Μην χασετε

Δείξε αυτό το άρθρο στον σύζυγό σου: Να πως θα σε κάνει ευτυχισμένη!

Αν έχεις παράπονα από τον σύζυγό σου τότε μάλλον θα πρέπει να τον «εκπαιδεύσεις» καλύτερα ώστε να καταλαβαίνει πως νιώθεις και να αναλαμβάνει δράση κάθε φορά που είσαι πεσμένη.

Advertisements

Μάλιστα, ένας άντρας στο εξωτερικό δημιούργησε εφαρμογή που έκανε δώρο στην αγαπημένη του ώστε να του χτυπάει ειδοποίηση κάθε φορά που εκείνη δεν ένιωθε πολύ καλά και ήθελε τη συμπαράσταση του συντρόφου της.

Διάβασε λοιπόν αυτά τα 5 πράγματα που θα σε κάνουν ευτυχισμένη και στη συνέχεια δώσε το άρθρο στον σύζυγό σου!

Δείτε επίσης: Ο άντρας μου απειλεί πως θα φύγει απ’ το σπίτι. Πώς να το χειριστώ;

#1. Πάρε την αγαπημένη σου τηλέφωνο! Πόσο δύσκολο είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο μια φορά την ημέρα και να την καλέσεις για να δεις τι κάνει.

#2. Αγόρασέ της λουλούδια. Όποτε βρεθείς κοντά σε κάποιο ανθοπωλείο ή σου προσφέρει κάποιος ένα τριαντάφυλλο, άρπαξε την ευκαιρία και αγόρασε μερικά λουλούδια στην αγαπημένη σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πετάξει από τη χαρά της.

#3. Άκουσέ την! Αφιέρωσε μερικά λεπτά μέσα στη μέρα για να την παρακολουθείς και να ακούς όλα όσα σου λέει με προσοχή. Έστω 10 λεπτά είναι σημαντικά ώστε να καταφέρεις να έχεις μια πιο υγιή και όμορφη σχέση.

#4. Κάνε μερικές δουλειές. Για ποιο λόγο είναι υποχρεωμένη η σύντροφός σου να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού; Βοήθησέ την με το να αναλάβεις εσύ μια δουλειά. Θα τη χαροποιήσει πολύ το να βλέπει ότι ασχολείσαι και εσύ με το σπίτι σας.

#5. Μην ξεχνάς να την αγκαλιάζεις. Μπορεί να σου φαίνεται λεπτομέρεια αλλά δεν είναι! Μια αγκαλιά είναι τόσο σημαντική για τη σχέση ενός ζευγαριού που δεν το φαντάζεσαι. Άσε λοιπόν τις δικαιολογίες και κάνε μια καλή αγκαλιά την σύντροφό σου όσο πιο συχνά μπορείς.

Advertisements

Δείτε επίσης: Αν βλέπεις ένα από αυτά τα 5 σημάδια στον γάμο σου, τότε θα καταλήξει σε διαζύγιο κατά 90%.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα