριμίες. Αυτό που θα πρέπει να διαχειριστείς ιδιαίτερα την Κυριακή είναι πιθανές ανασφάλειες, απωθημένα και ενοχές που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα και την εξέλιξη αυτής της νέας γνωριμίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω το Σάββατο και είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να επικοινωνήσεις να περάσεις όμορφα παρέες και κυρίως να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία σου και για τις σχέσεις. Την Κυριακή όμως καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, καθώς η σύνοδος της με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό εκτοξεύουν την ένταση και μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια που να πληγώσουν το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτό το διήμερο βρίσκεις την ευκαιρία να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις, να πρωταγωνιστήσει σε παρέες και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που το πιθανότερο είναι κάποιο από αυτά να σου κινήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον. Την Κυριακή θυμήσου ότι μόνο με ψυχραιμία και λογική δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να δυναμιτίσει την όποια εξέλιξη μπορεί να υπάρξει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτό το Σαββατοκύριακο και στρέφεις την προσοχή σου στη συναισθηματική σου κάλυψη κάτι που θα γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό στο ταίρι σου, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος μπορούν να κυριαρχήσουν. Βέβαια την Κυριακή η διάθεσή σου μπορεί να λειτουργήσει ισοπεδωτικά για τη σχέση σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να διαχειριστείς με ψυχραιμία συναισθήματα κτητικότητα και ζήλιας που μπορεί να σε κυριεύσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω αυτό το διήμερο είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμείς ιδιαίτερα έντονη κοινωνική ζωή παρά μόνο ήσυχα βράδια με στενές παρέες μέσα από τις οποίες μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία άκρως ερωτική και παθιάρικη για σένα. Ιδιαίτερη προσοχή την Κυριακή καθώς η σύνοδος της με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό φέρνει ανασφάλειες και απωθημένα στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο και είσαι αυτός που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή, καθώς διεκδικείς αυτά που θα σε ικανοποιήσουν από το σύντροφό σου. Σημαντικό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός την Κυριακή, αφού καθώς η σύνοδος της με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό δημιουργούν συνθήκες έντονης σύγκρουσης που μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστα ζητήματα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα και βρεθείς, είσαι έντονα κοινωνικός, έντονα διεκδικητικός, φλερτάρεις μοναδικά και κατακτάς τους πάντες. Πρόσεξε μόνο την Κυριακή, αφού μπορεί να εκδηλώσεις τάσεις εξουσιαστικές και χειριστικές που θα προκαλέσουν δυσάρεστα ζητήματα στην οποία εξέλιξη μπορεί να υπάρξει με πιθανή νέα γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο διεκδικείς να περάσεις ιδιαίτερα χρόνο με το σύντροφό σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε ωθεί στη μοναχικότητα και σε στιγμές για δύο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Την Κυριακή οι ανασφάλειες εντείνονται και καλά θα κάνεις να αφήσεις το συναισθηματισμό και τους φόβους στην άκρη, διαφορετικά αν σε καταβάλλουν είναι πιθανό να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις που θα προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Advertisements

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος, με πρόσωπα που ζητάνε να έρθουν και πάλι στη ζωή σου, κάτι που εντείνει το συναισθηματισμό και δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα τι θέλεις πραγματικά. Την Κυριακή η ψυχολογία σου δυσκολεύει, καθώς η σύνοδος της με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό προκαλούν έντονη απαισιοδοξία και νευρικότητα και οι καβγάδες δεν θα λείψουν. Δείξε ψυχραιμία και μην βιαστείς να αποφασίσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω το επόμενο διήμερο έχεις τη δυνατότητα να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, να περάσεις καλά με παρέες και με το ταίρι σου, να θέσεις από κοινούς στόχους με το σύντροφό σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας. Την Κυριακή θα χρειαστεί ιδιαίτερο χειρισμό, αφού η σύνοδος της με τον Κρόνο και το βράδυ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό δημιουργούν ένταση και μπορεί να γίνεις εξουσιαστικός και καταπιεστικός κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις και συγκρούσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι οι παρέες και οι φίλοι είναι το κύριο πεδίο αυτό το Σαββατοκύριακο. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κινήσουν το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Ψυχραιμία θα πρέπει να δείξεις την Κυριακή, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια φόβοι και απωθημένα από προηγούμενες καταστάσεις και να εκτονωθείς σε μία γνωριμία προκαλώντας ιδιαίτερα προβλήματα στην εξέλιξή της.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα