Μην χασετε

Δείτε πώς μια αγκαλιά δηλώνει αν σας αγαπάει

Ποιος δεν θέλει μια ωραία αγκαλιά από τους ανθρώπους που αγαπάει; Συνήθως αγκαλιάζουμε χωρίς να συνειδητοποιήσουμε τι πραγματικά σημαίνει. Ο καθένας μας δίνει αγκαλιές: στα παιδιά, στους γονείς, στους φίλους και στους εραστές, αλλά ακριβώς όπως ένα φιλί δεν είναι μόνο ένα φιλί, μια αγκαλιά δεν είναι απλά μια αγκαλιά. Κάθε αγκαλιά εκφράζει και αποκαλύπτει πολλά για το πώς αισθάνεται το άτομο που μας τη δίνει.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αγκαλιάς και μπορεί να σημαίνουν διάφορα πράγματα, ανάλογα με την κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο σημερινό άρθρο σας παρουσιάζουμε τα είδη αγκαλιάς που είναι πιο κοινά και αυτό που σημαίνει το καθένα. Διότι ταν αγκαλιάζετε ένα αγόρι ή ένα κορίτσι που σας αρέσει, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θέλετε να το κάνετε σωστά και ότι δεν θα παρεξηγηθεί και ότι αυτό μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια φιλία.

Σας αγκαλιάζει γύρω από τη μέση.

Εάν δένει τα χέρια του γύρω από τη μέση τότε αυτό είναι ένα σημάδι προστασίας. Όποιος το κάνει είναι σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να σας δώσει ασφάλεια και αγάπη.

Σας κοιτάζει στα μάτια ενώ σας αγκαλιάζει.

Το να βλέπεις τα μάτια του άλλου επιβεβαιώνει τη σχέση που έχετε οι δυο σας. Και εάν αυτό γίνεται και ενώ είστε αγκαλιά, τότε οι ψυχές σας είναι απόλυτα συνδεδεμένες.

Advertisements

Σας αγκαλιάζει και σας κάνει μασάζ στους ώμους.

Εάν σας τρίβει τους ώμους καθώς σας αγκαλιάζει τότε θα είναι δίπλα σας στις καλές και στις κακές στιγμές.

Σας αγκαλιάζει χωρίς όμως να υπάρχει πλήρης σύνδεση.

Όταν ο άλλος σας αγκαλιάζει αλλά ταυτόχρονα διατηρεί και μια απόσταση με το κάτω μέρος του σώματος, σημαίνει ότι δεν αισθάνεστε καθόλου άνετα. Ίσως έχει αμφιβολίες ή δεν τον γνωρίζετε αρκετά καλά. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια οικεία πράξη.

Σας αγκαλιάζει πολύ δυνατά.

Η έντονη αγκαλιά δείχνει πως και οι δυο είστε πολύ ∈ρωτευμένοι και όλο αυτό που νιώθετε είναι αληθινό.

Σας πιάνει τον βραχίονα.

Αυτή η αγκαλιά είναι φιλική και δείχνει πως θέλει να σας προστατεύσει και να σα φροντίσει, αλλά σας βλέπει εντελώς φιλικά.

Advertisements

Όταν η αγκαλιά διαρκεί αρκετά λεπτά.

Μετά από μια αγκαλιά μεγάλης διάρκειας υπάρχει αληθινή αγάπη και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είστε για πάντα μαζί. Θα σας υποστηρίξει και θα σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση βρίσκεστε.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα