Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (15/12 – 22/12)

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στις 20 και θα βρεθεί στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις ομάδες, τις φιλικές σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή. Η περίοδος κατά την οποία ήσουν ντεφορμέ έχει περάσει και το μυαλό σου ανοίγει και μαζί με αυτό και οι ορίζοντές σου. Με απλά λόγια: αν είχες κάποιες εμμονές τώρα φαίνεται να τις ξεχνάς, αν δεν ήξερες τι ακριβώς ήθελες ή τι ακριβώς είναι αυτό που σε χαλάει, τώρα το βλέπεις μπροστά σου ξεκάθαρα, αν ήσουν μόνος-η, τώρα ξέρεις τι ακριβώς ζητάς σε έναν άλλον άνθρωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και από εκεί θα ευνοεί με κάθε τρόπο θέματα καριέρας. Ο Δεκέμβριος είναι εξάλλου ένας μήνας ευκαιριών. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία θα συμβούν πολλές ανακατατάξεις οι οποίες ακόμη και αν (λέμε αν) σε προβληματίσουν θα είναι πολύ θετικές. Επειδή τα θέματα αυτά πρόκειται να τα αντιμετωπίσεις με έναν πολύ παθιασμένο τρόπο, να μην παραλείψεις να είσαι επιφυλακτικός σε συναισθηματικές εκδηλώσεις και ξεσπάσματα στον επαγγελματικό χώρο, στον οποίο ως γνωστόν καλό θα ήταν να μην εμπιστευόμαστε κανέναν.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τους στόχους, τις συναλλαγές με το εξωτερικό και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Έχεις δίκιο που παραπονιέσαι για τις δύσκολες μέρες που πέρασες τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι προφανές ότι το μυαλό σου και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα έχουν ήδη αρχίσει να αλλάζουν και μάλιστα με φοβερούς ρυθμούς. Και τώρα που μπήκε ο Δίας στον όγδοο οίκο σου θα αρχίσουν και τα οικονομικά να ξεκολλάνε σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και με την εφορία θα τα πηγαίνεις καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες, τα χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους, αλλά και με το πάθος στη συναισθηματική σου ζωή. Το πρώτο πράγμα που γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αυξάνεται η ανάγκη για να έρθεις πιο «κοντά». Και φυσικά η ανάγκη αυτή συνεισφέρει στο να γίνει πραγματικότητα αυτό που θέλεις. Η περίοδος αυτή πάντως επιφυλάσσει εκπλήξεις συναισθηματικού είδους.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου, στο απέναντί σου ζώδιο δηλαδή, που σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Τη νέα σχέση που ενδεχομένως θα ξεκινήσεις, είτε αυτή είναι συντροφική είτε οτιδήποτε άλλο, καλό θα ήταν να την κρατήσεις μακριά από την υπερένταση που νιώθεις με τα επαγγελματικά σου και από τα συναισθηματικά σου πάνω – κάτω που μπορούν να σαστίσουν και τον πιο ψύχραιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, αλλά και με την εξωτερική εμφάνιση και την υγεία και τη φροντίδα του εαυτού σου. Όσο τρομακτικό και αν σου ακούγεται αυτό, μία από τις αποστολές σου είναι να μάθεις να εγκαταλείπεις για λίγο τον έλεγχο και να ζεις τη στιγμή δίχως να σκέφτεσαι το στόχο. Γιατί καλή η στοχοθέτηση, αλλά ο δρόμος για τους στόχους μπορείς επίσης να είναι πολύ απολαυστικός.

ΖΥΓΟΣ

Advertisements

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον ∈ρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Όλος ο Δεκέμβριος είναι ένας συναρπαστικός μήνας, αλλά όπως καταλαβαίνεις, τώρα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός. Όσο για τη συναισθηματική σου ζωή, μην ξαφνιαστείς και προπάντων μην τρομάξεις με το πάθος που μπορεί να σου βγει. Ναι, κατά βάθος κρύβεις κι εσύ μέσα σου μια καυτή αμαζόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Από αυτό το σημείο ευνοεί και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις.  Προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά των μελών της οικογενείας σου. Τα υπόλοιπα κάνε πως δεν τα βλέπεις. Αν το προσπαθήσεις αυτό για μέρες, θα δεις ότι οι σχέσεις σου θα αλλάξουν. Όταν βλέπουμε πιο θετικά τους άλλους, τους βγάζουμε κι έναν πιο θετικό εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τη δικτύωση, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες και τα συμβόλαια. Σε μια πολύ καλή θέση δηλαδή από την οποία θα κάνει την επικοινωνία περισσότερο συναισθηματική. Η κοινωνική σου ζωή είναι στα καλύτερα της και μέσα από αυτήν νιώθεις ότι ξαναγεννιέσαι, βρίσκεις ερεθίσματα που ξαφνικά σε κάνουν να αλλάζεις πορεία και να ακολουθείς μια άλλη πιο θετική, και νιώθεις την αγάπη που έχεις τόσο ανάγκη τελευταία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και αυτό είναι πολύ θετικό για αυτόν τον τομέα, αφού και η ίδια είναι πλανήτης των οικονομικών. Ο Κρόνος σε μαθαίνει να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να μάθεις και να απολαμβάνεις τη ζωή ακόμη κι αν αυτή μερικές φορές σου φαίνεται από ανιαρή μέχρι υποχρέωση που πρέπει να διεκπεραιωθεί σωστά. Όχι, δεν είναι υποχρέωση, υπάρχει για να την κάνεις αυτό που εσύ θες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα από τα πολλά καλά του Δεκεμβρίου είναι ότι από τις 20 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως τα συναισθηματικά και τα οικονομικά. Αρχίζεις να σκέφτεσαι θετικά και ταυτόχρονα εμφανίζεται από το πουθενά και ο ∈ρωτας στη ζωή σου. Οι ευκαιρίες αυτόν το μήνα, με τους προβολείς στραμένους πάνω σου, είναι πραγματικά μοναδικές. Το μόνο που θα έπρεπε να προσέξεις ενδεχομένως είναι τον Άρη που κάποιες φορές δημιουργεί νεύρα.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 20 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και από εκεί θα σε οδηγήσει ένα βήμα πιο μπροστά ως προς την αυτογνωσία και τη συμμαχία με τον εαυτό σου. Επειδή ο δωδέκατος οίκος είναι αυτός που έχει να κάνει με κρυφές σκέψεις, απωθημένα, ανασφάλειες και την ψυχολογική μας κατάσταση, είναι πιθανό η σχέση στην οποία βρίσκεσαι ή μια σχέση σημαντική για σένα να βγάλει στην επιφάνεια από μέσα σου κάποια στοιχεία που για καιρό προτιμούσες να μην βλέπεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα