Μην χασετε

«Δεν έχω facebook, ούτε instagram και δεν ασχολούμαι με την Kardashian»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στο περιοδικό People και αναφέρθηκε και στα social media ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν έχει ούτε facebook αλλά ούτε και instagram.

Δες απόσπασμα της συνέντευξης του ηθοποιού.

Για να έχω ενδιαφέρον στα social media, πρέπει να μπω στην κιμαδομηχανή. Τη μία θα ανεβάσω τη φάτσα μου, ύστερα τα αυγά που έφτιαξα ομελέτα, μετά τι; Εμένα να κολυμπώ στο Λουτράκι; Ποιον αφορά να με δει με μαγιό να κολυμπώ στο Λουτράκι; Βλέπω κορίτσια να φωτογραφίζονται στο Instagram με βαρύ μακιγιάζ και βγάζοντας τις γλώσσες έξω. Αυτές οι κοπέλες είναι παγιδευμένες σε μια εικόνα.

Τόσο που θέλουν και στην πραγματικότητα να μοιάσουν στην εικόνα που έχουν πλασάρει στο Instagram. Η μόνη χρηστικότητα των social media, όπως τα αντιμετωπίζουμε, είναι να αυξάνουν τον ναρκισσισμό και τη φιλαυτία. Ουσιαστικά εκεί μέσα γίνεται ένα διεθνές κουτσομπολιό που εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Δεν μπορώ να ασχοληθώ ούτε δευτερόλεπτο.

Advertisements

Δείτε επίσης: «Όταν πήραν τη γυναίκα μου νεκρή από το σπίτι, εγώ μετά χόρευα στο σπίτι μόνος μου τραγούδια που χορεύαμε μαζί»

Όλο αυτό είναι απόρροια της μόδας «Kim Kardashian»;

Ούτε με την Kardashian θα ασχοληθώ. Μου φαίνεται τόσο αστείο και άνευ σημασίας…

Κι όταν έρχονται στο θέατρο και σου ζητούν μια selfie να την ανεβάσουν στο Instagram;

Advertisements

Ας τις ανεβάσουν όπου θέλουν. Ακόμη και στο Instagram… Κυρίως τα πιο νέα άτομα μού ζητούν φωτογραφίες με τέτοιο σκοπό. Είναι η μάστιγα της εποχής, δεν μπορείς να αρνηθείς σε ένα παιδί και να πεις «Όχι, δεν θα βγάλω».

Και αν δεν είναι παιδί;

Αν θέλει κι η γιαγιά να βγούμε selfie, τότε τι να πω; Θα ποζάρω μες στη χαρά. (γέλια)

Δείτε επίσης: «Έκανε να μου μιλήσει 10 χρόνια επειδή βοήθησα τη Μαρινέλλα»

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα