Μην χασετε

Δείτε 50 προτάσεις για μπεζ νύχια με διακριτικά και εντυπωσιακά σχέδια

Ψάχνετε για ένα όμορφο και διακριτικό μανικιούρ που κάνει τα νύχια να φαίνονται περιποιημένα χωρίς υπερβολές; Το μπεζ χρώμα είναι μια πολύ καλή πρόταση! Το δημοφιλές αυτό βερνίκι νυχιών έχει αγαπηθεί πολύ, καθώς είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Advertisements

Όμως πέρα από τα μονόχρωμα μανικιούρ, μπορείτε να δημιουργήσετε και εντυπωσιακά σχέδια με μπεζ νύχια που θα θέλουν όλες να αντιγράψουν.

Ξεκινήστε κάνοντας μια βάση με μπεζ χρώμα βερνικιού σε τόνους του καφέ ή του ροζ και στη συνέχεια προσθέστε διακριτικά ή περίτεχνα nail art που θα το απογειώσουν.

Η φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί θα σας δώσει μερικές ιδέες για τέλεια nude μπεζ μανικιούρ.

Κομψά και ρομαντικά νύχια μπεζ ροζ

Το ροζ ακόμη και στη nude του απόχρωση είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές μας. Σε απαλούς ή πιο σκούρους τόνους μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την δημιουργία εκπληκτικών σχεδίων μανικιούρ για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποιήστε την απόχρωση που προτιμάτε για να κάνετε όμορφα μονόχρωμα νύχια ή διακοσμημένα με γραμμές, τρισδιάστατες λεπτομέρειες και άλλα εφέ μανικιούρ. Ωραία πρόταση αποτελεί και ο συνδυασμός με νύχια καθρέφτη που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ακόμη και το πιο απλό nail art σχέδιο.

Εντυπωσιακά nude νύχια καφέ-μπεζ

Σε αντίθεση με τον γλυκό τόνο του ροζ, το μπεζ καφέ είναι λίγο πιο ήπιο και συνήθως πιο σκούρο. Ακόμη κι έτσι όμως, η χρήση του ως χρώμα στα νύχια είναι εκπληκτική. Η πιο διαδεδομένη απόχρωση είναι αυτή του καπουτσίνο που δίνει στο μανικιούρ μια διακριτική και όμορφη όψη.

Advertisements

Το μπεζ καφέ συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό, το μαύρο, το γκρι και τα γκλίτερ, δημιουργώντας σχέδια νυχιών που θα θέλετε να αντιγράψετε. Παίξτε λοιπόν με τους διαφορετικούς τόνους του και δημιουργήστε σχέδια για μπεζ νύχια με λουλούδια, εφέ μαρμάρου και άλλα πολλά.

Όμορφα σχέδια για νύχια μπεζ με χρυσό

Αν σας αρέσουν τα πολυτελή σχέδια στα νύχια, η προσθήκη λίγου χρυσού στο μπεζ μανικιούρ θα σας χαρίσει ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Είτε πρόκειται για ένα κλασσικό βερνίκι με γκλίτερ σε κίτρινο ή ροζ χρυσό, είτε για τα εντυπωσιακά χρυσά φύλλα που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο nail art, το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Το μπεζ και χρυσό σχέδιο νυχιών που θα κάνετε μπορεί να είναι επιμελώς ατημέλητο, όπως το εφέ που δημιουργούν τα φύλλα χρυσού ή πιο καλοσχεδιασμένο. Όλα είναι θέμα γούστου και στυλ!

Chic μανικιούρ με μπεζ όμπρε

Τα όμπρε νύχια σε μπεζ χρώμα είναι πολύ δημοφιλή με πρώτο και καλύτερο το γαλλικό. Συνδυάζοντας λοιπόν ένα μπεζ βερνίκι με ένα λευκό, γκρι, ροζ ή γκλίτερ μπορείτε να κάνετε κομψά και διακριτικά μανικιούρ που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Από εκεί και πέρα, αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, μπορείτε να προσθέσετε στρας ή άλλα αξεσουάρ νυχιών. Εναλλακτικά, παίξτε με τις υφές δημιουργώντας ματ εφέ ή sugar nails.

Νύχια μπεζ με μαύρο

Advertisements

Ένας όμορφος συνδυασμός χρωμάτων στα νύχια που δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση είναι το μπεζ με μαύρο. Μπορείτε να βάψετε μπεζ τα νύχια σας και να δημιουργήσετε διακριτικά σχέδια στην επιφάνεια τους με μαύρο μανό. Δοκιμάστε τα γεωμετρικά σχήματα, τα λουλούδια ή το γαλλικό.

Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα μονόχρωμα μανικιούρ σε μπεζ αποχρώσεις και μαύρο. Το σχέδιο αυτό είναι τόσο απλό, αλλά τόσο μαγευτικό.

Ματ νύχια σε μπεζ χρώμα

Αν και σε γενικές γραμμές τα ματ νύχια είναι πιο εντυπωσιακά με σκούρα μανό, το μπεζ χρώμα δείχνει πολύ κομψό με αυτό το θαμπό εφέ.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν το αγαπημένο σας μπεζ ροζ ή καφέ χρώμα βερνικιού και ολοκληρώστε το μανικιούρ σας με ένα matte top coat. Το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει! Αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να κάνετε ένα όμορφο matte nail art σχέδιο με μπεζ νύχια, προσθέστε πουά, γραμμές ή στρας.

Εξίσου εκθαμβωτικά είναι και τα ματ νύχια με γαλλικό σε μπεζ χρώμα με σχέδια δαντέλας. Πρόκειται για μια πιο περίτεχνη πρόταση που θα χρειαστεί να έχετε λίγο περισσότερη εμπειρία ή ταλέντο για να την αντιγράψετε.

Μπεζ μανικιούρ με στρας ή γκλίτερ

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους να μετατρέψετε ακόμη και ένα διακριτικό μπεζ μανικιούρ σε κάτι πιο εντυπωσιακό και glamorous είναι η προσθήκη στρας ή γκλίτερ.

Αν θέλετε μπορείτε να τους προσθέσετε μια ακόμη ενδιαφέρουσα πινελιά παίζοντας με τις υφές. Δοκιμάστε για παράδειγμα να δώσετε σε ένα από τα νύχια το εφέ της ζάχαρης. Έτσι απλά θα κάνετε τα μπεζ νύχια σας ακόμη πιο αστραφτερά και όμορφα.

Περισσότερα μπεζ μανικιούρ με σχέδια

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα