Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (17/12 –23/02)

ΖώδιαΔες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (17/01 –23/02)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Το θέμα της εβδομάδας είναι ότι από τις 17 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, κυρίως. Η διαδικασία της μεταμόρφωσής σου συνεχίζεται, και μπορεί να σε οδηγήσει στην πραγματική σου απελευθέρωση και στην έκφραση του ανθρώπου που έχεις μέσα σου, αλλά δεν θα είναι και πανεύκολη εδώ που τα λέμε. Μερικές φορές το να ξεβολεύεσαι και να αλλάζεις στάση ζωής, συμπεριφορά ή ακόμη και μια απλή συνήθεια είναι δύσκολο, ακόμη και αν λογικά αυτό είναι το καλύτερο για σένα. Κι αυτό γιατί κάθε αλλαγή τη συνοδεύει και μια αίσθηση απώλειας, μια αίσθηση ότι αλλάζει η ταυτότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι τις 9 Μαρτίου στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά τις ομάδες, τις κοινωνικές σχέσεις και τη δικτύωση. Ο Ερμής δυσκολεύει λίγο την επικοινωνία σου με πολύ κόσμο, η ασυνεννοησία που προκαλεί μπορεί να σε κάνει να θέλεις να απομονώνεσαι με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά υπάρχει και η πολύ σημαντική πιθανότητα να δεις πρόσωπα από το παρελθόν (από την ∈ρωτική ή φιλική σου ζωή) και να γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα που μάλλον είναι απαραίτητο. Οι επιλογές είναι δύο, ή θα βελτιώσεις τη σχέση σου με τον άλλον αν σε παίρνει, ή τη σχέση σου με τον εαυτό σου και θα αποδεχτείς ότι με κάποιους ανθρώπους δύσκολα συνυπάρχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από τις 17 θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και επειδή είναι και κυβερνήτης σου καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός-ή με θέματα επικοινωνίας. Χρειάζεται αρκετή υπομονή με τα επαγγελματικά σου θέματα, οι μέρες αυτές δεν είναι για μεγάλα βήματα, αποφάσεις και βιασύνες. Έτσι κι αλλιώς, όσο και να βιάζεσαι εσύ, δεν είναι στον έλεγχό σου να γίνουν τα πράγματα εδώ και τώρα. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή αν ψάχνεις για δουλειά, είναι έρευνα και προετοιμασία.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από τις 17 θα κινείται ανάδρομα στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια, τους πνευματικούς σου ορίζοντες και την αλλαγή αντιλήψεων. Είναι ευκαιρία να ξεκινήσεις να στρώνεις το δρόμο μιας νέας επαγγελματικής κατεύθυνσης, που μπορεί να είναι και παράλληλη με αυτήν που ήδη έχεις. Μπορεί προς το παρόν ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής να μην σε βοηθάει και τόσο πολύ λόγω καθυστερήσεων, όμως το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Μετά την ανάδρομη πορεία του θα ακολουθήσει μια περίοδος σχετικής βεβαιότητας και ισχυρής αυτοπεποίθησης.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Από τις 17 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί να παρατηρείς τελευταία ότι κάτι αρχίζει να κινείται στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί σε αρχικό στάδιο αυτό που κινείται να βρίσκεται μέσα σου βέβαια, αλλά η ο Ερμής στον όγδοο οίκο σου και μάλιστα ανάδρομος είναι καλό νέο για τα ∈ρωτικά σου γενικότερα, επειδή μπαίνεις σε μια διαδικασία να αναζητήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Μπορεί να έχουμε και επιστροφές προσώπων ή συμφωνιών από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από τις 17 θα κινείται ανάδρομα στον έβδομο οίκο σου των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικής σου ζωής. Είναι παρεξηγημένος ο ανάδρομος Ερμής, δεν είναι καθόλου κακός. Αντίθετα, αν εξαιρέσουμε τις καθυστερήσεις και το ότι καλό είναι να μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις σε αυτές τις περιόδους, μπορεί να σε βοηθήσει να εξετάσεις εξονυχιστικά προβλήματα του παρελθόντος και να βρεις λύσεις που ποτέ δεν θα έβρισκες. Το γεγονός ότι βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου σημαίνει ότι το ενδιαφέρον πέφτει στις συνεργασίες σου ή στη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής από τις 17 θα κινείται ανάδρομα στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, τη φυσική σου κατάσταση και τις καθημερινές εκκρεμότητες. Μπορεί να χρειαστεί να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου αλλά και στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Τα προβλήματα ή τα ∈ρωτήματα που έρχονται στην επιφάνεια δεν σε ανησυχούν, είναι γνωστά εξάλλου, και ζητάνε να λυθούν και να απαντηθούν αντίστοιχα προκειμένου να μπορέσεις να προχωρήσεις. Επειδή όμως πρόκειται για συνεργασίες ή συντροφική σχέση, η λύση δεν είναι κάτι που πρέπει να βρεθεί μέσα στο μυαλό σου μόνο, αλλά από κοινού με τον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεις το κουράγιο να ζητήσεις και να αρνηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής από τις 17 θα κινείται ανάδρομα στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον ∈ρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Δεν είναι περίεργο που διαρκώς σου περνάνε γεγονότα από το παρελθόν στο μυαλό σου. Μπορεί να πρόκειται για παλιές σχέσεις και αξεκαθάριστους λογαριασμούς ή και για τωρινές σχέσεις με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει κάποια στιγμή να λυθούν. Η όλη διαδικασία μπορεί να προκαλεί μια σχετική αμηχανία αλλά είναι και ευχάριστη. Αυτός είναι ο ανάδρομος Ερμής στον πέμπτο οίκο σου, φέρνει το παρελθόν των σχέσεών σου ή κάποιες παρελθοντικές σχέσεις σου στο παρόν, για να λύσεις τα θέματά που έχουν απομείνει και να μάθεις από αυτές.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Από τις 17 ξεκινάει και την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί η επικοινωνία κάποιες φορές να είναι δύσκολη, ιδιαίτερα στις στενές προσωπικές σου σχέσεις και με τα οικογενειακά πρόσωπα. Παρεμπιπτόντως, ο ενθουσιασμός με ένα πρόσωπο από τα παλιά που επανέρχεται μπορεί να είναι μεγάλος, αλλά δεν σημαίνει ότι μια επανασύνδεση δεν πρέπει να τη σκεφτείς καλά, όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει ένα κόστος να κάνουμε τα ίδια λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από τις 17 θα κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες. Μοιάζει λίγο μερικές φορές σαν να μην έχει νόημα αυτό που ζεις: Ξυπνάς για να τρέχεις για γραφειοκρατικές δουλειές, η δουλειά προχωράει αλλά ακόμη τα τελικά αποτελέσματα φαίνονται μακρινά, τρως βιαστικά για να συντηρηθείς, λες και ό,τι κάνεις γίνεται για την επιβίωση. Αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, και μην νομίζεις ότι επειδή δεν φαίνονται ακόμη τα αποτελέσματα, ότι δεν θα υπάρξει και επιβράβευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από τις 17 θα κινείται ανάδρομα στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις υλικές κτήσεις. Μέχρι να ξαναγίνει ορθόδρομος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου και με τη δουλειά σου. Αν έχεις αποφασίσει να ασχολείσαι με πολλά στα επαγγελματικά, ή με πολλούς πελάτες ταυτόχρονα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός ώστε να μην πέσει στην παγίδα της βιασύνης και της παρόρμησης, προκειμένου να τα προλαβαίνεις όλα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και από τις 17 θα κινείται ανάδρομα. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να έχεις ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, αλλά πρέπει να το πάρεις απόφαση, στη δουλειά θα σου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα για λίγο καιρό ακόμη με όλη αυτή την ασυνεννοησία και την υπερμεγέθη βλακεία που θα είσαι αναγκασμένος-η να υφίστασαι, μέχρι τουλάχιστον την άλλη βδομάδα, που πλέον ο Ερμής θα ισιώσει: τότε θα αρχίσεις κι εσύ να συνεννοείσαι καλύτερα, να νιώθεις πιο συγκεντρωμένος, καθώς και να αποδέχεσαι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που δεν ξέρουν και δεν θα μάθουν ποτέ να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αυτό θα έχει ένα άλφα κόστος για σένα.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα