Μην χασετε

Δείτε 35 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Νοέμβριο 2019

Ένας νέος μήνας ξεκινάει και η στιγμή για τις φρέσκες προτάσεις με εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Νοέμβριο 2019 έφτασε! Μανικιούρ που καλύπτουν όλα τα γούστα και κάθε περίσταση βασισμένα στα top nail trends της σεζόν μας δίνουν ιδέες για το επόμενο βάψιμο των νυχιών μας.

Advertisements

Ακολουθούν φθινοπωρινά σχέδια νυχιών με μίνιμαλ, αλλά και περίτεχνο ύφος σε απαλά, αλλά και σκούρα χρώματα που καλύπτουν κάθε γούστο.

Οι nude αποχρώσεις, με τη διαχρονική τους αξία, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα. Ακόμη κι αν συνδυαστούν με περίτεχνα σχέδια ή glitter, τα μανικιούρ αυτά παραμένουν διακριτικά και όμορφα.

Μπεζ, καφέ και taupe είναι μερικοί από τους βασικούς νουντ τόνους που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στο φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο μανικιούρ. Πηγαίνουν εκπληκτικά τόσο με το λευκό ή το μαύρο, όσο και το αστραφτερό χρυσό και το ασημί.

Αν πάλι προτιμάτε τα πιο γλυκά και θηλυκά σχέδια στα νύχια σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα nude ροζ χρώμα σε συνδυασμό με κάποιο μπεζ. Ταιριάζουν όμορφα μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό. Προσθέτοντας επίσης και λίγη ροζ χρυσόσκονη, μπορείτε να το κάνετε ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Εξίσου ωραίες προτάσεις για την εποχή είναι και τα νύχια σάπιο μήλο ή τα σκούρα ροζ. Μπορούν να αποτελέσουν από μόνα τους ένα εντυπωσιακό σχέδιο για ανανέωση, αλλά και να συνδυαστούν με λευκό μανό ή glitter, οδηγώντας σε ένα πιο αστραφτερό nail art.

Advertisements

Από τις προτάσεις με εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Νοέμβριο 2019 δεν γινόταν να λείπουν τα κόκκινα. Πρόκειται για ένα χρώμα που λατρεύουν οι γυναίκες, το οποίο παραμένει στην κορυφή κάθε σεζόν.

Το Φθινόπωρο – Χειμώνα βέβαια την τιμητική τους έχουν τα πιο σκούρα κόκκινα, όπως τα μπορντό νύχια. Όλες οι αποχρώσεις τους είναι πολύ δημοφιλείς και συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, όπως και με πιο ανοιχτά χρώματα μανό.

Μπορείτε να επιλέξετε τον τόνο που σας αρέσει ανάμεσα σε ένα απλό βερνίκι ή σε κάποιο μεταλλικό και να τον τελειοποιήσετε με γυαλιστερό ή ματ top coat ανάλογα με το εφέ που θέλετε να έχει το μανικιούρ σας. Και οι δυο εκδοχές είναι το ίδιο εντυπωσιακές!

Ένα ακόμη σκούρο χρώμα στα νύχια που φοριέται πολύ αυτή την εποχή είναι το μωβ. Ταιριάζει όμορφα με το ροζ και μπορεί να απογειωθεί με την προσθήκη λίγου glitter.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν την μωβ απόχρωση της αρεσκείας σας προκειμένου να δημιουργήσετε απλά μονόχρωμα μανικιούρ ή διακριτικά σχέδια νυχιών.

Advertisements

Και βέβαια τα κλασσικά και αγαπημένα λευκά νύχια και το αντίθετο τους, δηλαδή τα μαύρα, θα φορεθούν πολύ το φετινό Φθινόπωρο αλλά και τον Χειμώνα. Το ίδιο ισχύει και για τα γκρι μανικιούρ που αποτελούν την ενδιάμεση επιλογή χρώματος. Οι αποχρώσεις του γκρι είναι πάρα πολλές και κυμαίνονται από το απαλό σχεδόν άσπρο μέχρι το σκούρο ανθρακί.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια παρουσιάζουν μια σειρά από ωραία σχέδια νυχιών σε άσπρο, μαύρο ή ασπρόμαυρο χρώμα, καθώς επίσης και εκθαμβωτικά γκρι μανικιούρ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλά ακόμη όμορφα σχέδια στα νύχια για το Νοέμβριο 2019 που μπορείτε να δοκιμάσετε. Πάρτε ιδέες και δημιουργήστε μοναδικά μανικιούρ που θα ανανεώσουν την διάθεση σας και θα εντυπωσιάσουν τις φίλες σας!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα