Μην χασετε

Δασκάλα κουβάλησε μαθήτρια με εγκεφαλική παράλυση στην πλάτη της επί 2 μέρες για να την πάρει μαζί στη σχολική εκδρομή

Όταν η τάξη της Maggie Vazquez σχεδίαζε μια διήμερη πεζοπορία, το άρρωστο μικρό κορίτσι δεν ήξερε αν θα μπορούσε να πάει μαζί τους.

Advertisements

Η 10χρονη πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και δεν μπορούσε να περπατήσει ένα μονοπάτι 40 μιλίων.

 

Μετά από μήνες αναζήτησης λύσεων, η δασκάλα της, Helma Wardenaar, αποφάσισε να μεταφέρει το παιδί στην πλάτη της.

 

Η αγαπημένη δασκάλα αγόρασε έναν παιδικό περπατητήρα αξίας $300 για τη Maggie και θα ξεκινούσε με 50 παιδιά και 10 άτομα προσωπικό για το Camp Sullivan.

“Είδαμε πουλιά, βατράχια και ελάφια. Ήμασταν σε θέση να κάνουμε ό,τι κάνουν οι συνομήλικοί της,” είπε στην CBS News.

Advertisements

 

 

Η κα Helma, όπως την αποκαλούν οι μαθητές της, δήλωσε ότι η μεταφορά της Maggie στην εκδρομή που έγινε 30 Μαΐου με 1 Ιουνίου ήταν κουραστική, αλλά δεν την ένοιαζε, γιατί το μικρό κορίτσι ήταν χαρούμενο.

 

“Η Maggie είναι καταπληκτική. Τραγούδησε το δικό της τραγούδι. Όταν έχεις ένα παιδί που απολαμβάνει τη στιγμή και είναι με τους συνομηλίκους του, είναι μοναδικό. Αυτές ήταν στιγμές που όφειλα να της προσφέρω,” είπε η δασκάλα.

 

 

Advertisements

Η μητέρα της Maggie, Michelle Vazquez, δήλωσε ότι η κ. Wardenaar, η οποία γνωρίζει την κόρη της από το νηπιαγωγείο, έκανε κάτι αξιοθαύμαστο και ανθρώπινο.

 

 

“Ήταν εκπληκτικό, έδρασε αμέσως και έκανε τη Maggie χαρούμενη. Πάντα την υποστήριζε. Δεν είναι μόνο η πεζοπορία και το κάμπινγκ, αυτά είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι. Υπάρχουν κι άλλα πολλά καλά πράγματα που έχει κάνει για το παιδί μου,” είπε.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα