Μην χασετε

Δες ποιο τραγούδι εκπροσωπεί την ερwτική σου ζωή το Καλοκαίρι 2019 σύμφωνα με το ζώδιο σου

Εκλείψεις, Κρόνος, Πλούτωνας, Ποσειδώνας, Ανάδρομος Ερμής, Εκλογές, Αφραγκία και όταν μου λένε «Κάλο Καλοκαίρι», θέλω να τους βγάλω στον Μουτσινά με τις κοτσάνες που πετάνε!

Οκ, παιδιά, επειδή έχουμε να περάσουμε πολλά το Καλοκαίρι 2019, ας ακούσουμε κανένα τραγουδάκι που να μυρίζει Ελλάδα, σουξέ και mainstream, μπας και ξεχαστούμε!

ΚΡΙΟΣ: MELISSES – Γιατί 

Πολλά τα Γιατί το φετινό καλοκαίρι, δυστυχώς Κριαράκι… Βλέπεις, εκεί που θα πηγαίνουν όλα κομπλέ, με ταξιδάκια, φλερτ, γνωριμίες και καλοπέραση, ξαφνικά, όλα θα γκρεμίζονται γιατί δεν έβαλες γερές βάσεις, γιατί έκανες ένα μικρό λαθάκι, γιατί έκανες μια ανόητη επιλογή… Είπαμε να τιμωρούμαστε για τα λάθη μας, αλλά όχι κι έτσι βρε Καλοκαιράκι… Γιατί μωρέ;

Advertisements

Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Γιατί κι εσύ με σπρώχνεις στο γκρεμό δεν σε συγχωρώ, δε σε συγχωρώ…»

ΤΑΥΡΟΣ: Ειρήνη Παπαδοπούλου – Χαλάλι (feat. Σταμάτης Χουχουλής)

Χαλάλι σου Ταυράκι, το αξίζεις! Ένα καυτό καλοκαίρι σε περιμένει και χαλάλι, φάει όσο θες, αφού τις θερμίδες θα τις χάσεις στο κρεβάτι (ή όπου αλλού θες)! Ο μαραθώνιος σeξ σου ανήκει και αφορά αυτό το Καλοκαίρι! Εν τω μεταξύ όλα αυτά, με πορτοφόλι φουλαριστό! Τι άλλο θες; Κι αν καμιά φορά σε πιάσουν το πείσμα σου και τα νεύρα σου, χαλάλι σου επίσης! Κάψε σεντόνια!
Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Για χαλάλι σου και χαλάλι μας Για χαλάλι κι άλλα θα ’κανα για μας…»


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Κωνσταντίνος Νάζης – Ένα χάος με σένα

Χάος το φετινό καλοκαιράκι και όπως λέει και το άσμα, ποιο από τα δύο πρόσωπα σου θα φορέσεις Διδυμάκι; Το πρόσωπο που πάλι παραμυθιάζεται, πληγώνεται και ξεγελιέται από τους λάθος έρωτες, επειδή απλά ελπίζεις και πιστεύεις πως όλα θα πάνε έτσι όπως ονειρεύεσαι; Ή το πρόσωπο που αντί να ευλογεί την τύχη του, την εκμεταλλεύεται και βγάζει έπαρση, απαιτήσεις και καταστροφικές υπερβολές; Εγώ θα έλεγα να βρεις ένα τρίτο πρόσωπο να «φορέσεις», γιατί τα παραπάνω, μόνο χαοτική ατμόσφαιρα θα σου φέρουν καλοκαιριάτικα!
Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Οι διαθέσεις σου αλλάζουν χίλια χρώματα στης μέρας τη ροή σαν ενέδρες με τρομάζουν και με τρέπουν όπως – όπως σε φυγή…»

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάνος Κιάμος – Αυτό Να Το Θυμάσαι

Μπορεί να είναι έντονο, παθιάρικο και απόλυτα ερwτικό για σένα αυτό το Καλοκαίρι, αλλά δεν είναι σίγουρα εύκολο… Εκλείψεις, Κρόνος και Πλούτωνας, κάνουν crash test σε σχέσεις και ναι, δυστυχώς μερικές ρήξεις, θα είναι αναπόφευκτες… Κάνε κουράγιο, κράτα ψυχραιμία και δέξου ό,τι, μα ό,τι κι αν έρθει… Γιατί όπως προείπα, θα έρθουν και καλά!

Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Κι αν μείνω ένα σώμα αδειανό, φεγγάρι που δε θα ‘χει ουρανό, πως είσαι η ζωή μου να ξεχνώ… Δεν μπορώ …»

ΛΕΩΝ: Νίκος Οικονομόπουλος – Δυο ζωές

Αχ, δυο ζωές να είχες να ζήσεις αυτό το τέρμα ερwτικό καλοκαίρι! Πέρα από τα καυγαδάκια που θα «παίξουν» σίγουρα, αυτό το καλοκαίρι σου Λιονταράκι θα είναι τέλειο ερwτικά! Με πάθος, μεγάλους έρωτες, τύχη, διασκέδαση, συναίσθημα και όσα θα ζήσεις εσύ σε ένα καλοκαίρι, δεν τα έχουν ζήσει άλλοι σε… δυο ζωές! Γλεντάμε!

Advertisements

Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Δυο ζωές να είχαμε κι οι δυο, δυο ζωές εσένα ν’ αγαπώ, που όσο σε κοιτάω, τόσο και διψάω, το φιλί σου στόμα μου γλυκό …»


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Χρήστος Μάστορας – Δεν Έχω Ιδέα

Ένα καλοκαίρι θετικότατο για σένα και εσύ όμως, δεν θα έχεις… ιδέα! Διότι, μπορεί οι ευκαιρίες για ερwτική επιτυχία, να είναι πάμπολλες, αλλά δεν έχεις ιδέα, ποιες είναι οι σωστές και ποιες παγίδες, ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, ποιος είναι έντιμος και ποιος σε εξαπατά, τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλεις και σε τι να ελπίζεις… Με λίγα λόγια και εγώ ακόμα, δεν έχω ιδέα πόσες φορές αυτό το καλοκαίρι θα βρεθείς από το Α στο Ω και τούμπλαλιν!
Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Αντικειμενικά στο λέω ήμουν λάθος, κρίθηκα ένοχος που χάθηκε το πάθος. Αναρωτιέμαι και μιλάω στο Θεό μου, είναι πολλά που βασανίζουν το μυαλό μου …»

ΖΥΓΟΣ: Κωνσταντίνος Αργυρός – Τι Να Το Κάνω

Τι να το κάνεις, αν ο Δίας θα φέρει καλά νέα και ερwτικές επαφές, γνωριμίες και συναντήσεις, αν μετά οι Εκλείψεις θα στα πάρουν όλα πίσω με τον πιο επίπονο τρόπο… Εσύ μείνε σωστός, σοβαρός και ψύχραιμος… Μην παρασύρεσαι από τα παλιά και τα απαγορευμένα και  δέξου τα «δώρα» που θα σου έρθουν αυτό το καλοκαιράκι, ακόμα κι αν δεν είναι ολοκληρωμένα, αφού φέρνουν μαζί τους και καταλυτικές αλλαγές…

Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Εγώ θέλω να σε ‘χω σε αυτήν τη ζωή και από τον εαυτό μου πιο πάνω να μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πως για σένα μπορώ να πεθάνω…»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Eλεωνόρα Ζουγανέλη – Κάπου Σ’ Έχω Ξαναδεί

Αχ, πόσο όμορφο είναι να έχεις βρει το άλλο σου μισό, να σου σβήνει κάθε παρελθοντική ανασφάλεια, να σου δίνει ξανά σιγουριά με την αφοσίωση του, αλλά και το πάθος του για σένα… Ναι, αγάπη μου, τέτοιο καλοκαιράκι σε περιμένει! Btw, ακόμα κι αν θες πίσω τον πρώην, η ευκαιρία έρχεται! Απόλαυσε το και το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, να ξέρεις πως είναι τα (μπόλικα) νευράκια σου!
Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Και χορεύει χορεύει χορεύει χορεύει η καρδιά Και τα σώματα ακούς που φωνάζουν με χέρια ανοιχτά… »


ΤΟΞΟΤΗΣ: 
ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς – Παράνοια

Μα πουλάκι μου, είναι παράνοια αυτό το καλοκαίρι, όσον αφορά τον Έρωτα! Από την μία η τύχη σου δίνει τα πάντα-όλα και οι ευκαιρίες πέφτουν βροχή και από την άλλη ο Ανάδρομος Ποσειδώνα, σου θολώνει τα νερά, δεν ξέρεις τι σου γίνεται, τι είναι αλήθεια και τι όχι και τελικά… αρχίζεις τα κλασσικά σου: Υπεραισιοδοξία, βιασύνη και υπερβολές… Ζεις σε παράνοια, τον εαυτό σου βρίσκεις σπάνια!
Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια, τον εαυτό μου βρίσκω σπάνια…»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γιώργος Σαμπάνης – Φταίει

Και ολόκληρο καλοκαίρι σκέφτεσαι τι φταίει τελικά… Φταίνε οι άλλοι που φέρονται με τον χειρότερο τρόπο (Πλούτωνας); Φταις εσύ και τώρα τιμωρείσαι με τον χειρότερο τρόπο (Κρόνος);  Ή φταίει απλά το πεπρωμένο, που είναι αδύνατον να το αποφύγεις (Εκλείψεις); Να θυμάσαι στο τέλος πως όλα πληρώνονται εδώ, αν η μοίρα υπάρχει, θα κάνει το λογαριασμό, Αιγοκεράκι…

Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Φταίει η νύχτα που όνειρα κάνει, μου φταίει που ποτέ δεν σε φτάνει και φταίει η ψυχή που παλιώνει και κλαίει για ο,τι πια τελειώνει. …»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νίκος Οικονομόπουλος – Τώρα τι να το κάνω

Α, σοβαρά; Τόσο καιρό όλοι εσείς ταλαιπωρούσατε το Υδροχοάκι μου και τώρα ξαφνικά όλοι (και κάτι πρώην…) το θέλετε πίσω! Τώρα τι να το κάνεις Υδροχοάκι μου; Τώρα είσαι πιο τυχερός, ευνοημένος και πανέτοιμος από ποτέ, να τα αλλάξεις όλα και να διώξεις ό,τι τοξικό υπάρχει στη ζωή σου! Ναι, αυτό το καλοκαίρι θα είναι απόλυτα ανανεωτικό και μέχρι το τέλος του, θα σε απαλλάξει από τα άσχημα παλιά και θα σε έχει γεμίσει μόνο και καλά! Οκ, αν πάλι τον πρώην τον θες ακόμα, φρόντισε να του πεις οκ, αλλά μόνο με τους δικούς σου όρους! Πάρε το αίμα σου πίσω… καλοπερνώντας!
Ο ερwτικός στίχος σου για το Φθινόπωρο 2018, είναι:  «Στέκεσαι στην πόρτα, με σκυφτό κεφάλι και μου λες πως θέλεις να το δούμε πάλι… Τώρα τι να το κάνω …»

ΙΧΘΥΣ: Γιώργος Μαζωνάκης – Ένα Θαύμα

Μα βρε Ψαράκι μου, πότε επιτέλους θα σταματήσεις να πιστεύεις στα θαύματα; Δεν λέω, θα έχεις ερwτική τύχη και για νυν και επόμενους, αλλά και για πρώην, αλλά μήπως πάλι παρασύρεσαι και πάλι σε ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και θολούρες του μυαλού σου! Τα καλά θα έρθουν, αλλά μην παραμυθιάζεσαι ότι θα γίνουν και θαύματα… Αλλιώς θα απογοητευτείς! Μην εμπιστεύεσαι τίποτα και κανέναν (ούτε καν το δικό σου feeling), παρά μόνο τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν!
Ο ερwτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2019, είναι:  «Ένα θαύμα κάθε μέρα περιμένω να σε φέρει κάθε δρόμος που πηγαίνω. Να χτυπήσεις ξαφνικά αυτήν την πόρτα, στα σβηστά τα θέλω μου να ανάψεις φώτα …»

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα