Μην χασετε

Δείτε τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού

To καλοκαίρι νιώθουμε πάντα την ανάγκη για ανανέωση και η αλήθεια είναι πως η υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας κάνει πάντα την απόφασή μας για κούρεμα πιο εύκολη. Δείτε παρακάτω hot κουρέματα που πολλές stars δοκίμασαν και αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ.

Advertisements

Μακρύ καρέ: Αν θέλεις την αλλαγή αλλά δεν θέλεις να κόψεις πάρα πολύ τα μακριά σου μαλλιά, τότε αυτή είναι μια λύση που αξίζει να δοκιμάσεις.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Στρογγυλεμένο καρέ: Η Khloe Kardashian το δοκίμασε και πολύ καλά έκανε! Το στρογγυλεμένο καρέ είναι ένα κούρεμα που πρέπει να υιοθετήσεις στα μαλλιά σου κάποια στιγμή.

Σγουρές αφέλειες: Τα σπαστά και τα σγουρά μαλλιά είναι πολύ δημοφιλή φέτος. Αν έχεις ήδη σγουρά μαλλιά τότε δοκίμασε να κόψεις και αφέλειες.

Αφέλειες με κενά: Αν δεν θέλεις πολύ πυκνές αφέλειες και δεν θέλεις επίσης curtain bangs τότε η λύση είναι μια! Κόψε τις πιο αραιές αφέλειες που πολλές Γαλλίδες υιοθετούν στα μαλλιά τους.

Διακριτικές μύτες: Αν επιθυμείς να προσθέσεις λίγη κίνηση στα μαλλιά σου τότε κόψε μερικές μύτες. Η αλλαγή θα είναι εμφανής χωρίς να χρειαστεί να λιγοστέψει σημαντικά το μήκος των μαλλιών σου.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Advertisements

Κοντές αφέλειες: Δεν φαντάζεσαι πόσο ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες οι κοντές αφέλειες. Φρόντισε να κουρέψεις τις δικές σου λίγο πιο πάνω από τα φρύδια σου ώστε να τονίσεις καλύτερα τα μάτια σου.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα