Μην χασετε

Δείτε τα πιο γλυκά boho baby room

Το boho style μπορεί να διακοσμεί κυρίως το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα αλλά ήρθε η ώρα να διακοσμήσει και το δωμάτιο του παιδιού σας. Σήμερα, θα δείτε πως μπορείτε να διαμορφώσετε ένα boho baby room με ethnic στοιχεία και έντονα χρώματα, για να δημιουργήσετε μια θετική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του μωρού σας. Πολλές διάσημες μαμάδες έχουν αγαπήσει αυτό το στιλ, όπως η όμορφη Drew Barrymoreπου έχει βγάλει και δική της συλλογή boho για μωρά – παιδιά, έτσι και εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή τις ιδέες αυτούσιες ή να προτιμήσετε κάποια λεπτομέρεια.

Advertisements

Σημαντικό πλεονέκτημα του boho baby room είναι ότι είναι ουδέτερο ανεξάρτητα αν το μωρό σας είναι κοριτσάκι ή αγοράκι! Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπορείτε με απλά καθημερινά πράγματα να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο και στην συνέχεια όταν το μωρό σας μεγαλώσει μπορείτε να διατηρήσετε το ίδιο στιλ αλλάζοντας μόνο το κρεβάτι του….

boho-baby-room-1boho-baby-room-2boho-baby-room-3boho-baby-room-4boho-baby-room-5

 

boho-baby-room-6boho-baby-room-8boho-baby-room-9boho-baby-room-10boho-baby-room-11boho-baby-room-12boho-baby-room-13boho-baby-room-14boho-baby-room-15boho-baby-room-16

 

boho-baby-room-17boho-baby-room-18boho-baby-room-21boho-baby-room-22boho-baby-room-23boho-baby-room-24

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα