Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (23/03 έως 29/03)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Κριέ, η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική. Αυτό σημαίνει ότι είσαι από τους πολύ ευνοημένους του ζωδιακού και ότι τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά σε όλους τους τομείς. Μετάφραση: νέα ξεκινήματα, τύχη και θετική ενέργεια. Και δεν είναι μόνο η νέα σελήνη. Φαίνεται ότι είναι η εποχή σου γενικότερα. Οι προσπάθειες που κάνεις τώρα για να πετύχεις τους στόχους σου, θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, ενώ το σπίτι και η οικογένεια έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτές τις μέρες και συμβάλλουν στην αισθηματική σου “τροφοδοσία”.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ψυχική ηρεμία, και η εν λόγω νέα στον οίκο των ψυχολογικών σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για να βγει σιγά σιγά στην επιφάνεια ο νέος εαυτός σου. Φαίνεται ότι στις επόμενες δύο βδομάδες θα προκύψουν νέα ξεκινήματα που θα σε ανανεώσουν και ενδεχομένως θα σε κάνουν να δεις τη ζωή διαφορετικά. Υ.Γ. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες και η αισθηματική σου ζωή μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η νέα Σελήνη στις 24 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου της κοινωνικής ζωής, της δικτύωσης και των φίλων. Έλα κοντά με τους δικούς σου, νιώσε ότι ανήκεις σε μία ομάδα ανθρώπων που σε καταλαβαίνει, σε σέβεται και σε συμπληρώνει. Ίσως αυτή η νέα σελήνη να σε βοηθήσει να προσδιορίσεις στο μυαλό σου ακριβώς τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις κοντά σου – και ποιους δεν θέλεις ταυτόχρονα. Ίσως υπάρχει κάποιος κοντά σου ο οποίος ενδιαφέρεται πολύ για σένα, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει καν, μπορεί να είναι σύντροφος, φίλος, συνεργάτης, αφεντικό. Όποιος και να είναι, ίσως σου πυροδοτήσει ιδέες που να σου αλλάξουν τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, τη νέα σελήνη στις 24 να τη λάβεις σοβαρά υπόψη σου, για δύο βδομάδες περίπου ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σου. Ολόκληρο όμως το τέλος του μήνα είναι εξαιρετικά θετικό για τα εργασιακά θέματα των Καρκίνων. Υ.Γ. 1: Μια συζήτηση με τον σύντροφό σου ίσως σου δώσει την ευκαιρία που έψαχνες για να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Υ.Γ. 2: Η εσωτερική σου ευεξία είναι πολύ σημαντική για την γενικότερη υγεία σου αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Λέων, η νέα σελήνη στις 24 σε γεμίζει αισιοδοξία και σου προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, θα μπορούσες να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις ανθρώπους που να σε επηρεάσουν θετικά και να σε κάνουν να αλλάξεις ακόμη και στάση ζωής, και δεν νομίζω να αμφιβάλεις ότι όντως μερικά πράγματα πρέπει να αρχίσεις να τα βλέπεις διαφορετικά. Άρχισε να επικεντρώνεσαι λίγο παραπάνω στην αισθηματική σου ζωή από σήμερα. Η προσωπική σου μεταμόρφωση θα έρθει και μέσω μίας ή περισσότερων αισθηματικών σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ενώ δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα τι γίνεται με τα οικονομικά σου – μόλις στρώνει κάτι, κάτι άλλο χαλάει- γίνεται στις 24 μια νέα σελήνη στον όγδοο οίκο σου η οποία αλλάζει την παρούσα φάση. Για την ακρίβεια, θα σου προσφερθούν αρκετές ευκαιρίες να βελτιωθεί η επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση σημαντικά. Το τέλος του μήνα είναι πολύ θετικό και για σένα, και τα καλά νέα δεν περιορίζονται μόνο στα οικονομικά αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου ή ακόμα και ένα νέο πόστο στην δουλειά που ήδη έχεις, είναι μια αλλαγή που μπορεί να σε ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, από τις 24 που η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου, μια σχέση ή συνεργασία γίνεται περισσότερο ξεκάθαρη. Το σημαντικό είναι ότι νιώθεις ότι γίνεται το απαραίτητο κλικ μέσα σου που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα τόσο καθαρά, που ελαχιστοποιούνται οι αμφιβολίες και οι δεύτερες σκέψεις σου. Ή θα κάτσεις γιατί πραγματικά εκτιμάς ότι αξίζει, ή θα φύγεις γιατί δεν βγαίνει κανένα νόημα στην παρούσα φάση. Η νέα αυτή Σελήνη πάντως είναι πολύ θετική, και από αυτήν ξεκινάει μια πολύ θετική περίοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, αυτή τη βδομάδα έχουμε μια νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και είναι πολύ θετική. Από τις 24 γίνονται κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στα επαγγελματικά σου. Η νέα σελήνη φέρνει πολλές ευκαιρίες να βρεις εργασία αν είναι απαραίτητο αυτό, ή να αυξήσεις τις συνεργασίες σου. Επίσης, επειδή πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου, σε βοηθάει να αναδιαμορφώσεις την καθημερινότητά σου με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι και πιο λειτουργική και πιο ξεκούραστη και οργανωμένη. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι λίγο καλύτερα προγραμματισμένος-η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Τοξότη, η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου και είναι πολύ θετική και ανανεωτική. Ο οίκος αυτός αφορά τα αισθηματικά σου και αυτό σημαίνει ότι έχεις πολύ σημαντικές πιθανότητες μπεις σε μια νέα σχέση. Αν δεν σε πιάσει και η γνωστή “αποφυγή” των αισθημάτων που κατά περιόδους σε κυριεύει, τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Πράγματι, μερικές φορές φαίνεται ότι αποφεύγεις να εκφραστείς και αποφεύγεις να πηγαίνεις εκεί που μυρίζεσαι αισθήματα, λες και θα πάθεις τίποτα αν εκτεθείς λιγάκι στον άλλον. Καλό θα ήταν πάντως να αφήσεις τις πολλές εγκεφαλικές επικοινωνίες με τους άλλους και να αρχίσεις να αφήνεσαι λίγο περισσότερο σε αυτό που αισθάνεσαι την κάθε στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η νέα Σελήνη στις 24 στον τέταρτο οίκο σου είναι θετική και αφορά οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Η νέα Σελήνη όμως αναδεικνύει και άλλες πλευρές σου: Είσαι ο άνθρωπος που μπορεί να πετύχει με χαρακτηριστική άνεση αυτό που θα βάλει στο μυαλό του, μια γεννήτρια ιδεών που τώρα θα έχεις την αναγνώριση που σου αξίζει. Μπορείς άνετα να ρισκάρεις, το πιο πιθανό είναι ότι θα βγεις κερδισμένος. Ήρθε η ώρα που μπορείς και πάλι να αρχίσεις να μαθαίνεις νέα πράγματα και να αποκτάς νέες εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η νέα Σελήνη στις 24 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου. Μπορείς να σταματήσεις για λίγο να δίνεις όλη σου την προσοχή στη δουλειά και στο σύντροφό σου, η νέα σελήνη σού επιτρέπει να ξεκουραστείς, να κάνεις μικρά ταξίδια και να νιώσεις μια βαθιά ηρεμία. Αυτό είναι καλό για την κοινωνική σου ζωή και για τις δημόσιες σχέσεις σου (μάλλον περιφρονείς τις δημόσιες σχέσεις σου τελευταία παρεμπιπτόντως και δεν θα έπρεπε), αλλά και για τα όνειρά σου. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι κάποια ή κάποιο πραγματοποιούνται από εκεί που δεν το περιμένεις καθόλου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η νέα Σελήνη στις 24 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Και τα χρήματα και η καριέρα σου πρόκειται να δουν αλλαγές λόγω της νέας σελήνης αυτή που φέρνει ανανέωση και νέα ξεκινήματα. Μην φοβάσαι να ζητήσεις κάτι που θέλεις ή να διεκδικήσεις ενδιαφέρουσες δουλειές και σημαντικούς πελάτες. Οι ευκαιρίες φαίνεται ότι είναι αρκετές. Πρόσεξε λίγο τι λες, όμως, επειδή μερικές φορές μοιάζει σαν να θέλεις να απομακρύνεις τον άλλον από δίπλα σου, ενώ δεν συμβαίνει απαραίτητα κάτι τέτοιο. Το να καταλάβεις αυτή την περίοδο τα συναισθήματα του άλλου, από τα πιο επιφανειακά μέχρι τα πιο βαθιά, είναι σημαντικό και για τους άλλους και για σένα.

Από τον Γιώργο Σαλαμά

e-zwdia.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα