Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (18/11 – 24/11)

Κριός

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση η οποία θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς κατά κόρον με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως τώρα θα είναι εύκολο να διεκδικήσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει καθώς η αυτοπεποίθησή σου θα αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και το προηγούμενο διάστημα είχες απομακρυνθεί από το σύντροφό σου, στα μέσα της εβδομάδας (20/11) ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βοηθήσει να τον ξανά προσεγγίσεις. Να θυμάσαι πως από τα μέσα της εβδομάδας και μετά ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για την αισθηματική σου ζωή και σε αυτό συνηγορεί και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη αλλά και η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ίδιο ζώδιο στις 24/11. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να δράσεις!

Ταύρος

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε ζητήματα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή, ακόμα και αν νιώθεις πως ο σύντροφός σου προσπαθεί να τους ανεβάσει. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου -τον Σκορπιό- είναι πολύ πιθανόν να φέρει «οχλήσεις» από το ταίρι σου και να αρχίσεις να εκνευρίζεσαι μαζί του. Προσπάθησε να οριοθετηθείς καθώς αν δεν το κάνεις θα είναι εύκολο να χάσεις την ψυχραιμία σου και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Αν είσαι ελεύθερος προτίμησε τις ημέρες μετά την Τέταρτη για να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει, καθώς ο Ερμής θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και θα είναι πολύ βοηθητικός στην επικοινωνία. Την Κυριακή 24/11 θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να «απασφαλίσεις» και να πεις πολλά που μαζεύεις μέσα σου το τελευταίο διάστημα. Αν έχεις παράπονα από το ταίρι σου προτίμησε να χρησιμοποιήσεις το διάλογο προκειμένου να τα εκφράσεις, και μην τα αφήσεις να εκφραστούν με ένταση και νεύρα.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλή για εσένα καθώς ο κυβερνήτης σου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού την Τετάρτη 20/11. Αυτό θα δώσει άλλο «αέρα» στην επικοινωνία σου και θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια μπερδέματα που υπήρξαν στην προσωπική σου ζωή. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου τον Τοξότη και ευνοεί τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Advertisements

Οι νέες γνωριμίες είναι πάρα πολύ πιθανές για εσένα που είσαι ελεύθερος και δεν αποκλείεται μία από αυτές να σε οδηγήσει σε μία νέα σχέση. Την Κυριακή 24/11 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργούν μία άκρως ∈ρωτική ημέρα και σε προτρέπουν να κάνεις πράγματα για εσένα και το ταίρι σου ή -αν είσαι ελεύθερος- δεν αποκλείεται να φέρουν και μία έκπληξη στην προσωπική σου ζωή!

Καρκίνος 

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να περάσεις καλά παρέα με ανθρώπους που σου κινούν το ενδιαφέρον σε γενικότερο επίπεδο, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 σε οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τις ημέρες μετά τις 20/11 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, προκειμένου να προσεγγίσεις το σύντροφό σου και να αποκτήσετε ξανά μία καλή επικοινωνία!

Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιος που σου κινεί το ενδιαφέρον αλλά το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε το «πράσινο φως» είναι πολύ πιθανό τώρα τα πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά από αυτό που πίστευες. Την Κυριακή 24/11 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να φέρει μία ευχάριστη συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις. Αυτή η συνάντηση θα έχει κάτι το διαφορετικό, καθώς είναι πιθανό να αποτελέσει την αρχή για να ξεκινήσει ένα νέο ∈ρωτικό ειδύλλιο!

Λέων

Advertisements

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μία πλανητική μετακίνηση η οποία θα σε επηρεάσει αρκετά καθώς θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Η εσωστρέφεια με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει απομάκρυνση από πρόσωπα και από ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής σε γενικότερο πλαίσιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να μην αφήσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου να παγώσει.

Σε αυτό θα βοηθήσει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 20/11 καθώς θα διευκολύνει την επικοινωνία. Στις 22/11 η διάθεσή σου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως ξεκινά ένας ολόκληρος μήνας που το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε αισθηματικά ζητήματα, νέες γνωριμίες και φλερτ! Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 μπορεί να φέρει ένα νέο ραντεβού, ακόμα και ένα νέο ∈ρωτα αν είσαι ελεύθερος! «Μελανό σημείο» της ημέρας η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό η οποία μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό από το πουθενά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πέντε πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Παρθένος

Μία έντονη εβδομάδα ξεκινά καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 19/11 θα φέρει δίπλα σου φίλους, γνωστούς και ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες μέσω αυτών! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να αποτελέσουν αιτία για να διαφωνήσετε μεταξύ σας. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στη σχέση σου και όχι σε θέματα τρίτων. Στις 20/11 ο κυβερνήτης σου Ερμής πέρνα σε ορθή πορεία και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για την αισθηματική σου ζωή.

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο η επικοινωνία θα πηγαίνει καλύτερα και δεν αποκλείεται να βρεις νέο τρόπο για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και να σπάσεις τον πάγο ανάμεσά σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 σε προτρέπει να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και το σύντροφό σου και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα νιώσεις σαν να ξέρεις χρόνια.

Ζυγός

Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού (19/11) θα σου φέρει «ανακούφιση» καθώς θα παρατηρήσεις πως ο εκνευρισμός σου θα αρχίσει να μειώνεται και θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αν είχες κάνει ένα «τρικούβερτο» καβγά με το σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα προσπάθησε να το λύσεις από τις 20/11 και μετά που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα ευνοήσει την επικοινωνία. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσω φίλων ακόμα και συγγενών.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς και πάλι οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές και θα πρέπει να αποφύγεις τα «παραστρατήματα». Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στις 24/11 στο ζώδιο του Τοξότη σου λέει να μην αφήσεις την ημέρα ανεκμετάλλευτη και να κανονίσεις μία έξοδο με φίλους, καθώς αυτή η έξοδος θα παίξει κομβικό ρόλο σε νέες γνωριμίες!

Σκορπιός

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 19/11 επηρεάζει άμεσα όχι μόνο εσένα αλλά και το σύντροφό καθώς και τη διάθεση σου! Η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου έρχεται στο προσκήνιο και θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί κάποιος σε αυτή. Τώρα μπορείς να καταφέρεις να κερδίσεις ένα στόχο που έχεις σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να αποφύγεις τις εμμονές και την προσκόλληση σε καταστάσεις που βλέπεις πως δεν υπάρχει μέλλον. Ο μαγνητισμός που θα αποπνέεις θα δημιουργήσει θαυμαστές και εσύ καλείσαι να είσαι ξεκάθαρος προκειμένου να μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να χαμηλώσεις τους τόνους καθώς είναι πολύ πιθανό να τα βάζεις με το σύντροφό σου και να είσαι αυστηρός μαζί του. Στις 20/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου και θα σου δώσει επικοινωνιακό πλεονέκτημα το οποίο θα σε σώζει σε «άβολες» στιγμές. Την Κυριακή 24/11 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να φέρει ένα καλό αισθηματικό νέο, όμως την ίδια στιγμή η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με αιτία παράπονα που υπάρχουν μαζεμένα.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλή για τα ∈ρωτικά σου ζητήματα καθώς στις 20/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού και βοηθά να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα στην προσωπική σου ζωή, που είχαν παρασκήνιο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα είναι καλή ευκαιρία να εξακριβώσεις αν κάποιες πληροφορίες που έλαβες σχετικά με κάποιον που σε ενδιαφέρει ισχύουν ή ήταν απλά «χαλασμένο τηλέφωνο». Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό για αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Το επόμενο διάστημα θα έχεις την ικανότητα να τραβάς το ενδιαφέρον οπουδήποτε και αν βρεθείς και αυτό θα σου φέρει νέες γνωριμίες και νέους θαυμαστές.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην παραμελείς το σύντροφό σου καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις εξαιρετικά εγωκεντρικός. Την Κυριακή 24/11 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου!

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις ευκαιρίες για να φέρεις «στα μέτρα σου» μία διαφωνία που είχες με το σύντροφό σου ή να καταλάβεις τι είναι αυτό που ζητάει κάποιος που σε ενδιαφέρει! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20/11 και ευνοεί ιδιαίτερα συζητήσεις και συναντήσεις, για αυτό επεδίωξε τες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δείχνει πως θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο σε μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί.

Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αισθηματικές εξελίξεις σε παρασκηνιακό επίπεδο είτε από εσένα είτε από την άλλη πλευρά, για αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 δείχνει πως κάτι ευχάριστο θα συμβεί σε προσωπικό επίπεδο! Κράτησε το για εσένα και απόφυγε να το κοινοποιήσεις σε φίλους και γνωστούς μέχρι να «οριστικοποιηθεί»!

Υδροχόος

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα δεν θα σηκώνεις «μύγα στο σπαθί σου» και σε αυτό δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αυτό μπορεί να φέρει διαφωνίες με το σύντροφό σου και οι διαφωνίες θα δημιουργήσουν μία ψυχρή κατάσταση ανάμεσα σας. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τα θέλω του συντρόφου σου καθώς είναι πιθανόν να υπάρχουν ζητήματα που αξίζουν την προσοχή σου. Η επιστροφή του Ερμής σε ορθή πορεία στις 20/11 θα βοηθήσει να γίνουν συζητήσεις που θα ξεδιαλύνουν την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι ελεύθερος το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πολύ καλό καθώς στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη και ενισχύει τη διάθεσή σου και την όρεξη να βγεις έξω και να διασκεδάσεις! Σε μία παρέα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και θα αποτελέσει το νέο αντικείμενο του πόθου σου. Η εύνοια θα συνεχιστεί έως τις 24/11 καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί το φλερτ, τα ραντεβού και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και ένα νέο ∈ρωτα. Την ίδια ημέρα η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό σου λέει να μη βιάζεσαι και να μην εκνευρίζεσαι καθώς μπορεί να χαλάσει κάτι που ξεκινά.

Ιχθείς

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού στις 20/11 αποτελεί μία πολύ ευνοϊκή πλανητική συγκυρία για τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Τώρα είναι πιθανόν να προσεγγίσεις αλλιώς τα ζητήματα που σε απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο και αυτή η προσέγγιση θα κάνει τη διαφορά. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο κινείται στον επαγγελματικό σου χώρο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα έχεις διάθεση να βελτιώσεις την εικόνα σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Την Κυριακή 24/11 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες μέσω του κοινωνικού και του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Την ίδια στιγμή η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει νέα για κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα αλλάξουν τα δεδομένα και ενδεχομένως και εσύ να αλλάξεις «πορεία πλεύσης».

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα