Μην χασετε

Δείτε πώς να πετύχετε τα τέλεια φρύδια σε λίγα βήματα

Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας και ο σωστός σχηματισμός τους καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την τελική μας εικόνα. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που κοιτάζοντας κάποιον έχουμε αναρωτηθεί πώς γίνεται να έχει τόσο τέλεια φρύδια και πώς έχει καταφέρει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Advertisements

Η απάντηση φυσικά βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο σωστό μακιγιάζ που μπορεί να κάνει θαύματα και στην περίπτωση των φρυδιών. Είναι γνωστό εξάλλου πως τα φρύδια που είναι πολύ λεπτά και με κενά ή μεγάλη κάθοδο προς τη μύτη έχουν την τάση να μας μεγαλώνουν, επομένως ανεξάρτητα από την ηλικία και το makeup look που επιλέγουμε πρέπει πάντα να γεμίσουμε τα κενά τους και να βελτιώσουμε το σχήμα τους.

Πώς να το πετύχετε

Ξεκινώντας, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις κρεμώδες τζελ φρυδιών ή σκιά αντί για μολύβι. Χτένισε τα με φορά προς τα πάνω για να φανεί καλύτερα το σχήμα τους και τράβηξε μία γραμμή στο κάτω αλλά και στο πάνω μέρος τουςΓέμισε τα κενά ενδιάμεσα και στη συνέχεια χτένισε τα και πάλι με ένα βουρτσάκι, τελειοποιώντας το αποτέλεσμα.

Αν βέβαια η διαδικασία σου φαίνεται περίπλοκη, μπορείς πιο απλά να και γεμίσεις τα κενά, χρησιμοποιώντας ένα ανοιχτόχρωμο μηχανικό μολύβι φρυδιών και στα σημεία που πιστεύεις πως δεν έχουν γεμίσει τα κενά να συμπληρώσεις με μια πιο σκούρα απόχρωση από πάνω.

Τέλος και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποίησε highlighter στο κόκκαλο του ματιού για να φωτίσεις το βλέμμα σου.

Για περισσότερη ακόμη βοήθεια δες το παρακάτω βίντεο.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα