Μην χασετε

Δείτε πως θα “Στρώσετε” το Κρεβάτι σαν να Είναι Βγαλμένο από Περιοδικό

Κι όμως, μπορείτε να το κάνετε και εσείς.

Μπορεί το καθημερινό στρώσιμο να είναι βραχνάς καθώς μετά βίας σηκώνεστε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά ωστόσο τις στιγμές που έχετε ελεύθερο χρόνο ή περιμένετε κόσμο καλό είναι να το φροντίζετε. Φαντασία χρειάζεται και στο στρώσιμο του κρεβατιού και κυρίως αν θέλετε να φύγετε από την πεπατημένη. Εμείς θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να κάνετε το κρεβάτι σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από περιοδικό διακόσμησης.

Σεντόνια με μοτίβα Για να κάνετε το κρεβάτι εξαιρετικά μοδάτο αυτό που σίγουρα πρέπει να έχετε είναι σεντόνια με μικρά ή πιο μεγάλα μοτίβα. Τα σχέδια θα δώσουν αέρα πασαρέλας και μόδας στην κρεβατοκάμαρά σας ενώ φροντίστε να είναι εμφανή τα σχέδια τόσο στις μαξιλαροθήκες όσο και στο πάνω μέρος του σεντονιού. Οι αποχρώσεις καλό θα ήταν να είναι κοντά σε εκείνες του υπόλοιπου δωματίου και κυρίως να ταιριάζουν με αυτές του κουβερλί.

Advertisements

Μαξιλάρι Φροντίστε τα μαξιλάρια που θα επιλέξετε για το κρεβάτι σας να είναι ουδέτερα χρωματικά και να αποτελούν την τέλεια βάση για να «δεχτούν» τα πολλά και διαφορετικά σεντόνια σας. Εκτός από το χρώμα φροντίστε να είναι και αναπαυτικό καθώς μοιράζεστε με αυτό σχεδόν το 1/3 του ημερήσιου χρόνου σας.

Ένα ουδέτερο χρωματικά μαξιλάρι μπορεί να ταιριάξει με οποιοδήποτε χρώμα σεντονιού.

Διακοσμητικά μαξιλάρια Εκτός από τα κανονικά μαξιλάρια που χρησιμοποιείτε για τον ύπνο σας υπάρχουν και αυτά που χαρίζουν πολύ στην εικόνα του κρεβατιού και κατ’ επέκταση στον χώρο διακοσμητικά. Αν τα κανονικά σας μαξιλάρια έχουν ουδέτερες αποχρώσεις φροντίστε τα διακοσμητικά να είναι πιο μικρά και με σχέδιο έτσι ώστε να επιβεβαιώνουν και το σκοπό τους. Κάποια με σχέδια είναι ιδανικά για να συμπληρώσουν τη διακόσμηση του κρεβατιού.

Μπορεί ο ρόλος τους να μην είναι χρηστικός ωστόσο χαρίζουν στην συνολική εικόνα του κρεβατιού σας.

Μαξιλάρι μέσης Μπορεί όλα αυτά τα μαξιλάρια να σας φαίνονται υπερβολικά και πολλές φορές να είναι χρονοβόρα η διαδικασία του να τα βάζετε και να τα βγάζετε ωστόσο χαρίζουν πολύ στο στρώσιμο και στη συνολική εικόνα του κρεβατιού σας.  Το μαξιλάρι μέσης είναι και το τελευταίο που τοποθετείτε στο κρεβάτι και μπροστά από όλα τα υπόλοιπα ενώ σας επιτρέπει να ξαπλώνετε για να ανακουφίζετε τη μέση σας. Επιλέξτε το και αυτό με μοτίβα συναφή με αυτά των υπόλοιπων μαξιλαριών.

Ανακουφίζει τη μέση και προσφέρεται για έναν υπνάκο πάνω από τα σκεπάσματα.

Κουβέρτα Αν το πάπλωμά σας είναι λευκό και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον πέραν της ζεστασιάς που σας προσφέρει όταν ξαπλώνετε δεν έχετε παρά να του δώσετε μια χρωματική πινελιά. Πάνω από αυτό προσθέστε μια κουβέρτα και καλύψτε το ενώ φροντίστε να γυρίζετε το πάνω μέρος του παπλώματος προς τα έξω και πάνω από την κουβέρτα για ένα πιο «ζεστό» αποτέλεσμα.

Advertisements
Η κουβέρτα κάνει πιο ζεστό το κρεβάτι σας και αναβαθμίζει την εικόνα του.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα