Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (23/12 – 29/12)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω είναι καταπληκτική, μια σπάνια τόσο θετική έκλειψη η οποία πραγματοποιείται στις 26 και αφορά τα επαγγελματικά σου. Oι επιθυμίες σου αρχίζουν να ξεκαθαρίζονται μέσα σου, είναι ώρα πλέον να βάλεις τους στόχους σου και να αρχίσεις να κινείς διαδικασίες για να τους κατακτήσεις. Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι η αποτελεσματικότητα (δηλαδή η παραγωγή και τα οικονομικά οφέλη) και η ικανοποίηση, ειδικά αυτό: Πρέπει με κάποιο τρόπο αυτό που κάνεις να σου αρέσει και να νιώθεις ότι δημιουργείς, ότι προσφέρεις, ότι παράγεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στις 26 είναι μια από τις πιο θετικές που έχουμε δει και πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια, τη γνώση και τη διεύρυνση των οριζόντων σου.  Ανοίγει η σκέψη σου, κατεβάζεις τρελές ιδέες για τα πάντα, λύνεις προβλήματα σε ντετέ, και εντυπωσιάζεσαι με τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Οι ευκαιρίες όμως έρχονται κοντά σου, αλλά υπάρχει μία προϋπόθεση, να μπορείς να τα διακρίνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πάρα πολύ θετική ηλιακή έκλειψη στις 26 πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και αφορά τα οικονομικά σου, ειδικά αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους, αλλά και με την οικειότητα σε μια σχέση. Μπορείς όμως να συγκεντρωθείς και να απολαύσεις τη ΣΤΙΓΜΗ με όλες τις αισθήσεις σου (όραση, όσφρηση, ακοή, αφή) και ταυτόχρονα να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για ένα θέμα που σκέφτεσαι αρκετά τελευταία: τη «συνύπαρξη» και τη στάση σου απέναντι σε αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εξαιρετικά θετική έκλειψη Ηλίου στις 26 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και φέρνει νέα πράγματα σε αυτούς τους τομείς πολύ πιθανώς τη δημιουργία νέων σχέσεων και συνεργασιών. Κατά την περίοδο αυτή καλείσαι να εξερευνήσεις τις ευχάριστες πλευρές της συντροφικότητας, να δεις τι είναι αυτό που σε φέρνει κοντά στο άλλο πρόσωπο και να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου γενικότερα, όχι μόνο τις ∈ρωτικές αλλά και τις επαγγελματικές. Ξαφνικά οι αντιπαθητικοί σκοτώνονται με άλλους αντιπαθητικούς και έτσι δεν ασχολούνται ούτε αυτοί μαζί σου ούτε εσύ με αυτούς. Σημαντικό βέβαια σε όλο αυτό το σκηνικό είναι να μην παρασύρεσαι από ρομαντισμούς και φανεί ότι είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα, γιατί ακόμη ίσως να μην είσαι, ειδικά αν μόλις έχεις γνωριστεί με τον άλλο ή την άλλη.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η έκλειψη Ηλίου στις 26 είναι ιδιαίτερα θετική και πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, αλλά και τις καθημερινές εκκρεμότητες και την υγεία. Για την ακρίβεια, η συναισθηματική σου κατάσταση και η καθημερινότητά σου θα βελτιωθούν και θα έρθουν διάφορες ευκαιρίες από το πουθενά στα επαγγελματικά σου. Υ.Γ. Δεν έχεις αποδείξεις ότι οι καταστροφικές σου σκέψεις ισχύουν, άσε που αν δώσεις πολύ σημασία σε αυτές παίζει να χάσεις τις ευκαιρίες που αρχίζουν να μπαίνουν δυναμικά στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στις 26 είναι μια από τις πιο θετικές εκλείψεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του ∈ρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών. Η ατμόσφαιρα είναι ∈ρωτική και κάτι ανανεωτικό θέλει να σε κάνει να ξεχάσεις τη βαρεμάρα, την ασυνεννοησία και κάποιες φορές τη μαυρίλα που είχες πάνω από το κεφάλι σου για αρκετό καιρό. Τώρα είναι ώρα που πράγματα που πίστευες ότι δεν θα γίνουν να μπορούν να γίνουν. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να πάνε όλα καλά, ακόμη καλύτερα από όσο περιμένεις μερικές φορές.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στις 26 είναι πάρα πολύ θετική και σημαντική και πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. είσαι γεννήτρια δημιουργικών ιδεών και αυτό φαίνεται στη δουλειά και αρχίζεις να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή σου και μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό. Σαν ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου. Με τα συντροφικά σου τι κάνεις; Ο κόσμος κάνει αμάν για να βρει ανθρώπους τόσο κομψούς, ευγενικούς και ∈ρωτικούς όσο εσύ, αυτό έχε το στα υπόψιν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εκπληκτική ηλιακή έκλειψη στις 26 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές εκλείψεις των τελευταίων χρόνων. Σχετίζεται με την επικοινωνία, τα συμβόλαια και τις νέες γνωριμίες. Μήπως τελικά θα μπορούσες να πάρεις ικανοποίηση και από τα απλά πράγματα και τους απλούς ανθρώπους που δεν επαναλαμβάνουν το δυσλειτουργικό μοτίβο σχέσεων που έχεις συνηθίσει; Την παραπάνω ∈ρώτηση λάβε την υπόψη σου. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Η έκλειψη Ηλίου στις 26 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και είναι μια από τις πιο θετικές των τελευταίων χρόνων. Όσο για τα συναισθηματικά σου πρέπει να το πάρεις απόφαση να δραστηριοποιηθείς. Είναι σημαντικό να γίνεις διεκδικητικός προς το πρόσωπο που θέλεις δίχως 1. να σε νοιάζει η άποψη των άλλων, 2. να δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να εκπληρώσεις. Μόνο ό,τι μπορείς να πραγματοποιήσεις να υπόσχεσαι. Άλλη μία: Μόνο ό,τι μπορείς να πραγματοποιήσεις να υπόσχεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το έχουμε πει ότι ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας σου, και ένας από τους πολλούς λόγους για αυτό είναι η έκλειψη Ηλίου στις 26 η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια από τις πιο θετικές των τελευταίων χρόνων.  Να θυμάσαι πάντως κάτι που όλοι τείνουμε να ξεχνάμε: τις σχέσεις τις κάνουμε για να μας ξεκουράζουν, όχι για να γκρινιάζουμε, υποφέρουμε, απαιτούμε, ανταγωνιζόμαστε. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που περισσότερο σε δυσκολεύει παρά σου προσφέρει κάτι έχεις δύο επιλογές: ή να προσπαθήσεις να την φτιάξεις συνεργατικά, ή αν δεν γίνεται αλλιώς, να την αποχαιρετήσεις, ευκαιρίες πολλές out there.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στις 26 είναι πάρα πολύ σημαντική και θετική, η θετικότερη των τελευταίων χρόνων, και πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και τη δημιουργική μοναχικότητα. Μόνο με τα συναισθηματικά σου μερικές φορές κάνεις τη ζωή σου δύσκολη. Παρεμπιπτόντως, το ότι σου αρέσουν τα δύσκολα είναι κατανοητό: Έχουν ένα ενδιαφέρον, πώς να το κάνουμε. Από την άλλη μερικές φορές αναρωτιέσαι και εσύ ο ίδιος γιατί τα πράγματα στις σχέσεις δεν προχωράνε ομαλά και ωραία όπως θα ήθελες.

ΙΧΘΥΣ

Η έκλειψη Ηλίου στις 26 είναι μια από τις πιο σημαντικές των τελευταίων χρόνων και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες και τις φιλικές σου σχέσεις. Είσαι γεμάτος έμπνευση, νέες ιδέες και εξαιρετικά δεκτικός στις αλλαγές κάθε είδους. Είναι απαραίτητο να κινείσαι διαρκώς, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να σε κάνουν να δεις τη ζωή με διαφορετικό μάτι είναι πολλές. Έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς τι θέλεις και να το κάνεις με εντυπωσιακή άνεση. Να διασκεδάσεις ή να νιώσεις οικειότητα μέσω συντροφικότητας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα