Μην χασετε

Δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το ζώδιο σου (16-17/3/2019)

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Καρκίνο και εντείνει τον συναισθηματισμό, την ανάγκη να βρεθούμε με την οικογένεια και με κοντινά μας πρόσωπα καθώς αυτό μας χαρίζει ασφάλεια και ζεστασιά. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην έντονη κυκλοθυμία και σε υπερβολική ευαισθησία γιατί δεν θα είναι δύσκολο να προκληθούν εντάσεις με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Advertisements

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 16 με 17/3/2019

 

Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει τις ανασφάλειες, τις φοβίες και πιθανά απωθημένα, κάτι που μπορεί να μας ωθήσει στο να χειριστούμε, εξουσιάσουμε, επιβληθούμε στην προσωπική μας ζωή προκαλώντας σφοδρές συγκρούσεις. Καλό είναι να εκτονώσουμε την έντονη αυτή ενέργεια σε πάθος και ερwτισμό και να αφήσουμε στην άκρη ότι μας προβληματίζει και μας φοβίζει για να διατηρήσουμε ισορροπίες στην προσωπική μας ζωή.

Αργότερα, τα τρίγωνα με τον ανάδρομο Ερμή και με τον Ήλιο στους Ιχθείς αποκαθιστούν την επικοινωνία και την ανάγκη να περάσουμε όμορφες ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι μας, μακριά από καυγάδες και προστριβές. Αντιλαμβανόμαστε άμεσα τι έχουμε ανάγκη σε προσωπικό επίπεδο και μπορούμε να το μεταδώσουμε με ευκολία στο σύντροφο ή σε πιθανή νέα γνωριμία. Ας χαρούμε λοιπόν την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί και ας αδράξουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε λύνοντας πιθανές παρεξηγήσεις που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.

 

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεση για ερwτικό παιχνίδι, διασκέδαση, απόλαυση της παρέας και του συντρόφου μας. Ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής και καθίσταται κυρίαρχος καθώς αυτό που επιθυμούμε περισσότερο είναι να συναναστραφούμε το ταίρι ή νέα γνωριμία που πολύ πιθανά να προκύψει και να περάσουμε μοναδικές στιγμές πάθους και έξαψης. Προσοχή μόνο σε έντονα εγωιστικές τάσεις που μπορεί να χαλάσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν ζητήματα στην προσωπική μας ζωή. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 16 με 17 Μαρτίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Advertisements

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα προσωρινά μπορεί να οδηγήσει σε έντονες ανασφάλειες και συγκρούσεις με το σύντροφο. Χαμήλωσε τους τόνους και εκμεταλλεύσου το βράδυ όπου η επικοινωνία και η διάθεση είναι στα ύψη και ο ρομαντισμός κατακλύζει την ατμόσφαιρα. Την Κυριακή περνάει στον Λέοντα εντείνοντας το πάθος, το ερwτικό παιχνίδι και την διάθεση για διασκέδαση που μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο και την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να εκδηλώσεις έντονη ανάγκη για έλεγχο σε πιθανή νέα γνωριμία δημιουργώντας προστριβές. Αργότερα, η διάθεση εξομαλύνεται και είναι ευκαιρία για έντονα τρυφερές και ρομαντικές συζητήσεις. Την Κυριακή περνάει στον Λέοντα και η αισιοδοξία εκτοξεύεται. Είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες καθώς λάμπεις και γοητεύεις κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο το Σάββατο και παρά τις εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν έχεις την ευκαιρία με τα τρίγωνα της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στους Ιχθείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και κοντινά σου πρόσωπα συζητώντας και λύνοντας ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Την Κυριακή περνάει στον Λέοντα εντείνοντας την ανάγκη σου για ασφάλεια, τρυφερότητα και έντονο ρομαντισμό που σου δημιουργεί προϋποθέσεις ασφάλειας στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο προσπάθησε αρχικά να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα και ανασφάλεια που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με νέα γνωριμία. Τα τρίγωνά της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο αργότερα ισορροπούν την διάθεσή σου και επανακτάς την ανάγκη για επικοινωνία. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Καρκίνο και καλό είναι να προσπαθήσεις να απολαύσεις τις στιγμές με το σύντροφό σου καθώς ο ερwτισμός είναι έντονος, παρά να μπεις στη διαδικασία αντιζηλίας χειριστικών διαθέσεων και εριστικότητας που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα εντείνοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση, την ανάγκη για διασκέδαση, κάτι που θα αποβεί άκρως θετικό για τη σχέση σου καθώς η χαρά για το ξεφάντωμα θα σας ευνοήσει.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο με τη Σελήνη στον Καρκίνο καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί μέσα από παρέες με λίγα πρόσωπα μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, όμως εσύ να εκδηλώνεις έντονα ανασφάλειες και φόβους με νευρικότητα και καχυποψία κάτι που θα προκαλέσει πρόβλημα. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα το ξεφάντωμα αρχίζει και η ανάγκη για φλερτ και ερwτικό παιχνίδι απογειώνει τη διάθεση σου και τις πιθανότητες για σημαντικές νέες γνωριμίες της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι γεγονός ότι οι προστριβές με το ταίρι σου είναι πιθανές καθώς εντείνονται ανασφάλειες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι τάσεις κυριαρχίας και χειρισμού ανεβάζουν κατακόρυφα την ένταση. Αργότερα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις πιθανές παρεξηγήσεις γι’ αυτό προσπάθησε να μην εκραγείς. Την Κυριακή είναι με τη Σελήνη να περνάει στο Λέοντα απόλαυσε ρομαντικές στιγμές για δύο που θα ανανεώσουν τη σχέση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου το Σάββατο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει φόβους και απωθημένα που εκδηλώνονται έντονα σε πιθανή νέα γνωριμία γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Θυμήσου ότι είναι παροδικό και προσπάθησε να ελέγξεις την ένταση γιατί αργότερα η επικοινωνία και η διάθεσή σου απογειώνεται. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις τον έρωτα και να απολαύσεις ήρεμες και χαλαρές στιγμές που θα σε ικανοποιήσουν.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος με ένταση που μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις με το σύντροφο σου καθώς η ανάγκη ελέγχου που εκδηλώνεις πιθανά να δημιουργήσει έντονο προβλήματα. Την Κυριακή περνάει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να δείξεις άμεσα τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, να είσαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει στο έπακρον.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που θα προσπαθήσουν να σου επιβληθούν δημιουργώντας ιδιαίτερη ένταση. Μην αφεθείς στη νευρικότητα και θυμήσου ότι αργότερα έχεις τη δυνατότητα να χειριστείς την όποια κατάσταση με μεγαλύτερη ευκολία. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας καθώς λάμπεις, διεκδικείς και οι γνωριμίες είναι πολύ πιθανές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη νευρικότητα και την απολυτότητα σε ότι αφορά κοινούς στόχους με το σύντροφό σου, θυμήσου όμως ότι αργότερα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ευχάριστα και μην επιδιώξεις αρχικά να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν προστριβές. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να απολαύσεις στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα που θα απογειώσουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο και την αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανό είναι να έρθεις σε συγκρουσιακή διάθεση με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον γι’ αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αφεθείς γιατί αργά ή γρήγορα η διάθεσή σου θα ανέβει. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα του παρελθόντος που θα επιδιώξουν επικοινωνία μαζί σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το Σάββατο δημιουργεί έντονα νευρική διάθεση στην προσωπική σου ζωή καθώς ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να λειτουργούν άκρως πιεστικά στη διάθεσή σου και να προσπαθείς να επιβληθείς το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα απογειώνοντας στη διάθεση σου, την ανάγκη για επικοινωνία, την ανάγκη για να συναναστραφείς με φίλους και να περάσεις καλά μαζί τους και με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να κρύβεις καλά μέσα σου και να επηρεάσει νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει μέσω του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος. Την Κυριακή μη χάσεις την ευκαιρία για να συναναστραφείς με φίλους καθώς μέσω αυτών μπορεί να υπάρξει καθοριστική νέα γνωριμία για την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο αρχικά σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα τόσο στη διάθεσή σου όσο και στις σχέσεις σου, καλό είναι όμως να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς καθώς αργότερα τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο μπορούν να απογειώσουν το ερwτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και πιθανά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως ή υποχρεώσεις κοινωνικές μπορεί να σε απασχολήσουν και να σε αγχώσουν, μην τα εκδηλώσεις στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου, προσοχή όμως ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες που θα επηρεάσουν πιθανή νέα γνωριμία. Μην χάσεις το κέφι σου. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα και έχεις την ευκαιρία μέσα από πιθανές υποχρεώσεις κοινωνικές που θα πρέπει να παρευρεθείς να κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην ερwτική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο αρχικά μπορεί να δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση, νευρικότητα και ανασφάλεια καθώς η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια πιθανά απωθημένα που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Μετουσίωσε την ένταση σε ερwτισμό και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα απογειώνοντας το κέφι την αισιοδοξία τη χαρά κάτι που θα επηρεάσει άκρως θετικά την προσωπική σου ζωή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφεθείς στις ανασφάλειες, στις φοβίες ιδιαίτερα το Σάββατο όπου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνουν απωθημένα και ενοχές που θα επηρεάσουν πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα απολαμβάνοντας τις παρέες και μοναδικές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το κέφι και την αισιοδοξία σου.

 

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου ενισχύει τον εκνευρισμό, τις τάσεις κυριαρχίας και ελέγχου στην προσωπική σου ζωή γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις διαχειριστείς με προσοχή ξεπερνώντας τες και προσπαθώντας αργότερα να επικοινωνήσεις, κάτι που γίνεται με ευκολία. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα εντείνοντας πιθανές ανασφάλειες, παράλληλα όμως εντείνεται και το πάθος και καλό είναι να αφεθείς σε αυτό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχεις την ευκαιρία για πιθανή νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, παράλληλα όμως και τάσεις επιβολής και κυριαρχίας που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις. Την Κυριακή το πάθος απογειώνεται καθώς η Σελήνη περνάει στο Λέοντα, πρόσεξε πιθανές ανασφάλειες και ενοχές σου που θα επηρεάσουν νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει και να σου κόψει την ανάσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο το Σάββατο είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι σε ζητήματα της καθημερινότητας που επηρεάζουν τη σχέση σου και αρχικά μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, προσπάθησε να ξεπεράσεις οποία νευρικότητα γιατί αργότερα το απόγευμα η επικοινωνία αποκαθίσταται όπως και η διάθεσή σου και λύσεις μπορεί να βρεθούν ευκολία. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το σύντροφο, την παρέα του, τις στιγμές μαζί του.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το Σάββατο εντείνει εμμονές ανασφάλειες και πιθανή επιθετικότητα γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό περίγυρο. Την Κυριακή η διάθεσή σου αλλάζει, η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και η ανάγκη για έντονο ερwτικό φλερτ, συντροφικότητα και επικοινωνία σε καθιστά πρωταγωνιστή σε όποια παρέα και αν βρεθείς με πιθανές τις νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Advertisements

Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονο κλίμα, πάθος στη σχέση σου που μπορεί να εξελιχθεί σε ζήλια δημιουργώντας προβλήματα. Αργότερα τα τρίγωνα της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου αποκαθιστούν την επικοινωνία και τη διάθεση δίνοντάς σας την ευκαιρία να περάσετε μοναδικά. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και δείχνεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με τη Σελήνη το Σάββατο να βρίσκεστε στον Καρκίνο και την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πάθος, ένταση και εξουσιαστική τάση μπορεί να σε διέπει αρχικά σε πιθανή νέα γνωριμία, όμως αργότερα η διάθεση να επικοινωνήσεις γίνεται εντονότερη καθώς βρίσκεις ισορροπία μέσα σου και πιστεύεις στον εαυτό σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και γεγονός είναι ότι επικεντρώνεσαι σε μικρά καθημερινά ζητήματα που δεν σου δημιουργούν τη διάθεση για ερwτικό παιχνίδι.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα