Μην χασετε

Δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το ζώδιο σου

Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένα μου ζώδια! Το σημαντικό γεγονός του διημέρου είναι η Αφροδίτη που περνά στον Υδροχόο και σίγουρα μας ωθεί να βγούμε έξω, να αισθανθούμε το φλερτ με κάθε τρόπο και αποζητούμε να περάσουμε υπέροχες ερwτικές στιγμές.

Advertisements

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 2 με 3/3/2019

 

Επίσης η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και μας απασχολεί έντονα η εικόνα που έχουμε προς τα έξω, θέλουμε να αρέσουμε και θα το επιτύχουμε με κάθε τρόπο. Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως ποια θα περάσουν ένα ευχάριστο και ερwτικό διήμερο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 2 με 3 Μαρτίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ, αρχικά να σου ευχηθώ καλό μήνα και δεύτερο να έχεις ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, μπορώ να στο επιβεβαιώσω ότι θα είναι, διότι με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Υδροχόο και την Σελήνη να βρίσκεται το διήμερο αυτό στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν ένα τέλειο σκηνικό. Υπάρχει διάχυτος και παιχνιδιάρικος ο ερwτισμός, θα φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν και γενικότερα θα υπάρχει πολύ καλή διάθεση να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου, απόλαυσε το λοιπόν!

Αν δεν έχεις μια σχέση ή κάποιο ενδιαφέρον Κριέ μου, το διήμερο αυτό και σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που έχει περάσει στον Υδροχόο θέλει μια προσοχή. Υπάρχει μια εκδοχή φιλικό σου άτομο να σου εκδηλώσει ερwτικά αισθήματα ή εσύ από την μεριά σου να αρχίσεις να βλέπεις πολύ διαφορετικά κάποιον-α φίλο. Αν έχει γίνει πρόσφατα φιλικό σου άτομο, οκ, αν μιλάμε για πολυετή φιλία σκέψου το καλά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πεσμένη η διάθεση σου αυτό το διήμερο, με την Σελήνη σύνοδο Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι σε απασχολεί. Υπάρχει η πηγή του κακού στη διάθεση σου, όμως η λύση και η αντιμετώπιση του δεν είναι σίγουρα η απομόνωση. Επιβάλλεται να μιλήσεις και να εκφραστείς, να βγεις για να ξεφύγει το μυαλό σου και αν δείξεις στο ταίρι σου ότι έχεις έναν προβληματισμό θα διαπιστώσεις πως δεν είσαι μόνος-η σε όλο αυτό.

Για εσένα που είσαι μια μοναχική ψυχή το τελευταίο διάστημα και σε συνδυασμό της Σελήνης σύνοδο με Αφροδίτη και τετράγωνο με Άρη θα σου πρότεινα αυτό το διήμερο να προσέχεις. Δώσε προσοχή στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις διότι μπορεί να αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός. Αν τύχει να κάνεις μια γνωριμία μέσα στο διήμερο αυτό, τσέκαρε αν λέει αλήθειες το άτομο που έχεις απέναντι σου ή τουλάχιστον μην παρασυρθείς ερwτικά μέχρι να σου αποδείξει πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο αυτό το διήμερο, Αφροδίτη και Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο, οπότε μιλάμε για ένα πολύ κοινωνικό και εξωστρεφές διήμερο. Πάρε τον-την σύντροφό σου από το χέρι και βγείτε είτε με παρέα, είτε μόνοι σας, μιλήστε για να λύσετε θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Μήπως ακούγομαι απειλητική; Η αλήθεια είναι πως ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σου γυρνά ανάδρομος, οπότε αυτή η καλή επικοινωνία ίσως χαθεί, πέρνα ένα όμορφο και ήρεμο Σαββατοκύριακο λοιπόν.

Advertisements

Πολύ ευνοϊκό αυτό το διήμερο για εσένα που είσαι μόνος-η, Αφροδίτη και Σελήνη στον Υδροχόο, γίνεσαι το επίκεντρο μιας παρέας, ξεχωρίζεις από το σύνολο και γίνεσαι το πιο θελκτικό άτομο του διήμερου. Φλερτάρεις ανοιχτά, μιλάς για εσένα, διαφημίζεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου. Αν επιθυμήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα το Σαββατοκύριακο, να θυμάσαι πως οι επιλογές είναι πολλές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να και ένα ήρεμο, ανάλαφρο, ξεκούραστο και χωρίς αρνητικές έγνοιες Σαββατοκύριακο. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να παροτρύνεις το ταίρι σου να πάτε κάπου, να βγείτε και να κάνετε κάτι ξεχωριστό και ρομαντικό, κάτι που θα σας ένωνε και θα δημιουργούσε σύσφιξη σχέσης. Ανανεωθείτε και προσπαθήστε από κοινού να έρθει κοντά ψυχικά, αν φοβόσουν εδώ και καιρό να πεις στο ταίρι σου κάτι που σε απασχολούσε, (γιατί δεν ήξερες πως θα το πάρει) είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνεις.

Οι καλοί και αληθινοί φίλοι θα σε βοηθήσουν πολύ αυτό το διήμερο, αρκεί να τους το επιτρέψεις. Άσε τους να σε παρασύρουν σε μια έξοδο ή και ακόμη μην έχεις αρνητική στάση αν θέλουν να σου γνωρίσουν κάποιο νέο άτομο που πιστεύουν ότι θα ταιριάζατε. Θα σε ωθήσουν να γυρίσεις σελίδα στα αισθηματικά σου και να ανανεωθείς, να βγεις από το καβούκι σου. Ακολούθησε τους, θα σου κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ

Το διήμερο αυτό για εσένα που διαθέτεις μια σχέση προμηνύεται πολύ επικοινωνιακό και φουλ ερwτικό. Με την Αφροδίτη να περνά στον Υδροχόο, έχεις την ανάγκη να βγεις και να διασκεδάσεις, να δείξεις με κάθε τρόπο στο ταίρι σου το πόσο ερωτευμένος-η είσαι μαζί του. Θες να κάνετε πράγματα διαφορετικά που θα σας ενώσουν και θα σας κάνουν να νιώθετε εκτός από εραστές και καλοί φίλοι. Προσέγγισε το ταίρι σου με διαφορετική σκοπιά ή επέτρεψε του να έρθει εκείνο κοντά σου, μην φοβάσαι τη σοβαρή δέσμευση.

Για εσένα που είσαι μόνος-η, αυτό το διήμερο Λέοντα μου θέλει μια προσοχή. Από τη μία η Αφροδίτη θα είναι στον Υδροχόο, οπότε μιλάμε για ένα πολύ κοινωνικό διήμερο και μια διάθεση να κατακτήσεις τα πάντα. Υπάρχει και ένα αλλά βέβαια σε όλο αυτό, η Σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη και Πλούτωνα και σε τετράγωνο με Άρη και Ουρανό, σου εφιστά την προσοχή στα μεγάλα λόγια, το «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι» να το έχεις υπόψη σου το διήμερο αυτό έντονα. Ίσως μαγευτείς και θαμπωθείς από κινήσεις εντυπωσιασμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ότι και αν επιθυμείς να σου συμβεί το διήμερο αυτό, θα γίνει πραγματικότητα, είναι ένα άκρως ευχάριστο και κυρίως ήρεμο διήμερο για εσένα και το ταίρι σου, θα υπάρξει αρμονία στο δεσμό σας και θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Κατανοείς και σε κατανοεί ο άνθρωπος που έχεις στο πλάι σου και το μόνο που σας απασχολεί είναι όχι μόνο πως θα περάσετε ένα όμορφο διήμερο αλλά και πως θα πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα.

Για εσένα Παρθένε μου, που είσαι χωρίς ταίρι αν επιθυμείς να αποκτήσεις μια νέα σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια νέα και πολύ αξιόλογη γνωριμία. Αν περνάς μια πολύ όμορφη εργένικη ζωή και την απολαμβάνεις με κάθε τρόπο, είναι στο χέρι σου να αρνηθείς την όποια πρόταση δεχθείς, χωρίς να πιεστείς πως ίσως δεν ξανά έχεις μια ανάλογη ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Υπέροχο το διήμερο αυτό για εσένα Ζυγέ μου, αυτή η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Υδροχόο σου πάει πάρα πολύ. Σε ευνοεί σε απίστευτο βαθμό στο να περάσεις ένα άκρως ερwτικό Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου. Διακρίνεσαι από φαντασία, ανάγκη για φλερτ και έντονη διάθεση να αποδείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ το θες. Είναι απρόσμενο και έχει πολλές όμορφες συγκινήσεις, αν επιλέξετε να πάτε κάπου, μακριά η κοντά δεν έχει σημασία, θα διαπιστώσεις με κάθε τρόπο ότι η αγάπη σας είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Βγες, βάλε τα όμορφα σου και την καλή σου διάθεση και πήγαινε να κατακτήσεις τα πλήθη. Αν είσαι και καιρό μόνος-η το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ιδανικό για μια νέα γνωριμία, αυτές τις μέρες θα είσαι πολύ κοινωνικός-ή και αυτό σε βοηθά πολύ να νιώθει ένα άτομο πολύ οικεία από την πρώτη στιγμή που σε συναντά. Θες νέα σχέση θα έχεις, θες ακόμη να χαρείς την ελευθερία σου μπορείς να το κάνεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη σε σύνοδο Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό, κάτι σε απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα και τώρα με τον ερχομό το διημέρου αυτού το σκέφτεσαι πιο πολύ και σου ρίχνει τη διάθεση. Η φυσική αντίδραση σου είναι η μυστικοπάθεια και σε ερωτώ γιατί; Η λύση για να αλλάξει η διάθεσή σου είναι να μοιραστείς αυτό που σε απασχολεί με το ταίρι σου, μπορεί να μην είναι εφικτό να σου βρει τη λύση αλλά σίγουρα μπορεί να σε ανεβάσει ψυχολογικά, γιατί όχι και με την συντροφικότητα να τα ξεχάσεις όλα. Μια έξοδος με το ταίρι σου μπορεί να σου αλλάξει εντελώς τη διάθεση, θυμήσου το!

Είσαι μόνος-η Σκορπιέ μου, με την Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Άρη, θέλουν λίγο προσοχή οι νέες γνωριμίες αυτό το διήμερο. Αν σκοπεύεις να βγεις και προκύψει μια νέα γνωριμία, πρόσεχε λίγο παραπάνω στα όμορφα και μεγάλα λόγια, ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν την αλήθεια όλα. Αν και διαθέτεις το πιο υψηλό ένστικτο, δεν σε φοβάμαι σε αυτό το κομμάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σελήνη και το κυριότερο Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Υδροχόο, οπότε το Σαββατοκύριακο αυτό για εσένα χαρακτηρίζεται από κοινωνικότητα και διάθεση να φλερτάρεις με το ταίρι σου, θες να περάσεις ένα ερwτικό διήμερο και πράγματι έτσι ακριβώς θα είναι. Είτε αποφασίσεις να βγεις, να πας ένα διήμερο με τον-την σύντροφό σου, είτε θελήσεις να περάσετε στο σπίτι τα δυο σας, να θυμάσαι πως το μέρος δεν παίζει καθόλου ρόλο. Θα περάσεις ένα αξέχαστο διήμερο.

Είσαι μόνος-η; Αυτό το διήμερο είναι πραγματικά για εσένα το καλύτερο που έχεις περάσει. Έντονο και γεμάτο ερwτισμό, φλερτάρεις και έχεις διάθεση να περάσεις καλά. Είναι για εσένα μεγάλη πρόκληση αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίσεις έναν πολύ δυνατό έρωτα. Ζήσε το, απόλαυσε το και πέρνα καλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διακρίνεται αυτό το διήμερο για τη ζεστασιά και την αρμονία του στο δεσμό σου, πρόκειται για ένα πολύ χαλαρό Σαββατοκύριακο. Η σχέση σου, θα διαπιστώσεις πως έχει πάρει το δρόμο της ευτυχίας και νιώθεις πιο κοντά από ποτέ στο ταίρι σου. Έχετε ηρεμήσει και οι δυο σας και αυτό το διήμερο σας βοηθά να απολαύσετε και να χορτάσετε ο ένας τον άλλον. Αφήστε στην άκρη την ρουτίνα και την πίεση της καθημερινότητας και ζήστε ανέμελες στιγμές.

Advertisements

Η ισορροπία, η αρμονία και η ηρεμία πηγάζει από μέσα σου το διήμερο αυτό, θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και μόνο με αυτόν. Να σου πω την αλήθεια, Αιγόκερε μου δεν ξέρω αν θα επέτρεπες να κάνεις μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα, σου φαντάζει ότι πας να αποκτήσεις μπελάδες και ότι θα αποσυντονιστείς. Εγώ θα σου πω πως απέναντι στην πρόκληση ενός μεγάλου έρωτα δεν νομίζω να πεις όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και η Σελήνη παρομοίως, αυτό το διήμερο για εσένα είναι πολύ δυνατό για τα ερwτικά σου. Θα περάσεις με τον άνθρωπό σου αξέχαστες ερwτικές στιγμές. Το μόνο που έχω να σου πω είναι μην αφήσεις κάτι για το επόμενο διήμερο, εκμεταλλεύσου την ευμενή επιρροή του διημέρου διότι το επόμενο θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και όπως κατανοείς δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς καλά με το ταίρι σου στο που να πάτε και πώς να περάσετε ευχάριστα.

Ευχάριστο και γεμάτο δυνατές ευκαιρίες θα είναι το διήμερο αυτό, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε γεμίζει με ερwτισμό και λάμψη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις μια νέα και ενθουσιώδη νέα γνωριμία, μόνο πρόσεξε λίγο τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου. Η Σελήνη σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με Άρη ίσως σου δημιουργήσουν πολύ μεγάλες προσδοκίες για ένα άτομο και να μην είναι ακριβώς όπως το περίμενες.

 

ΙΧΘΥΣ

Το διήμερο αυτό αγαπημένε μου Ιχθύ είναι ήρεμο και χωρίς πολλές ανατροπές και αλλαγές. Δεν μπορώ να πω ότι θα συμβεί κάτι το εντυπωσιακό αλλά αν σου πω πως το επόμενο ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σου, κατανοείς λοιπόν πως πρέπει να απολαύσεις με κάθε τρόπο τις δύο αυτές ημέρες. Κάντε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σου, τώρα που μπορείτε να συνεννοηθείτε και να τα βρείτε, γιατί από το επόμενο η επικοινωνία θα βάλετε από παντού.

Αν επιθυμείς να κάνεις μια νέα γνωριμία και σχέση, το διήμερο αυτό είναι πραγματικά εξαίρετο, βγάζει μια αρμονία και ισορροπία που θα πρέπει να εκμεταλλευθείς. Το επόμενο διήμερο θα είναι ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιό σου και το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι επανασύνδεση.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα