Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (03/12 –09/02)

ΖώδιαΔες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (03/01 – 09/02)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί με πολλούς τρόπους τη συναισθηματική σου ζωή και τα οικονομικά σου. Ειδικά στα συναισθηματικά και οικονομικά, μπορείς να αποκτήσεις μια πιο βελούδινη επαφή με τον άνθρωπο που είσαι μαζί, ή να παραδοθείς χωρίς όρους σε έναν άνθρωπο που θα συναντήσεις αυτή την περίοδο. Επίσης, ασχολείσαι περισσότερο με την εμφάνισή σου και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και θα ευνοεί τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η Αφροδίτη θέλει να τα πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου, και σου δίνει ευκαιρίες για να κάνεις μια νέα αρχή με σένα και τις επιθυμίες σου. Δες τη σχέση σου σαν νέα εμπειρία προς εξερεύνηση, δες την ελευθερία σου, αν δεν είσαι σε σχέση σαν ευκαιρία για να κάνεις όλα όσα θέλεις να κάνεις μόνος-η σου, ή για να εντοπίσεις μέσα σου το είδος σχέσης που χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που και θα ευνοεί τις φιλικές σου σχέσεις, την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση. Εκεί που νομίζεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν, η έκπληξη έρχεται από τους φίλους ή από κάποιες ομάδες στις οποίες ανήκεις. Η Αφροδίτη γυρίζει σελίδα στον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεσαι με τους άλλους και καλείσαι να θέσεις και εσύ τους όρους της συνεργασίας και της συνύπαρξης. Επίσης, σου στέλνει στήριξη και βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους ακριβώς όταν τη χρειάζεσαι.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και θα ευνοεί τα επαγγελματικά σου με κάθε τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στα επαγγελματικά, και όσο και η κατάσταση να φαίνεται δύσκολη κάποιες στιγμές, πολύ συχνά η λύση θα έρχεται ξαφνικά και από το πουθενά. Τελικά, θα φτάσεις εκεί που θέλεις κάποια στιγμή, το θέμα είναι όμως να κρατήσεις και λίγο τις ισορροπίες και να μην χάνεις την προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και θα ευνοεί την πνευματικότητα και την αλλαγή αντίληψης.  Εννοείται ότι ο αυτός ο οίκος αφορά και τα ταξίδια, τη φιλοσοφία και τους διευρυμένους ορίζοντες, αλλά αφορά και τους στόχους σου, πολλούς από τους οποίους θα τους δεις να υλοποιούνται συχνά με ένα απροσδόκητο, περίεργο ίσως τρόπο. Έχεις χρόνο να επαναπροσδιορίσεις κάποιες επιθυμίες σου και να τις δρομολογήσεις, η βοήθεια θα έρχεται συχνά από εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά πρέπει να είσαι σε μια σχετική εγρήγορση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και με όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες κάποια στιγμή σταματάνε και έρχεται η επιβράβευση. Αξίζει πάντως να σηκωθείς από τον καναπέ και να βγεις στον κόσμο, οι άλλοι μπορούν τώρα να σου ανοίξουν τα μάτια, να σου δώσουν ιδέες και ευκαιρίες. Η πονεμένη σχέση σου με το χρήμα δέχεται ανακουφιστικές ενέσεις, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται αυτό έπειτα από χρόνια οικονομικών δυσκολιών. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σου και έρχεται βοήθεια απροσδόκητα, από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και θα ευνοεί αυτούς τους τομείς με κάθε τρόπο. Δηλαδή και επαγγελματικά οι προοπτικές που έχεις είναι εξαιρετικές, αλλά και στον τομέα των σχέσεων. Ετοίμασε βιογραφικά, παρουσιάσεις, προτάσεις, δικτυώσου, ο κόσμος είναι έτοιμος να αναγνωρίσει την αξία σου και να συνεργαστεί μαζί σου με κάθε τρόπο. Αυτή τη στιγμή μπορείς πραγματικά να κινήσεις τα νήματα αν το θελήσεις και να προχωρήσεις σε πολύ ενδιαφέρουσες, δημιουργικές και κερδοφόρες συνεργασίες. Το ένστικτό σου πρέπει να το εμπιστευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και θα ευνοεί τις εξελίξεις στην εργασία και στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Οι αλλαγές μπορεί να είναι από το να βρεις δουλειά, να αλλάξεις δουλειά ή να σου ζητηθούν νέα πράγματα στην εργασία. Στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα βγεις κερδισμένος, ακόμη και σε περίπτωση που η αλλαγή στην αρχή σου φανεί άβολη, πράγμα όχι και τόσο πιθανό. Γύρω σου πάντως, υπάρχουν συνεργάτες με τους οποίους μπορείς να κάνεις θαύματα, αρκεί να θυμηθείς τον παλιό καλό σου εαυτό που όταν συνεργάζεται νιώθει ότι ξαναγεννιέται.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και θα ευνοεί τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα. Φαίνεται ότι γυρίζεις σελίδα στους τομείς ∈ρωτα, δημιουργικότητας και απόλαυσης της ζωής, και είναι καιρός, γιατί έχεις παραμελήσει ή και καταπιέσει τη φυσική, την τάση σου να νιώθεις έντονα την απόλαυση και την κάθε στιγμή. Είναι ξεκάθαρο πάντως: σχέσεις που δημιουργούνται αυτή την περίοδο, έχουν προοπτικές να σου αλλάξουν τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Σε πρακτικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να μετακομίζεις, να γκρεμίζεις, να χτίζεις, ή και να πηγαίνεις να μείνεις μόνιμα σε άλλη πόλη. Το ότι όλα αυτά ευνοούνται μέσα σε αυτό το μήνα, δεν σημαίνει ότι θα δεις εδώ και τώρα να γίνονται οι μεγάλες αλλαγές. Επίσης, ετοιμάσου να καλοδεχτείς, ξέρεις ποια, τα συναισθηματικά μπερδέματα. Ή μήπως αυτή τη φορά είσαι πιο ξεκαθαρισμένος-η με αυτό που θέλεις και θα το διεκδικήσεις χωρίς να κάνεις ένα βήμα μπρος και ενάμισι πίσω;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες και θα ευνοεί αυτούς τους τομείς. Αυτό σημαίνει ότι 1. ότι είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψεις και μάλιστα για επαγγελματικούς λόγους και με μεγάλη επιτυχία. 2. Αποκτάς μια απίστευτη ευελιξία και γίνεσαι περισσότερο δημιουργικός. 3. Βρίσκεσαι συχνά ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους και μάλιστα τους κατάλληλους ανθρώπους. Υ.Γ. Πάνω από όλα μην αυτολογοκρίνεσαι και άκου αυτά που θέλεις πραγματικά να κάνεις.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και φυσικά η ανακούφιση σε αυτόν τον τομέα θα είναι αισθητή. Έχε υπόψη σου ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πτοείσαι από οτιδήποτε ακούς: και πολλές ιδέες έχεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου, και πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν, απλώς να είσαι έτοιμος να τις αναγνωρίσεις. Επίσης, αν ψάχνεις για δουλειά, έχεις πολλές ελπίδες να βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί από πολλές πλευρές.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα