Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (13/12 – 19/01)

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και με τη δημιουργική μοναχικότητα. Με την Αφροδίτη σ’ αυτή τη θέση, επίσης, αντιλαμβάνεσαι ότι τα συναισθήματα έχουν άλλη μία σημαντική χρησιμότητα, μπορούν να γίνουν κινητήριος δύναμη για να δημιουργήσεις. Αν κάθε φορά που δουλεύεις π.χ. καταφέρνεις να έχεις επαφή με το συναίσθημά σου, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά του για να φέρεις εις πέρα την αποστολή που έχεις ανά πάσα στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά κυρίως την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις ομάδες στις οποίες ανήκεις. Επίσης, αφορά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να σαστίζεις από τις ευθύνες, αν αναλάβεις εσύ τις δικές σου και αφήσεις τους άλλους να αναλάβουν τις δικές τους τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας στις συνεργασίες, δεν είμαστε μηχανές, και λάθη θα κάνουμε και υστερικά θα εκφραστούμε και κάποιες στιγμές θα νιώσουμε αδύναμοι, για να επανέλθουμε στα φυσιολογικά μας επίπεδα.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου, σε μια πολύ καλή θέση για τα επαγγελματικά σου δηλαδή. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πιθανόν να μην σου φαίνονται πλέον σαν αγγαρεία, αλλά σαν κάτι που αν ολοκληρωθεί θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα, ίσως και περισσότερα. Πολύ πιθανό επίσης υψηλά ιστάμενα πρόσωπα να αρχίσουν να έχουν τη διάθεση να σε στηρίξουν. Είναι μια εκπληκτική περίοδος για να ανοίξεις τη σκέψη σου και τους ορίζοντες μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τις σπουδές, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι η καλύτερη περίοδος για να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, να τους διαιρέσεις σε υποστόχους και να δοκιμάσεις να γίνεις περισσότερο ευέλικτος, διότι ως γνωστόν, το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχέσεις σου ακόμη και με τον ίδιο σου τον εαυτό είναι ότι τείνεις να είσαι «ή άσπρο ή μαύρο». Εννοείται ότι δεν υπάρχουν μόνο αυτά τα δύο, και ότι είναι πολύ πιθανό να βλέπεις τα πράγματα απόλυτα κάποιες φορές στις σχέσεις σου σε μια προσπάθεια να προστατευτείς.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και με τη βαθιά συναισθηματική οικειότητα σε μια σχέση. φαίνεται ότι είναι μια περίοδος στην οποία θέλεις να δώσεις μάχη για τα όνειρά σου. Ίσως αυτά να μπορούν να γίνουν πιο εύκολα πραγματικότητα με τη βοήθεια των άλλων, το «μαζί» φαίνεται ότι πάει πολύ καλά τελευταία. Καλό είναι να μένεις και λίγο μόνος βέβαια για να κάνεις τον απολογισμό σου, αλλά μόλις αρχίσεις να νιώθεις ότι είσαι οκέι, πήγαινε σε κάποιον που σου προσφέρει απλόχερα ζεστασιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και η θέση της αυτή είναι πολύ θετική για αυτούς τους τομείς, αφού και η ίδια τους εκπροσωπεί. Τα πράγματα είναι απλά, όσο κι αν οι σχέσεις σήμερα έχουν συχνά δυσκολίες και όσο κι αν έχεις χάσει επαφές με συντρόφους ή υποψήφιους συντρόφους επειδή η δουλειά σου σε έχει απασχολήσει πάρα πολύ, η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σου θέλει να σε φέρει περισσότερο κοντά με τους άλλους και να σε κάνει να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα.

ΖΥΓΟΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και την ευεξία, σε μια πολύ καλή θέση δηλαδή και για την ίδια και για σένα. Για την ακρίβεια, τα πάντα φαίνεται ότι θα εξελιχθούν πολύ θετικά στα επαγγελματικά, αν ψάχνεις για δουλειά φαίνεται ότι θα βρεις και με καλές συνθήκες, αν έχεις ήδη δουλειά φαίνεται ότι αρχίζεις να διαπρέπεις. Καλό θα ήταν να βάλεις και σε μια οργανωμένη σειρά την καθημερινότητά σου, επειδή τώρα έχεις την ευκαιρία να οργανωθείς και να γίνεις απίστευτα παραγωγικός-ή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον ∈ρωτα και τη δημιουργικότητα. Δεν είναι και λίγο φυσικά ο πλανήτης της αγάπης να βρίσκεται στον οίκο του ∈ρωτα. Η Αφροδίτη σταθεροποιεί την ∈ρωτική και συναισθηματική σου ζωή, αλλά μαζί με αυτήν πρέπει να κάνεις και εσύ ορισμένες προσπάθειες. Για την ακρίβεια αυτό που μάλλον χρειάζεται περισσότερο είναι να δώσεις λίγο πιο πολύ σημασία στο άλλο μέλος της σχέσης. Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι δυνατά, αλλά εκτός από αυτό έχει σημασία και τι εισπράττει ο άλλος, και αν εισπράττει απλώς την παρουσία σου ή την απλή συναίνεσή σου ότι «έχετε σχέση».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Είτε σκοπεύεις να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου είτε παρατηρείς εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο τις σχέσεις σου με κάποιο ή κάποια οικογενειακά σου πρόσωπα, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο δείχνει ότι κάποια αλλαγή στον σπίτι ή στις οικογενειακές σχέσεις είναι εν εξελίξει, και αυτή η αλλαγή φαίνεται πολύ θετική και προς όφελός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τα ταξίδια. φαίνεται ότι μπορείς να ανοίξεις μια νέα σελίδα στην καθημερινότητά σου. Φαίνεται πάντως ότι οι λέξεις κλειδιά για αυτήν την περίοδο είναι μάλλον οργάνωση, απλότητα και απαλλαγή από υποχρεώσεις – έννοιες που συγκαταλέγονται στην κατηγορία «ψυχικά» παρά οτιδήποτε άλλο. Δεν έχεις χρόνο για πολλές χάρες στους άλλους αυτή την περίοδο, ούτε για να θυσιάζεις πράγματα σημαντικά για σένα. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στην κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και από τη θέση αυτή θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά. Από αυτό το σημείο φαίνεται ότι κάτι νέο ξεκινά στα οικονομικά σου. Πιθανότατα να διευθετηθεί μια οικονομική εκκρεμότητα, να βρεις δουλειά, κ.λπ. Το σημαντικό είναι πάντως ότι θα επηρεάσει εξαιρετικά θετικά και την καριέρα και τα επαγγελματικά σου, μόνο που θα πρέπει να κάνεις κι εσύ μεθοδικές προσπάθειες. Αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι πλέον στη δουλειά θα πρέπει εκτός από το να είσαι αποδοτικός, να έχεις και το προφίλ του άψογου επαγγελματία. Συνέπεια, οργάνωση, μέθοδος, ευγένεια, έλεγχος των συναισθημάτων, είναι πράγματα που καλό θα ήταν να μπουν στην καθημερινότητά σου.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 13 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου για να ευνοεί όλους τους τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα τα συναισθηματικά και τα οικονομικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς στην κυριολεξία να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα ζωή, το μόνο που πρέπει να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι να ξέρεις περίπου πώς θέλεις να είναι η ζωή σου. Τα πράγματα δεν αλλάζουν αν δεν έχουμε στο μυαλό μας το προς τα πού θέλουμε να πάνε, για αυτό μάλλον θα πρέπει να δεις τι δεν σου αρέσει και να βάλεις στόχους για να το αντικαταστήσεις με κάτι που σου αρέσει.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα